Δεν αργεί η στιγμή που θα τρώμε μόνο εργαστηριακά τρόφιμα που θα παράγουν, αλλά κυρίως θα ελέγχουν, συγκεκριμένες ξένες…πολυεθνικές εταιρίες… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δεν αργεί η στιγμή που θα τρώμε μόνο εργαστηριακά τρόφιμα που θα παράγουν, αλλά κυρίως θα ελέγχουν, συγκεκριμένες ξένες…πολυεθνικές εταιρίες…

  Αυτά που συμβαίνουν ακριβώς δίπλα μας είναι εξωπραγματικά και εμείς συνεχίζουμε να ζούμε στο Matrix τους, σαν να μην συμβαίνει τίποτα…  ...

 






Αυτά που συμβαίνουν ακριβώς δίπλα μας είναι εξωπραγματικά και εμείς συνεχίζουμε να ζούμε στο Matrix τους, σαν να μην συμβαίνει τίποτα…


 

Η δόλια προσπάθεια να μεταβούμε με βάση την αντζέντα τους, στην κατανάλωση του «ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ» μέσου της εξολοκλήρου εξάλειψης όλου του ζωικού κεφαλαίου της χώρας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα…

 


Γράφει ο Δημήτρης Ρωμανός 

 

Εκτός από το επερχόμενο πολεμικό χτύπημα του Ιράν ως απάντηση στο χτύπημα του Ισραηλ , και το που τελικά θα πάμε διακοπές , υπάρχει και κάτι άλλο !!!!!

 

Ταυτόχρονα γίνεται μια δόλια προσπάθεια να μεταβούμε με βάση πάντα την αντζέντα τους , στην κατανάλωση του «ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ» μέσου της εξολοκλήρου εξάλειψης όλου του ζωικού κεφαλαίου της χώρας, είτε από … ακραία φαινόμενα τύπου …Ντάνιελ ( όπου καταστράφηκε το 73% του ζωικού κεφαλαίου της Θεσσαλίας μας ), είπατε τώρα με μια άνευ προηγουμένου …πανώλη που ειλικρινά δεν γνωρίζουμε, η μάλλον γνωρίζουν λίγοι στο που τελικά αποσκοπεί !!!

 

Eίναι γεγονός ότι σήμερα οι πωλήσεις κρέατος, γαλακτοκομικών, πουλερικών και ψαριών έχουν γιγαντωθεί. Οι περιβαλλοντικοί οργανισμοί ισχυρίζονται ότι ένοχος είναι ο υπερπληθυσμός και η απαίτηση του κόσμου να τρώει κάθε μέρα κρέατα. Ποιος όμως επέβαλε αυτό το διατροφικό μοντέλο;

 

Αρκεί να δούμε τους αριθμούς και θα καταλάβουμε!

 

Το 1812 ο παγκόσμιος πληθυσμός ήταν ένα δισεκατομμύριο, το 1912 ενάμισυ ενώ τωρα φτάσαμε τα 8,5 περίπιυ δισεκατομμύρια!

 

Οι γνωστές πολυεθνικές του κρέατος που δεν άφησαν τίποτε όρθιο, τώρα εμφανίζονται ως προστάτες των ζώων!!!

 

Λοιπόν τώρα σύμφωνα με τον ΟΗΕ δεν πρέπει να τρώμε ούτε τα έμβια όντα, ούτε τα παράγωγά τους , διότι αναφέρετε πως εγκληματούμε , και το βασικότερο απολα , είναι τα μόνο υπεύθυνα για την μόλυνση του πλανήτη μέσου της ανάσας τους , και θα πρεπει να θανατωθούν … όλο και με κάποιο τρόπο!!!!!!

 

Οι μελέτες του Περιβαλλοντικού Τμήματος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που εντάσσονται στην περίφημη Ατζέντα 2030 , αλλά και έρευνες κάποιων περιβαλλοντικών οργανώσεων, ισχυρίζονται ότι οι καλλιεργήσιμες γαίες, και το νερό που απαιτούν δεν επαρκούν για να τραφούν 10 δισεκατομμύρια άνθρωποι, επίσης ότι ναι μεν βλάπτουν λιγότερο το οικοσύστημα, μακροπρόθεσμα όμως ΔΕΝ αποτελούν βιώσιμη λύση!!!!!!!!!

 

Κι αυτό διότι όλες οι μαζικού τύπου φυτικές καλλιέργειες απαιτούν φυτοφάρμακα και λιπάσματα που όμως καταστρέφουν το οικοσύστημα!

 

Άρα με λίγα λόγια , και ο ποιό αδαής μπορεί να καταλάβει που το πάνε στο άμεσο μέλλον!

 

ΟΧΙ στα ΚΡΕΑΤΑ , αλλά και δυστυχώς οι καλλιεργήσιμη γη δεν επαρκεί για να τραφούμε ΟΛΟΙ !!!!!!

 

Και εδώ σε αυτό το σημείο αγαπητοί μου φίλοι έρχονται οι …επενδυτές των τεχνητών κρεάτων και δηλώνουν ότι στο εγγύς μέλλον όλοι οι άνθρωποι ( εκτός από την παγκόσμια φυσικά ελίτ ) θα είναι υποχρεωμένοι να τρώνε ΜΟΝΟ τεχνητές, η εργαστηριακές τροφές, τα λεγόμενα καθαρά κρέατα (clean meats) !!!!!!

 

Μήπως ρωτώ φίλοι μου γι’ αυτό γίνονται όλα αυτά και στη χώρα μας ;;;;;;

Για να μην έχει τελικά επισιτιστική αυτάρκεια, εφόσον ακόμα δεν έχει αναπτύξει τέτοιου είδους τεχνολογίες;;;;;;

 

Όπως στη δεκαετία του 80 κάηκαν και καλά από….αναρχικούς που φυσικά δεν συνελήφθηκαν ποτέ όλα τα μεγάλα Ελληνικά πολυκαταστήματα λιανικής ( Μινιόν, Κατράντζος, Κλαουδάτος, Λαμπρόπουλος, Ατενέ και Δραγώνας) και ρήμαξε όλη η Ελληνική βιομηχανία εξ αιτίας ύποπτων και συνεχών απεργιών ,έτσι και σήμερα ξένοι αγροτοδιατροφικοί πολυεθνικοί κολοσσοί ( BAYER - MOSANTO ) καθώς και διεθνή επενδυτικά κεφάλαια ανακάλυψαν το πλαστικό κρέας , την μπίζνα δηλαδή των δισεκατομμυρίων δολαρίων , καθώς και έναν ακόμη τρόπο για να μειωθεί σε δραματικό ποσοστό ο πληθυσμός του πλανήτη , όπως διακαώς επιζητούν , και βάση και πάλι της δικής τους κωλο αντζέντας !!!!!!

 

Έτσι λοιπόν, στόχος της Ατζέντας τους, που μην ξεχνάτε ΠΟΤΕ γράφει το έτος 2030 είναι να πάψουν ΕΝΤΕΛΩΣ να εκτρέφονται ζώα, να αλιεύονται ψάρια και φυσικά να καλλιεργούνται γαίες !!!!!!!!!!

 

Αν τελικά όλα αυτά επιβληθούν ( προσωπικά όσο αφορά το άτομο μου , αρκετά απο αυτα θα τα προλάβουμε όλοι μας , και σημειώστε το αυτό ) η περίφημη και τόσο αγαπημένη μας μεσογειακή διατροφή, αλλα και η ουσιώδης διαβίωση μας θα αποτελέσει παρελθόν !!!!!!!!!!!!

 

Θα μας υποχρεώσουν να τρώμε εργαστηριακές τροφές που θα παράγουν , αλλά κυρίως θα ελέγχουν συγκεκριμένες ξένες ….πολυεθνικές σε εργαστήρια στα οποία κανείς μας δεν θα γνωρίζει τη ακριβώς θα παράγεται για βρώση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Τυχαία θα σας αναφέρω πως προσφάτως ο κ. Νετανιάχου παρευρεθεί στα εγκαίνια ενός ακόμη τέτοιου εργαστηρίου και που άραγε ;;;;

 

Μα και πάλι στο Ισδραήλ !!!!!

 

Με όλα αυτα που σας γράφω από καιρού θα γνωρίζεται πλέον πολύ καλά και τον βρόμικο ρόλο που παίζει σε όλα αυτα που μας συμβαίνουν και ο ΟΗΕ και που σύμφωνα με το Πρόγραμμα του για το Περιβάλλον τα …ζωικά προϊόντα ( ακόμη και η αναπνοή τους ) δημιουργούν …τεράστια περιβαλλοντικά προβλήματα !!!!!!!!!!

 

Έτσι λοιπόν σε διάφορες μελέτες τους, που όσοι τυγχάνουν να παρατηρούν, για την κλιματική αλλαγή στο σύνολό της ενοχοποιούνται διαβάστε και φρικάρετε, η ΓΕΩΡΓΙΑ η ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ,και η ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!

 

Κουβέντα για όλα τα αλλα, ορυκτά καύσιμα, μεταλλεία, τοξικά απόβλητα, πλαστικά και ρυπογόνοι ρύποι από τις βαριές βιομηχανίες!!!!!!!!!!!!!!

 

Αν υπάρχει κάποιος που αμφιβάλλει για όσα σας αναφέρω κατά καιρούς, με μεγάλη μου χαρά περιμένω το μήνυμα του!

 

Αυτό το αναφέρω γιατί σε μερικούς φαίνεται πως χαλάω την μόνιμη παραθέριση του μυαλού τους, και λυπάμαι πολύ, που απευθύνομαι με αυτόν τον τρόπο για πρώτη φορά!

 

Όμως αυτα που συμβαίνουν ακριβώς δίπλα μας είναι εξωπραγματικά και εμείς συνεχίζουμε γαμώτο να ζούμε στο Matrix τους, σαν να μην συμβαίνει τίποτα!!!!!!!!!!



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου