Διακεκριμένος παιδίατρος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το σχέδιο του Bill Gates να embολι@σεi 500 εκατομμύρια παιδιά μέχρι το 2030... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Διακεκριμένος παιδίατρος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το σχέδιο του Bill Gates να embολι@σεi 500 εκατομμύρια παιδιά μέχρι το 2030...

  Η Gavi αποκάλυψε ότι το σχέδιο των 11,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο περιλαμβάνει 9 δισεκατομμύρια δολάρια σε νέα χρηματοδότηση, στ...

 





Η Gavi αποκάλυψε ότι το σχέδιο των 11,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο περιλαμβάνει 9 δισεκατομμύρια δολάρια σε νέα χρηματοδότηση, στοχεύει στον εμβολιασμό 500 εκατομμυρίων παιδιών μέχρι το 2030.


 

Ο Dr. Paul Thomas, παιδίατρος και συγγραφέας, προειδοποιεί ότι το σχέδιο είναι επικίνδυνο, λέγοντας ότι η εστίαση στα εμβόλια ως λύση «καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα» όσων είναι ιδιαίτερα εμβολιασμένοι και πως θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο να διασφαλιστεί ότι τα παιδιά του κόσμου έχουν επαρκή διατροφή και επαρκή υποστήριξη των βιταμινών Α, D και C.

 

Πηγή: Slaynews

Από τον Frank Bergman

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Ένας διακεκριμένος παιδίατρος μιλάει για να προειδοποιήσει το κοινό για το σχέδιο του Bill Gates ύψους 11,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον εμβολιασμό ενός εντυπωσιακού αριθμού 500 εκατομμυρίων παιδιών μέσα στα επόμενα χρόνια.

Το σχέδιο πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον Οργανισμό του Gates, Gavi, τη Συμμαχία Εμβολίων.

Η Gavi αποκάλυψε ότι το σχέδιο των 11,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο περιλαμβάνει 9 δισεκατομμύρια δολάρια σε νέα χρηματοδότηση, στοχεύει στον εμβολιασμό 500 εκατομμυρίων παιδιών μέχρι το 2030.

Ο οργανισμός λέει ότι τα παιδιά θα εμβολιαστούν με υπάρχοντα εμβόλια και «νέα εμβόλια» που βρίσκονται υπό ανάπτυξη.

Σε συνέντευξή του στο The Defender, ο Dr. Paul Thomas, παιδίατρος και συν-συγγραφέας του επερχόμενου βιβλίου «Vax Facts : What to Consider Before Vaccinating at All Ages & All Stages of Life» («Στοιχεία για τον εμβολιασμό: Τι πρέπει να λάβετε υπόψη πριν τον εμβολιασμό σε όλες τις ηλικίες και όλα τα στάδια της ζωής,»), προειδοποιεί ότι το σχέδιο είναι επικίνδυνο.

Ο Thomas είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής και διπλωματούχος του Αμερικανικού Συμβουλίου Ιατρικής των Εξαρτήσεων.

Σύμφωνα με τον Thomas, τα παγκόσμια προγράμματα εμβολιασμού που προωθούνται από το σχέδιο του Gates συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το επικίνδυνο σκεύασμα DTP ολόκληρων κυττάρων αντί της λιγότερο επικίνδυνης οξυτελούς εκδοχής.

Το εμβόλιο ολικών κυττάρων περιέχει ολόκληρο τον οργανισμό Bordetella pertussis και όχι μόνο καθαρισμένα συστατικά.

Από τη δεκαετία του 1930, τα εμβόλια ολικών κυττάρων έχουν οδηγήσει σε εκτεταμένες αναφορές νευρολογικών βλαβών.

Αποσύρθηκε σταδιακά στις ΗΠΑ από το 1997.

Ωστόσο, το σκεύασμα συνέχισε να χρησιμοποιείται σε χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος, σκοτώνοντας ενδεχομένως εκατομμύρια παιδιά.

«Η ειρωνεία είναι ότι η επιτυχία, όταν μετριέται από το πόσο καλά εμβολιάζει μια χώρα ή μια περιοχή ή ένας γιατρός, στην πραγματικότητα, επιβραβεύει τη φαρμακοβιομηχανία και όλους όσοι κερδίζουν από τις πωλήσεις εμβολίων εις βάρος της υγείας του ατόμου και της κοινότητας», δήλωσε ο Thomas.

Ο Thomas, συγγραφέας μιας μελέτης που συνέκρινε τα αποτελέσματα της υγείας των εμβολιασμένων έναντι των μη εμβολιασμένων παιδιών, υποστήριξε ότι η επιτυχία θα πρέπει να μετράται με βάση τη συνολική υγεία του πληθυσμού και όχι με βάση τα ποσοστά εμβολιασμού.

«Όσο λιγότερο εμβολιάζουμε, τόσο πιο υγιής είναι ο πληθυσμός», δήλωσε.

«Χρειαζόμαστε νέες μετρήσεις!»

Η ανακοίνωση της Gavi συμπίπτει βολικά με την έκδοση μιας νέας έκθεσης από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) των Ηνωμένων Εθνών και τη UNICEF.

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του ΠΟΥ και της UNICEF, οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι 14,5 εκατομμύρια παιδιά έχασαν όλες τις δόσεις των εμβολίων «ρουτίνας» DTP πέρυσι.

Ο αριθμός αυτός ήταν αυξημένος από τα 13,9 εκατομμύρια το 2022.

Η έκθεση εκφράζει επίσης τη λύπη της για τα κενά στον εμβολιασμό κατά της ιλαράς, σημειώνοντας ότι τα κρούσματα έπληξαν 103 χώρες.

Η έκθεση του ΠΟΥ-UNICEF αναφέρει ότι η στασιμότητα στα παγκόσμια ποσοστά εμβολιασμού αναδεικνύει τις συνεχιζόμενες προκλήσεις μετά την πανδημία COVID-19.

Η έκθεση εγείρει ανησυχίες σχετικά με τα κρούσματα ασθενειών, ιδίως της ιλαράς, και τον υποτιθέμενο αντίκτυπο της «κλιματικής αλλαγής» στις ασθένειες που προλαμβάνονται με εμβολιασμό.

Οι παγκοσμιοποιητές πιέζουν για αύξηση του αριθμού των παιδιών που έλαβαν τρεις δόσεις του εμβολίου DTP - βασικού δείκτη για την παγκόσμια εμβολιαστική κάλυψη.

Ο αριθμός αυτός έμεινε στο 84% (108 εκατομμύρια) των παιδιών το 2023, αριθμός που ο ΠΟΥ χαρακτήρισε ωστόσο «εντυπωσιακός».

Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας κατηγόρησε τις τάσεις των δεδομένων στην κακή πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας που εξακολουθεί να υφίσταται, καθώς και στις εύθραυστες, κατεστραμμένες από συγκρούσεις περιοχές.

Η αύξηση κατά 600.000 παιδιά με «μηδενική δόση» ήταν ιδιαίτερα ανησυχητική για τους μη εκλεγμένους γραφειοκράτες του ΠΟΥ, υπό το πρίσμα των Στόχων της Ατζέντας 2030 για τον Εμβολιασμό (IA2030) του οργανισμού.

Η IA2030 στοχεύει να «μην αφήσει κανέναν πίσω» μειώνοντας τον αριθμό των παιδιών με μηδενική δόση κατά 50%.

Το σχέδιο υπόσχεται «500 εισαγωγές εμβολίων» «νέων ή ανεπαρκώς χρησιμοποιούμενων εμβολίων» σε χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος μέχρι το 2030.

Τα ποσοστά εμβολιασμού κατά της ιλαράς εξακολουθούν επίσης να αποτελούν σημαντική ανησυχία για τον ΠΟΥ.

Το 2023, μόνο το 83% των παιδιών παγκοσμίως θα λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της ιλαράς μέσω των υπηρεσιών υγείας ρουτίνας, ενώ μόλις το 74% θα λάβει τη δεύτερη δόση.

Τα στοιχεία αυτά υπολείπονται του 95% της κάλυψης που υποστηρίζει ο ΠΟΥ ότι «απαιτείται» για την «πρόληψη των κρουσμάτων, την αποτροπή περιττών ασθενειών και θανάτων και την επίτευξη των στόχων εξάλειψης της ιλαράς», σύμφωνα με το δελτίο τύπου των οργανισμών του ΟΗΕ.

«Οι επιδημίες ιλαράς είναι το καναρίνι στο ανθρακωρυχείο, που εκθέτει και εκμεταλλεύεται τα κενά στην ανοσοποίηση και πλήττει πρώτα τους πιο ευάλωτους», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Ωστόσο, ο Thomas διαφώνησε με αυτή την άποψη.

Υποστηρίζει ότι η ιλαρά δεν αποτελεί απειλή για τα καλά θρεμμένα, υγιή παιδιά.

Ο Thomas προειδοποιεί ότι η εστίαση στα εμβόλια ως λύση «καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα» όσων είναι ιδιαίτερα εμβολιασμένοι.

«Η εστίαση θα πρέπει να είναι στο να διασφαλιστεί ότι τα παιδιά του κόσμου έχουν επαρκή διατροφή και επαρκή υποστήριξη των βιταμινών Α, D και C», δήλωσε.

Ο Thomas υπογράμμισε τη σημασία της σύγκρισης των αποτελεσμάτων της υγείας για τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους.

«Τα αποτελέσματα θα είναι σοκαριστικά για όλους όσοι δεν είναι ενημερωμένοι», είπε.

Ο Thomas προειδοποιεί ότι η Gavi, η Gates, ο ΟΗΕ, ο ΠΟΥ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και άλλοι που εμπλέκονται στη χρηματοδότηση και την αύξηση της διανομής εμβολίων είναι «ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος».

Σε απάντηση, ο διάσημος παιδίατρος ζητά «μια συνολική αλλαγή μοντέλου».

«Φανταστείτε την υγεία, την ελευθερία και την ευτυχία που θα μπορούσαμε να απολαμβάνουμε παγκοσμίως αν εστιάζαμε στην υγιεινή διατροφή και αξιολογούσαμε την υγεία εξετάζοντας όλα τα αποτελέσματα της υγείας όταν κάνουμε μια παρέμβαση», δήλωσε.

«Ο κόσμος ξυπνάει και συνειδητοποιεί την αλήθεια: τα εμβόλια καταστρέφουν την υγεία μας.

«Τα εμβόλια Covid βοήθησαν σε αυτή την αφύπνιση, αλλά όσοι ερευνούν τα παιδικά εμβόλια θα βρουν μια παρόμοια πρόκληση.

«Αυτά που μας έχουν πει είναι ψευδή.

«Τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

«Οι σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων δεν είναι μία στο εκατομμύριο, αλλά μάλλον στο 5-10%.

«Τα εμβόλια δεν παρέχουν ανοσία αγέλης, αλλά αντίθετα δημιουργούν έναν πληθυσμό πιο ευάλωτο σε λοιμώξεις κάθε είδους και αυξάνουν τις χρόνιες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων των νευροαναπτυξιακών και αυτοάνοσων διαταραχών, των αλλεργιών και του καρκίνου, για να αναφέρουμε μόνο μερικές.

«Ο ΠΟΥ και όλοι όσοι συνεργάζονται μαζί του για να μας φέρουν πανδημίες και περισσότερους εμβολιασμούς πρέπει να εκτεθούν».

Η προειδοποίηση του Thomas έρχεται μετά τη χρήση μιας ομάδας κορυφαίων Ιαπώνων επιστημόνων που χρησιμοποίησαν μια εξειδικευμένη τεχνική βιοψίας για να αποδείξουν τελικά ότι οι ενέσεις mRNA του Covid προκαλούν έξαρση των κρουσμάτων θανατηφόρου καρδιακής ανεπάρκειας σε όλο τον κόσμο.

Ο Dr. Hiroyuki Yamamoto Τμήμα Καρδιαγγειακής Ιατρικής, Νοσοκομείο Narita-Tomisato Tokushukai, Chiba, Ιαπωνία, ηγήθηκε μιας ομάδας ερευνητών που προσπάθησε να εντοπίσει την παγκόσμια έξαρση των καρδιακών θανάτων.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών τους, η ομάδα ανακάλυψε ενδείξεις μυοκαρδίτιδας που σχετίζεται με τον εμβολιασμό ή «VAM».

Προειδοποιούν ότι η VAM μπορεί να αποβεί θανατηφόρα εάν δεν αντιμετωπιστεί.

Ωστόσο, συχνά μπορεί να αποβεί μοιραία, καθώς είναι δύσκολο να διαγνωστεί, λειτουργώντας σαν ωρολογιακή βόμβα που αποκαλύπτεται μόνο όταν ένα άτομο υποστεί καρδιακή ανακοπή.

Οι επιστήμονες πραγματοποίησαν μια εξειδικευμένη βιοψία η οποία απέδειξε ότι οι ασθενείς πέθαναν από καρδιακή ανεπάρκεια που προκλήθηκε από το εμβόλιο.

Διενήργησαν ενδομυοκαρδιακή βιοψία (ΕΜΒ), σημειώνοντας ότι οι συνήθεις τεχνικές πιθανόν να μην έβρισκαν το VAM.

Οι ερευνητές μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν ότι οι ενέσεις mRNA του Covid είχαν προκαλέσει θανατηφόρα καρδιακή βλάβη στους ασθενείς.



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου