Οι Ευρωπαίοι άρχοντες συγκλονίστηκαν που οι δουλοπάροικοι ψήφισαν κατά των πολιτικών που έχουν σχεδιαστεί για να ωφελήσουν τους...άρχοντες! Το περίεργο είναι ο αριθμός των Ευρωπαίων «ηγετών» που πηδούν από το καράβι προκηρύσσοντας εκλογές σαν να ξέρουν ότι κάτι έρχεται… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι Ευρωπαίοι άρχοντες συγκλονίστηκαν που οι δουλοπάροικοι ψήφισαν κατά των πολιτικών που έχουν σχεδιαστεί για να ωφελήσουν τους...άρχοντες! Το περίεργο είναι ο αριθμός των Ευρωπαίων «ηγετών» που πηδούν από το καράβι προκηρύσσοντας εκλογές σαν να ξέρουν ότι κάτι έρχεται…

  Κανείς από τους λαούς δεν σοκαρίστηκε με τα αποτελέσματα της Κυριακής των Ευρωεκλογών, εκτός από τις ελίτ που ευημερούν από τις αντιδημοκρ...

 





Κανείς από τους λαούς δεν σοκαρίστηκε με τα αποτελέσματα της Κυριακής των Ευρωεκλογών, εκτός από τις ελίτ που ευημερούν από τις αντιδημοκρατικές, διχαστικές ανοησίες τους. Αυτά ήταν ένα τεράστιο «Άντε και γ*μ*σου» για τις ιδεολογίες της «Πράσινης Ανάπτυξης» και της Woke Ατζέντας με τα οποία συνεχώς βομβαρδίζουν τους ανθρώπους.

 

Φαινόταν ότι έρχεται εδώ και πολύ καιρό. Αντί να εργάζονται για τον λαό, οι νεοφιλελεύθεροι πολιτικοί έχουν κάνει τα πράγματα χειρότερα για την καθημερινότητα του ανθρώπου, κατέστρεψαν τον κοινωνικό ιστό που είχε χτιστεί εδώ και πολλές γενιές, έχουν απορρίψει τις ανησυχίες για τη μετανάστευση και την εγκληματικότητα, ενώ εστιάζουν στο να βάφουν τις διαβάσεις πεζών με χρώματα του ουράνιου τόξου. Οι αγρότες αγνοήθηκαν, ενώ η «πράσινη» ιδεολογία έχει επικρατήσει. Αυτό που συγκλονίζει είναι ο αριθμός των αρουραίων που εγκαταλείπουν το πλοίο που βυθίζεται. Ο αριθμός των πολιτικών που παραιτούνται και οι πρόωρες εκλογές που προκηρύσσονται. Κάτι μυρίζει…


Πηγή: The Naked Emperor

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση


Οι ευρωεκλογές προκάλεσαν σοκ στις μητροπολιτικές ελίτ. Τα κόμματα της «δεξιάς πτέρυγας» ήρθαν στην κορυφή και τα κόμματα των Πρασίνων και της Αριστεράς δέχθηκαν ένα πλήγμα.

Το ιταλικό κόμμα «Brother of Italy», με επικεφαλής την «ακροδεξιά» Giorgia Meloni κέρδισε το 28% των ψήφων της Ιταλίας, πράγμα που σημαίνει ότι η Meloni βρίσκεται στο ρόλο του «επιλέγοντα τον βασιλιά» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η δεξιά πτέρυγα, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) παραμένει η μεγαλύτερη ομάδα στο Κοινοβούλιο και έχει κερδίσει 13 έδρες από τις τελευταίες εκλογές.

Το κόμμα του Γερμανού Καγκελαρίου Όλαφ Σολτς τερμάτισε από κοινού δεύτερο μαζί με το «ακροδεξιό» AfD. Και οι Πράσινοι, τόσο στη Γερμανία, όσο και στην Αυστρία, τα πήγαν πολύ χειρότερα από το αναμενόμενο. Ως αποτέλεσμα, ο πρωθυπουργός του Βελγίου παραιτήθηκε.

Το συντηρητικό «Λαϊκό Κόμμα» της Ισπανίας κέρδισε με πάνω από το 34% των ψήφων, μπροστά από το «Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα» του πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεθ.

Στη Γαλλία, η δεξιά Λεπέν πήρε υπερδιπλάσιες ψήφους από τον Μακρόν, με 31,5% έναντι 14,5%. Ο παρακάτω χάρτης δείχνει τις περιοχές με καφέ χρώμα όπου επικράτησε η «ακροδεξιά».


Ως αποτέλεσμα, ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν διέλυσε το κοινοβούλιο και προκήρυξε πρόωρες εκλογές. Θα διεξαχθούν δύο γύροι ψηφοφορίας στις 30 Ιουνίου και στις 7 Ιουλίου. Αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τον Μακρόν, καθώς θα μπορούσε να παραδώσει την εξουσία στον μεγαλύτερο εχθρό του. Και ενώ αυτό είναι απίθανο να σημαίνει ότι ο Μακρόν θα παραιτηθεί από την προεδρία, όλα φαίνονται μάλλον περιττά.

Οι ευρωπαϊκές εκλογές δεν είναι τόσο σημαντικές όσο οι εθνικές εκλογές και έτσι φαίνεται ότι θα μπορούσε να το είχε αποφύγει. Οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συχνά παράγουν τρελά αποτελέσματα, οπότε γιατί ο Μακρόν αρπάχτηκε από αυτά τα αποτελέσματα για να προκαλέσει ξαφνική αναταραχή στη Γαλλία;

Και θυμηθείτε, κάτι παρόμοιο συμβαίνει ακριβώς την ίδια στιγμή στο Ηνωμένο Βασίλειο, με πρόωρες εκλογές που προκηρύχθηκαν για τις 4 Ιουλίου.

Είναι σχεδόν σαν να ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε και να μας το φέρνουν με το μαλακό...

Αλλά ενώ η ελίτ ήταν σοκαρισμένη από το επόμενο πρωί των Ευρωεκλογών, οι περισσότεροι λογικοί άνθρωποι το είχαν είδαν αυτό να έρχεται. Και αυτό ισχύει για όλες τις δυτικές χώρες, όχι μόνο για τη Γαλλία.

Ποιους πιστεύουν ότι θα ψηφίσουν οι πολίτες όταν εκλογές μετά από εκλογές, οι υποσχέσεις αθετούνται; Αντί να εργάζονται για τον λαό, οι νεοφιλελεύθεροι πολιτικοί έχουν κάνει τα πράγματα χειρότερα και χειρότερα για την καθημερινότητα του ανθρώπου. Όχι μόνο έκαναν δύσκολη τη καθημερινότητα για όλους, αλλά κατέστρεψαν τον κοινωνικό ιστό που είχε χτιστεί εδώ και πολλές γενιές.

Έχουν απορρίψει τις ανησυχίες για τη μετανάστευση και την εγκληματικότητα, ενώ εστιάζουν στο να βάφουν τις διαβάσεις πεζών με χρώματα του ουράνιου τόξου. Οι αγρότες αγνοήθηκαν, ενώ η “πράσινη” ιδεολογία έχει επικρατήσει. Και η οικογενειακή ζωή έχει σιγά-σιγά διαβρωθεί, ενώ βιολογικοί άνδρες έχουν μπει σε γυναικείες φυλακές.

Η πλειονότητα των πολιτών που έχουν αισθανθεί ότι μένουν πίσω αυτολογοκρίνονται από φόβο μήπως χαρακτηριστούν “ακροδεξιοί”. Στην πραγματικότητα, πολλά από τα “ακροδεξιά” κόμματα απλώς παράγουν πολιτικές που παλαιότερα ήταν κεντροδεξιές ή παραδοσιακά δεξιές.

Κανείς δεν σοκαρίστηκε με τα αποτελέσματα της Κυριακής των Ευρωεκλογών. Αυτά ήταν ένα τεράστιο «Άντε και γ*μ*σου» για τις ιδεολογίες της «Πράσινης Ανάπτυξης» και της Woke Ατζέντας με τα οποία συνεχώς βομβαρδίζουν τους ανθρώπους.

Το ίδιο έγινε και με το Brexit. Το μόνο που έπρεπε να κάνει η ΕΕ ήταν κάποιες παραχωρήσεις και είναι πιθανό ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα είχε ψηφίσει υπέρ της παραμονής. Αλλά οι Ευρωπαίοι πολιτικοί είναι τόσο δογματικά αντιδημοκρατικοί, που ο βρετανικός λαός είπε “αρκετά” και ήθελε να βγει.

Τώρα, όπως και με το Brexit, η ευρωπαϊκή ελίτ δεν βλέπει λάθος στον εαυτό της, αλλά στον απλό ψηφοφόρο, τον οποίο μισεί. Μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα αυτού στη Guardian Opinion, όπου ευχαριστούν τη γραφειοκρατική αδράνεια στις Βρυξέλλες για την καταπολέμηση της ακροδεξιάς.

Μετάφραση: Η δημοκρατία ισχύει μόνο για όσους συμφωνούν μαζί μας. Είναι καλό για εμάς να χρησιμοποιούμε τους αντιδημοκρατικούς τρόπους μας σε ανθρώπους με τους οποίους διαφωνούμε, επειδή είναι βασικά Χίτλερ…

Η ΕΕ είναι θεμελιωδώς αντιδημοκρατική και ο βρετανικός λαός το αντιλήφθηκε όταν ψήφισε υπέρ της αποχώρησης.

Και φυσικά, για οτιδήποτε δεν μπορούν να κατηγορηθούν οι “ακροδεξιοί” που δημιουργούν προβλήματα, κατηγορείται η Ρωσία…



 

  • Γιατί κατά τη γνώμη τους, είστε πολύ χοντροκέφαλοι για να καταλάβετε τι είναι καλό για εσάς...
  • Είστε προφανώς ανόητοι αν δεν πιστεύετε ότι το να γίνετε φτωχότεροι λόγω της ανοησίας του Green Net Zero είναι προς το συμφέρον σας…
  • Αν σκέφτεστε ότι πρέπει να μπορείτε να επισκέπτεστε έναν γιατρό ξανά και ξανά ή ότι τα παιδιά σας δεν πρέπει να στριμώχνονται σε μια μικροσκοπική τάξη σημαίνει ότι είστε ξεκάθαρα φασίστες...
  • Ειδικά όταν πιστεύετε ότι μπορεί να έχει σχέση με τη (λαθρο)μετανάστευση…
  • Και επειδή δεν ξέρετε τι είναι καλό για εσάς, αυτό σημαίνει πως οι Ρώσοι έπαιζαν με το μυαλό σας…
  • Διαφορετικά, θα είχατε σταματήσει να πετάτε με αεροπλάνα, να ταξιδεύετε με αυτοκίνητα και να μένετε ζεστοί τον χειμώνα καταναλώνοντας ενέργεια...

Κανείς δεν συγκλονίστηκε από τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, εκτός από τις ελίτ που ευημερούν από τις αντιδημοκρατικές, διχαστικές ανοησίες τους. Φαινόταν ότι έρχεται εδώ και πολύ καιρό.

Αυτό που συγκλονίζει είναι ο αριθμός των αρουραίων που εγκαταλείπουν το πλοίο που βυθίζεται. Ο αριθμός των πολιτικών που παραιτούνται και οι πρόωρες εκλογές που προκηρύσσονται. Κάτι μυρίζει



Σχολιάστε το άρθρο μας

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου