Η «επιτροπή των 300» και το δυστοπικό μέλλον της ανθρωπότητας έως το 2050... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η «επιτροπή των 300» και το δυστοπικό μέλλον της ανθρωπότητας έως το 2050...

  Η θανάσιμη «επιτροπή των 300» έχει 150 χρόνια ιστορίας…   Η πρόθεση και ο σκοπός της Επιτροπής των 300 είναι να εκπληρώσουν στόχους όπως...

 





Η θανάσιμη «επιτροπή των 300» έχει 150 χρόνια ιστορίας…

 

Η πρόθεση και ο σκοπός της Επιτροπής των 300 είναι να εκπληρώσουν στόχους όπως, η παγκόσμια κυβέρνηση, ένα παγκόσμιο νόμισμα υπό τον έλεγχο μόνιμων μη εκλεγμένων κληρονομικών ολιγαρχών, η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού με περιορισμό στον αριθμό των παιδιών ανά οικογένεια, με πανδημίες, πολέμους, και φυσικά λιμούς, έτσι ώστε να μείνουν μόνο όσοι θα είναι χρήσιμοι στην άρχουσα τάξη, η δημιουργία παγκόσμιου στρατού για την επιβολή των νόμων…

 


Γράφει ο Δημήτρης Ρωμανός 

 

Στο προηγούμενο προφίλ του Άλκη Νομικού σας ανέφερα για μια επιτροπή. Την «επιτροπή των 300» και το πως αυτή δρα εδώ και εκατοντάδες χρόνια είς βάρος του παγκόσμιου πληθυσμού!!

 

Τα όσα θα διαβάσετε, και σας προτρέπω να το πράξετε (και ας είναι μεγάλο το κείμενο), θα σας κάνουν σίγουρα να νιώσετε έντονο προβληματισμό, μιας και πολλά από αυτά που θέλουν ακόμη και τώρα να πράξουν πολλά μας τα έχουν είδη περάσει!!

 

Γιά όσους έτυχε να μην διαβάσουν γι’ αυτην την δολοφονική επιτροπή θα ξεκινήσω αυτήν την φορά διευκρινίζοντας σας πρώτα την πυραμίδα των Ιλλουμινάτι, όπου ιεράρχικά υπάρχουν τα εξής επίπεδα! Αυτό πιστεύω θα σας βοηθήσει μετέπειτα να κατανοήσετε τα όσα θα σας γράψω!

 

Λοιπόν στην πυραμίδα των Ιλλουμινάτι έχουμε:

 

1. Το συμβούλιο των 13, που είναι φυσικά η δυναστεία των Rothschilds καθώς και 12 ακόμα δυναστείες που είναι και οι πιό υψηλόβαθμοι πράκτορες τους!!

 

2. Το συμβούλιο του 33ου Βαθμού: Είναι οι μασώνοι που έχουν φτάσει στον 33ο βαθμό ο οποίος είναι και ο ανώτατος!!

 

3. Η επιτροπή των 300: Που είναι οι 300 οικογένειες που είχαν την Εταιρεία των Ανατολικών Ινδιών, η οποία είχε στα χέρια της το εμπόριο Οπίου προς την Κίνα, το δουλεμπόριο από την Αφρική προς τις Νότιες Πολιτείες των ΗΠΑ, και αργότερα πήραν στα χέρια τους το εμπόριο του χρυσού και των διαμαντιών της Νότιας Αφρικής, κλπ !!!

 

4. Η Μπένετ Μπέριθ, η Εβραική Μασωνική Στοά, ή μάλλον Υπερστοά, αφού όλες οι υπόλοιπες μασωνικές στοές κατευθύνονται από αυτήν!

 

5. Η Μεγάλη Ανατολή: Είναι η Γαλλική Μασωνία που με τους Ιακωβίνους καπέλωσε την Γαλλική επανάσταση όπου οι υπόδουλοι Ορθόδοξοι Γαλάτες ξεσηκώθηκαν κατά της μειοψηφίας των Φράγκων Κατακτητών τους, που ήταν οι μόνοι που έπαιρναν διοικητικά πολιτικά και εκκλησιαστικά αξιώματα! Τελικά μέσα από ένα μεγάλο αλλαλούμ, την περίφημη τρομοκρατία, και πολλούς αποκεφαλισμούς, ξεφορτώθηκαν τον βασιλιά, και έβγαλαν αυτοκράτορα τον Ναπολέοντα, που ως Φράγκος είχε το δικαίωμα να πάει σε στρατιωτική σχολή. Οι τότε περίφημοι «Διαφωτιστές» όταν επικράτησαν, βεβήλωσαν τον ναό της Παναγίας των Παρισίων, και ανέβασαν στην Αγία Τράπεζα μία πόρνη, την οποία στεφάνωσαν ως Αστάρτη, την περίφημη θεά της Βαβυλώνας !!!

 

Αργότερα οι Γάλλοι μασόνοι έκαναν δώρο στους μασόνους της Αμερικής την αναπαράσταση αυτής της σκηνής, με ένα άγαλμα, που ο πολύς κόσμος το ξέρει, ως άγαλμα της Ελευθερίας!!!

 

6. Ο Κομμουνισμός: Είναι και αυτός μία μασωνική στοά. Ίσως χρειάζονται δύο τρείς διευκρινήσεις γιά να φωτίσουν αυτό το θέμα μιας και προσφάτως σας μετέφερα κάποια πράγματα.

 

Ο Κάρλ Μάρξ, όπως σας έχω πει και πιστεύω ότι γνωρίζεται όλοι ήταν Εβραίος, και μάλιστα τρίτος εξάδελφος του Nathan Mayer de Rothschild!!! Σκοπός των συγγραμμάτων του, δεν ήταν να χτυπήσει το διεθνές κεφάλαιο του εξαδέλφου του, αλλά να καταστρέψει τις Εθνικές οικονομίες των κρατών, ώστε ο διεθνής Σιωνισμός να τις υποτάξει με όπλο το χρέος, τον δανεισμό και την τοκογλυφική αφαίμαξη !!!!

 

Η επανάσταση των μπολσεβίκων, χρηματοδοτήθηκε από τους Αμερικανοεβραίους τραπεζίτες τηςWall Street (Antony Sutton, Wall Street and the Bolsevik Revolution)!

 

Είναι γνωστό επίσης, ότι όταν οι μπολσεβίκοι επικράτησαν στη Ρωσία, το πρώτο συμβούλιο τους αποτελείτο σχεδόν κατά 85% από σιωνιστές όπως σας έχω είδη αναφέρει!!!

 

7. Το Σκωτικό Δόγμα: Είναι η μασωνία του Ηνωμένου Βασιλείου, έχοντας τις ρίζες της στους Ναίτες Ιππότες που κατέφυγαν στην Σκωτία, ένα από τα ελάχιστα μέρη που δεν ήταν υπό την εξουσία του Πάπα, όταν αυτός διέλυσε το Τάγμα τους το 1312, αφού πρώτα είχαν συλληφθεί με διαταγή του βασιλιά της Γαλλίας Φίλιππο Δ’ του Ωραίου, με την κατηγορία της Αίρεσης, της Βλασφημίας, της Ομοφυλοφιλίας, της λατρείας του Μπαφωμέτ, κλπ. !!!!

 

8. Το Δόγμα της Υόρκης: Είναι η μασωνία των ΗΠΑ, γιά την οποία ο Δρ. John Coleman στο βιβλίο του, παραπονιέται διαρκώς ότι παίρνει διαταγές από το Λονδίνο!

 

9. Λευκή μασωνία: Ρόταρυ, Λάιονς, ΧΑΝ!! Τα Ρόταρυ οργανώθηκαν από μασώνους και μέχρι τα 1920 περίπου, τα μέλη τους ήταν αποκλειστικά μασώνοι!!

 

Μετά άνοιξαν στο ευρύ κοινό γιά να λειτουργήσουν ως προθάλαμος, όπου θα ήταν πιό εύκολη η στρατολόγηση μελών γιά τις Στοές τους!!! Σε αρκετές εκδηλώσεις γίνεται μια προσευχή, η οποία δεν έχει καμία αναφορά στην Αγία Τριάδα, αλλά αποτελεί πιό πολύ, μορφή εκδήλωσης μιάς Πανθρησκείας, όπως αυτή που θέλουν να μας επιβάλλουν οι Ιλλουμινάτι, όπου θα συνυπάρχουν μαζί Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, Ιουδαίοι, Καμπαλιστές, Μάγοι, Σατανιστές, και άλλοι!!!

 

Και τέλος στο νούμερο 10. Βρίσκεται η λεγόμενη Μπλέ μασωνία, που στην ουσία είναι διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις, στημένες από την μασωνία, και που παίζουν το ρόλο βιτρίνας !!!!

 

Και μετά από όλα αυτά που σας έγραψα και που θέλω να τα πιστέψετε, θα σας παρουσιάσω αυτην την θανάσιμη «επιτροπή των 300» η οποία έχει 150 χρόνια ιστορίας !!!!

 

Σε αυτήν λοιπόν την επιτροπή έχουν μαζευτεί μερικά από τα πιο …λαμπρά μυαλά, για να σχηματίσουν μια απολύτως ολοκληρωτική, απολύτως ελεγχόμενη "νέα" κοινωνία, μόνο που δεν είναι καθόλου νέα έχοντας αντλήσει τις περισσότερες από τις ιδέες της από το κλάμπ των Σατανιστών με ονομασία Cultus Diabolicus!!

 

Αυτή η επιτροπή θέλω να γνωρίζεται πως αγωνίζεται γιά την επιβολή μιάς παγκόσμιας δικτατορίας, πράγμα που πιστέψτε με θα ζήσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα!!

 

Συνοπτικά αγαπητοί μου φίλοι, η πρόθεση και ο σκοπός της Επιτροπής των 300 είναι να εκπληρώσουν τις ακόλουθες προϋποθέσεις, και σας παρακαλώ να τις διαβάσετε προσεκτικά, γιατί πολλά από αυτά που θα σας αναφέρω, τυγχάνει και αρχίζουμε να τα βιώνουμε είτε γνωρίζοντας είτε όχι !!!!!!

 

Ξεκινάω με το βασικό που επιδιώκουν με τα μανίας !!!! Μία παγκόσμια κυβέρνηση και ένα παγκόσμιο νόμισμα υπό τον έλεγχο μόνιμων μη εκλεγμένων κληρονομικών ολιγαρχών που θα αυτοεπιλέγονται αναμεταξύ τους με τη μορφή ενός φεουδαρχικού συστήματος,όπως ήταν κατά τον Μεσαίωνα !!!

 

Σε αυτή την παγκόσμια δικτατορία, τον πληθυσμό της γης θα θελήσουν να τον μειώσουν με περιορισμό στον αριθμό των παιδιών ανά οικογένεια, με πανδημίες, πολέμους, και φυσικά λιμούς!!!

 

Ο σκοπός τους;; Να παραμείνουν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι, που θα είναι χρήσιμοι στην άρχουσα τάξη, σε περιοχές που θα καθοριστούν αυστηρά και σαφώς, ως ο συνολικός παγκόσμιος πληθυσμός της Γης !!!!!!! Θέλουν να μην υπάρχει μεσαία τάξη, αλλά μόνο αφέντες και σκλάβοι !!!!

 

Όλοι οι νόμοι θα είναι ομοιόμορφοι βάσει ενός νομικού συστήματος παγκόσμιων δικαστηρίων, εφαρμόζοντας πάντα τον ίδιο ενοποιημένο κώδικα νόμων, υποστηριζόμενου από μια αστυνομική δύναμη της παγκόσμιας δικτατορίας, και ένα ενιαίο παγκόσμιο στρατό για την επιβολή των νόμων σε όλες τις πρώην χώρες, μιας και εννοείται ότι δεν θα υπάρχουν Εθνότητες, κράτη και σύνορα!!

 

Το σύστημα φυσικά θα βασίζεται στο πελατειακό κράτος πρόνοιας που ήδη άρχισε να εφαρμόζει η Κίνα!!

 

Όσοι είναι υπάκουοι και υποταγμένοι στην παγκόσμια δικτατορία τους θα ανταμείβονται με τα μέσα απλά για να επιβιώσουν! Όσοι όμως είναι επαναστατικοί, απλά θα πεθαίνουν από πείνα ή θα κηρύσσονται παράνομοι, και θα αποτελούν στόχο, για όποιον θέλει να τους σκοτώσει!!

 

Θα απαγορεύονται τα ιδιωτικά πυροβόλα όπλα ή τα όπλα κάθε είδους !!! Μόνο μία θρησκεία όπως ανέφερα η οποία θα επιτρέπεται, και αυτή θα έχει τη μορφή του Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών, που υπάρχει ήδη από το 1920 !!!!!

 

Ο Σατανισμός, ο Εωσφορισμός και η Μαγεία θα αναγνωριστούν ως νόμιμη παγκόσμια θρησκευτική εκκλησία!! Ήδη ανοίγουν η μια πίσω από την άλλη!!!! Η τελευταία έγινε πριν από λίγες ημέρες στην Γαλλία του Μακρόν!!! Όλες οι Χριστιανικές εκκλησίες θα έχουν απαγορευτεί και ο Χριστιανισμός θα είναι υπό διωγμό!!!!

 

Για να επιβάλλουν αυτό το καθεστώς, όπου δεν θα υπάρχει ατομική ελευθερία ή οποιαδήποτε άλλη έννοια ελευθερίας, θα πρέπει να μην υπάρχει κανένας είδος λαϊκής κυριαρχίας, εθνικής κυριαρχίας, ή τα συνταγματικά και κατοχυρωμένα δικαιώματα του κάθε πολίτη!!

 

Η εθνική υπερηφάνεια και η φυλετική ταυτότητα θα απαλειφθούν, και στη μεταβατική φάση ακόμα και η απλή αναφορά της εθνικής προέλευσης κάποιου, θα υπόκειται σε βαρύτατες κυρώσεις !!!!!!

 

Θα προστεθεί σε όλους μας ένας αριθμός αναγνώρισης, σαφώς ως σφράγισμα στο πρόσωπό, έτσι ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμος !!!!! Ο οποίος αριθμός αναγνώρισης θα βρίσκεται στο κύριο αρχείο του υπολογιστή του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, και θα είναι στη διάθεση οποιασδήποτε υπηρεσίας ανά πάσα στιγμή !!!!!

 

Ο γάμος θα απαγορεύεται και δεν θα υπάρχει οικογενειακή ζωή όπως την ξέρουμε !!!! Τα παιδιά θα απομακρύνονται από τους γονείς τους σε νεαρή ηλικία, και θα ανατρέφονται από κρατικούς παιδαγωγούς, ως κρατική ιδιοκτησία !!!!

 

Ένα τέτοιο πείραμα ήδη πραγματοποιήθηκε στην Ανατολική Γερμανία, από την κυβέρνηση του κομμουνιστή δικτάτορα Erich Honnecker, όταν έπαιρναν τα παιδιά, μακριά από γονείς, που θεωρούνταν από το κράτος ως αντικαθεστωτικοί πολίτες !!!

 

Οι γυναίκες θα υποβαθμιστούν μέσα από την συνεχιζόμενη διαδικασία των κινημάτων γιά την "απελευθέρωσης της γυναίκας" που οργανώθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από το ίδρυμα του Εβραίου φυσικά Ροκφέλλερ, με σκοπό, όχι την βελτίωση της θέσης των γυναικών, αλλά γιά να βγουν στην εργασία και να φορολογηθούν!!

 

Η πορνογραφία, η ομοφυλοφιλία και η διδαχή των παιδιών μας από την τρυφερή ηλικία των τριών ετών θα προωθηθεί, και η προβολή της θα είναι υποχρεωτική σε κάθε μέσον μαζικής …ενημερώσεις !!!!

 

Η χρήση …ψυχαγωγικών ναρκωτικών θα είναι υποχρεωτική,και σε κάθε άτομο θα χορηγούνται ναρκωτικά με δελτίο, που θα μπορούν να αγοραστούν από τα καταστήματα !!!!

 

Αυτά τα ναρκωτικά πλύσης εγκεφάλου θα φροντίσουν να  χορηγούνται μέσω των τροφίμων του δικτύου ύδρευσης ακόμη και μέσο αεροψεκασμών χωρίς φυσικά τη γνώση και τη συναίνεση μας!!!!

 

Όλος ο πλούτος θα συγκεντρωθεί στα χέρια της ολιγαρχίας των μελών της Επιτροπής των 300 και κάθε άτομο θα πρέπει να έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου με προπαγάνδα, γιά να καταλάβει ότι εξαρτάται απόλυτα από το κράτος για την επιβίωση του !!!!!

 

Ο κόσμος θα κυβερνάται από τα διοικητικά διατάγματα της επιτροπής των 300 που αμέσως θα γίνονται νόμοι !!!! Ένα κλασικό παράδειγμα ήταν ο μεθύστακας Μπόρις Γέλτσιν ο οποίος χρησιμοποιούσε τον Νοέμβριο 1991 διατάγματα της επιτροπής των 300, γιά να επιβάλει τη βούληση της επιτροπής, στη Ρωσία ως δοκιμαστική πορεία!!

 

Η βιομηχανία πρέπει να καταστραφεί εντελώς μαζί με τα πυρηνικά ενεργειακά εργοστάσια!! Μόνο τα μέλη της Επιτροπής των 300 και η ολιγαρχία τους θα έχει το δικαίωμα σε οποιονδήποτε από τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους της γης !!!

 

Η γεωργία θα είναι αποκλειστικά στα χέρια της Επιτροπής των 300 με αυστηρά ελεγχόμενη παραγωγή τροφίμων!!

 

Καθώς αυτά τα μέτρα θα αρχίζουν να ισχύουν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους οι μεγάλοι πληθυσμοί των πόλεων θα απομακρυνθούν με βίαιο τρόπο προς τις απομακρυσμένες περιοχές, και εκείνοι που θα αρνούνται να φύγουν, θα εξοντωθούν σύμφωνα με το πείραμα της παγκόσμιας δικτατορίας, που πραγματοποίησε ο κομμουνιστής δικτάτορας Pol Pot στην Καμπότζη!!!

 

Η ευθανασία για τους ανίατα ασθενείς και τους ηλικιωμένους θα είναι υποχρεωτική !!!! Οι πόλεις δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερες από έναν προκαθορισμένο πληθυσμό, όπως περιγράφεται στο έργο, που έγραψε το 1932 ο παρανοικός Coudenhove-Kalergi με τίτλο, «Επανάσταση μέσω Τεχνολογίας» !!!!!

 

Τουλάχιστον 9 δισεκατομμύρια…«άχρηστοι καταναλωτές φαγητού» θα εξολοθρευτούν έως το έτος 2050 με τη βοήθεια, των περιορισμένων πολέμων, των οργανωμένων επιδημιών των θανατηφόρων ασθενειών ταχείας δράσης (καρκίνος) και φυσικά της μεγάλης πείνας !!!!!

 

Η ενέργεια, τα τρόφιμα και το νερό θα πρέπει να διατηρούνται στα επίπεδα της απλής επιβίωσης γιά όσους δεν ανήκουν στην ολιγαρχία, ξεκινώντας από τους Λευκούς πληθυσμούς της Δυτικής Ευρώπης, αλλά και της Βόρειας Αμερικής και συνεχίζοντας μετά για όλους!!

 

Από καιρό σε καιρό θα αρχίσουν να υπάρχουν τεχνητές ελλείψεις τροφίμων, νερού, και τεράστια προβλήματα στην ιατρική περίθαλψη, για να μας υπενθυμίζουν ότι η επιβίωση μας εξαρτάται μονο από την καλή θέληση της Επιτροπής των 300!!

 

Μετά την καταστροφή, του οικοδομικού κατασκευαστικού κλάδου, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της χαλυβουργίας και της βαριάς βιομηχανίας, θα περιοριστεί άμεσα η προσφορά στέγης, και οι βιομηχανίες κάθε είδους στις οποίες θα επιτραπεί να επιβιώσουν, θα είναι υπό τον έλεγχο της Λέσχης της Ρώμης!!!

 

Όλα τα απαραίτητα και μη φαρμακευτικά προϊόντα, οι γιατροί, οι οδοντίατροι και οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, θα καταχωρηθούν στην κεντρική τράπεζα δεδομένων των υπολογιστών και κανένα κανένα φάρμακο ή ιατρική φροντίδα δεν θα συνταγογραφείται, χωρίς τη ρητή άδεια των περιφερειακών ελεγκτών, των υπεύθυνων για κάθε πόλη, κωμόπολη και χωριό !!!

 

Δεν θα υπάρχουν χαρτονομίσματα ή κέρματα στα χέρια μας! Όλες οι συναλλαγές θα πραγματοποιούνται μέσω χρεωστικής κάρτας που θα φέρει τον έναν και μοναδικό αναγνωριστικό αριθμό του κατόχου !!! (Αυτό που θέλουν να μας κάνουν τον Σεπτέμβριο!)

 

Κάθε προσπάθεια συναλλαγής μέσω των «παλαιών» νομισμάτων, δηλαδή των ασημένιων η χρυσών θα θεωρείται ως έγκλημα κεφαλαίου και οι ποινές μπορεί να φτάσουν μέχρι και την θανάτωση αυτού που τα κατέχει!!

Όλα αυτά τα νομίσματα θα πρέπει να παραδοθούν εντός τακτής προθεσμίας, μαζί με τα όπλα, και τα τουφέκια!!

 

Θυμηθείτε οτι πριν από την επιβολή της παγκόσμιας δικτατορίας τους, θα προκληθούν σε κάθε ήπειρο όπου ζουν ομάδες ατόμων με εθνοτικές και θρησκευτικές διάφορες, πόλεμοι οι οποίοι μάλιστα θα επικροτούνται από την επιτροπή!!

 

Όλα τα τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και έντυπα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, θα λειτουργούν κάτω από τον στενό έλεγχο της παγκόσμιας δικτατορίας !!!!

 

Η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου θα πρέπει να περνάει ως «ψυχαγωγία» με τον τρόπο που αυτό ασκήθηκε και έγινε μια εξαιρετική τέχνη στις Ηνωμένες Πολιτείες !!!

 

Ξέρω πως όταν το διαβάσετε θα αναλογιστείτε ότι δεν μπορούν να συμβούν όλα όσα σας γράφω και η αλήθεια είναι αυτή !!!

 

Όμως τονίζω πως σε όλα αυτά που σας προτρέπω να διαβάσετε, υπάρχουν και παρά πολλά που είτε τα βλέπετε να συμβαίνουν, είτε μας ενημερώνουν με τον γνωστό τους τρόπο ότι θα συμβούν!!

 

Ελπίζω να μπορέσετε να κατανοήσετε σε τι κατάσταση μας έχουν φέρει και κυρίως πως ότι σας έγραψα είναι η μοναδική αλήθεια!!!


..............................


*(Πρόσθετη Σημείωση Πύρινου Λόγιου)

 

Έχω μεγάλη εκτίμηση στον συγγραφέα του ως άνω άρθρου, διότι η έρευνα του σχετικά με τις απόκρυφες στοές και αδελφότητες (Μασόνων, Πεφωτισμένων, Τάγματα Αδελφοτήτων, Μυστικές Εταιρίες κλπ) είναι σχεδόν ακριβής και τα στοιχεία που παραθέτει, είναι λίγο-πολύ το εκτελεστικό σχέδιο των Χαζάρων και των Ασκεναζί Εβραίων, οι οποίοι έχουν παρανοήσει την έννοια του "Μεσσία" όπως αυτή παρουσιάζεται μέσα από τα κείμενα των Προφητών της Παλαιάς Διαθήκης και αποκαλύπτονται μέσα από τα κείμενα της Καινής.

 

Ο "Μεσσίας" κατά τούς Ασκεναζί και Χάζαρους Εβραίους, είναι ο "άρχοντας του Φωτός", όπως τον ονομάζουν, δηλαδή ο Εωσφόρος, ο φέρων την "Γνώση". Αυτός δηλαδή που παραπλάνησε τους πρωτόπλαστους και τους έβγαλε από τον Παράδεισο.

 

Ο Μεσσιανισμός αυτού του είδους, δημιουργήθηκε κυρίως από τους Φαρισαίους της εποχής, η οποίοι και ονομάστηκαν από τον Ιησού ως Υποκριτές, κλέφτες και γεννήματα εχιδνών.

 

Ποτέ δεν ήταν ο Χριστός, ο επικαλούμενος και Εμμανουήλ, δηλαδή "Σωτήρας". Εκείνον μόλις ήρθε, τον έβαλαν στο στόχαστρο για να τον εκτελέσουν. Δεν τον εκτίμησαν, ούτε τον θεώρησαν ποτέ ως "δικό τους άνθρωπο", παρά την βασιλική του καταγωγή.

 

Ο Μεσσίας γι αυτούς, έπρεπε να έχει...υπερφυσικές ιδιότητες (ο Χριστός είχε ασφαλώς, αλλά τις χρησιμοποιούσε μόνο για να λιαίνει τον πόνο των φτωχών, των αρρώστων και όσων είχαν ανάγκη τη διακονία Του), όπως να...μετακινεί βουνά, να κάνει θαυμαστά πράγματα, να έχει δύναμη να κατατροπώσει τους κατακτητές του εβραικού λαού και το κυριότερο, να είναι σε θέση να κάνει μια παγκόσμια κυβέρνηση για να διαφετεύει τον κόσμο όλο, μαζί με τον...περιούσιο λαό του.

 

Όσον αφορά την αναφορά του συγγραφέα στους Γαλάτες, πράγματι έχει δίκιο. Οι Φράγκοι, γερμανικής καταγωγής λαός, οι οποίοι είχαν καταλάβει όλη τη περιοχή της Δυτικής Ευρώπης που άλλοτε λεγόταν Γαλατία και είχαν υποδουλώσει όλους όσους την κατοικούσαν. Ο λαός των Γαλατών, είχε μπολιαστεί από την γενιά των Ρωμαίων, φυλή αμιγώς ελληνική και είχαν γίνει ένα με τη Ρώμη. Θεωρούσαν τους ευατούς τους ως Ρωμαίους, ήταν Χριστιανοί σύμφωνα με το δόγμα της Κων/πολης, θεωρούσαν επίσης τους εαυτούς τους ως υπηκόους της Ρωμαικής Αυτοκρατορίας και δεν δεχόταν το φραγκικό μίασμα. Τα φραγκικά βασίλεια που δημιουργήθηκαν μετά την εξ ολοκλήρου κατάκτηση της γαλατικής επικράτειας, ήταν διοικούμενα από Φράγκους αλλά με υπηκόους τους εκρωμαϊσθέντες Γαλάτες. Οι Γαλάτες ήταν δούλοι των Φράγκων επί αιώνες. Και ήταν αυτοί οι οποίοι έκαναν την Γαλλική Επανάσταση. Δεν ήξεραν όμως ότι την Επανάσταση αυτή, την δημιούργησαν πρωτίστως οι Πεφωτισμένοι, το Τάγμα που δημιούργησε ο Γιόχαν Άνταμ Βάισχάουπτ (1748-1830) για να αναδημιουργήσει τις κοινωνίες της Ευρώπης, εξαφανίζοντας την βασιλεία και υπονομεύοντας τον Χριστιανισμό. Μετά το κατάλαβαν, όταν αντί για...δημοκρατία και ισότητα κλπ κλπ, αντίκρυσαν την πιο στυγνή δικτατορία, αυτή που ονομάστηκε "Περίοδος της Τρομοκρατίας" με σφαγές, απαγχονισμούς (όποιοι ανήκαν στους αριστοκράτες ή κατηγορούνταν από άλλους ως τέτοιοι) διώξεις κλπ. Παράλληλα με όλη αυτή την κατάσταση, πλήθαιναν οι Μασονικές Στοές και οι Μυστικές Αδελφότητες σε όλη την δυτική Ευρώπη, που έφτασαν σε σημείο να ελέγχουν ακόμη και το Βατικανό, μιας και οι πάπες που εκλέγονταν, ήταν δικοί τους άνθρωποι. Μέχρι σήμερα.

 

Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρει ο συγγραφέας, είναι πλέον...ήδη Ιστορία.

............................


 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου