Οι ήρωες και οι προδότες της φωτιάς… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι ήρωες και οι προδότες της φωτιάς…

  Η Ελλάδα μας φίλοι μου είναι σε πόλεμο και ο «εχθρός» δυστυχώς είναι η ίδια η κυβέρνηση της χώρας! Έπρεπε από χτες να είχε πέσει αυτή η πρ...

 





Η Ελλάδα μας φίλοι μου είναι σε πόλεμο και ο «εχθρός» δυστυχώς είναι η ίδια η κυβέρνηση της χώρας! Έπρεπε από χτες να είχε πέσει αυτή η προδοτική κυβέρνηση. Έπρεπε ο Ελληνικός λαός, μέσα από τα αποκαΐδια, να ξεσηκωθεί και να επαναφέρει την τάξη και την παλιά αίγλη στην χώρα μας.

 

Τόσες εστίες πυρκαγιών από άκρη σε άκρη δεν μπορεί να είναι τυχαίες. Όλες οι ενέργειες της Ελληνικής κυβέρνησης, κατά την άποψη μου, έχουν επίτηδες αποδυναμώσει όλα τα όργανα που θα μπορούσαν να δράσουν αποτελεσματικά. Τόσο για τις κατασβέσεις, όσο και για τον εντοπισμό των δραστών.

 

Γράφει ο Λευτέρης Παπαεμμανουήλ

 

Καίγεται ασύστολα και πάλι η πατρίδα μας από άκρη σε άκρη. Η κυβέρνηση ανύπαρκτη και τραγική σε όλους τους χειρισμούς της. Κρίμα πολύ κρίμα. Νέα παιδιά, πυροσβέστες, πιλότοι και απλοί εθελοντές υπερβαίνουν εαυτούς, για να σώσουν ότι μπορούν. Πραγματικοί σύγχρονοι ήρωες!!!

 

Τόσες εστίες πυρκαγιών από άκρη σε άκρη δεν μπορεί να είναι τυχαίες. Όλες οι ενέργειες της Ελληνικής κυβέρνησης, κατά την άποψη μου, έχουν επίτηδες αποδυναμώσει όλα τα όργανα που θα μπορούσαν να δράσουν αποτελεσματικά. Τόσο για τις κατασβέσεις, όσο και για τον εντοπισμό των δραστών.

 

Και δεν φτάνουν όλ' αυτά, υπάρχει και η παραπληροφόρηση από δημοσιογραφίσκους και βοθροκάναλα, η οποία καθοδηγεί την κοινή γνώμη στην απόγνωση. Όποιοι και να είναι οι εμπρηστές και οι ηθικοί αυτουργοί, εγκληματικά και κατά την γνώμη μου εσκεμμένα, η κυβέρνηση δεν έκανε ΤΊΠΟΤΑ, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ώστε να αποτραπεί αυτή η τραγωδία που βλέπουμε καθημερινά στις οθόνες μας.

 

Έπρεπε από χτες να είχε πέσει αυτή η προδοτική κυβέρνηση. Έπρεπε ο Ελληνικός λαός, μέσα από τα αποκαΐδια, να ξεσηκωθεί και να επαναφέρει την τάξη και την παλιά αίγλη στην χώρα μας. Μια χώρα που εδώ και πολλά χρόνια συστηματικά καίγεται, αποδυναμώνεται και αλλάζει δημογραφικό χαρακτήρα.

 

Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται μόνο αφύπνιση. Δεν γίνονται επαναστάσεις από εδώ δυστυχώς. Όσο και να τα λέμε εμείς, καμία κυβέρνηση δεν αισθάνεται φόβο. Μόνο τις έντονες, μαζικές και οργανωμένες αντιδράσεις του κόσμου φοβούνται. Γι' αυτό και πρέπει να οργανώσουμε πολλές και ογκώδες από Σεπτέμβρη...

 

Εκτός ελέγχου η φωτιά στο Βαρνάβα μέχρι προχθές, στα Μέγαρα, στις Σέρρες και σε άλλες περιοχές. Για ακόμη μια φορά η φύση και οι περιουσίες των πολιτών στο έλεος του Θεού... Εύχομαι, προσεύχομαι και ελπίζω, τις επόμενες μέρες, με την βοήθεια και του θεού, να τεθούν όλα τα μέτωπα υπό έλεγχο και ο κόσμος να μην πέσει σε απόγνωση.

 

Πρέπει το ηθικό μας φίλοι μου, να διατηρηθεί πάση θυσία υψηλό. Είναι Εθνική ανάγκη! Έστω και αν η καμένη γη και οι "πληγές", θα κάνουν χρόνια για να επουλωθούν...



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου