Η καταστολή της ελευθερίας του λόγου στο Ηνωμένο Βασίλειο υπό το πρίσμα της μεταναστευτικής κρίσης πρέπει να μας @φυπνίσeι ΤΩΡΑ. Αυτό είναι το παγκοσμιοποιητικό μοντέλο για την κατάρρευση του δυτικού πολιτισμού… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η καταστολή της ελευθερίας του λόγου στο Ηνωμένο Βασίλειο υπό το πρίσμα της μεταναστευτικής κρίσης πρέπει να μας @φυπνίσeι ΤΩΡΑ. Αυτό είναι το παγκοσμιοποιητικό μοντέλο για την κατάρρευση του δυτικού πολιτισμού…

  Περισσότεροι από 3.000 πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για το «έγκλημα» της ανάρτησης των απόψεών τους στο Δ...

 





Περισσότεροι από 3.000 πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για το «έγκλημα» της ανάρτησης των απόψεών τους στο Διαδίκτυο σχετικά με τη μεταν@στευτική κρίση και τις επιπτώσεις της στον βρετανικό τρόπο ζωής.

 

Η νέα βρετανική κυβέρνηση, υπό την ηγεσία του αριστερού πρωθυπουργού του Εργατικού Κόμματος, Κιρ Στάρμερ, έδωσε εντολή στους βρετανούς πολίτες να σταματήσουν να μοιράζονται βίντεο και εικόνες Ισλ@μιστών μετ@ναστών που επιτίθενται σε Βρετανούς πολίτες. Μετά από αυτή την εντολή, αναρτήσεις που κάνουν απλώς και μόνο τεκμηρίωση των γεγονότων, θέτουν κάποιον σε κίνδυνο άμεσης σύλληψης και δίωξης από τη βρετανική αστυνομία…! Αντιλαμβάνεστε τι έρχεται;

 

Πηγή: leohohmann.substack.com

Άρθρο του Leo Hohmann

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Μην ξεγελιέστε, το παγκοσμιοποιητικό σχέδιο που εκτυλίσσεται στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι το ίδιο σχέδιο που έχουν για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και το σύνολο της Ευρώπης. Όλα περιστρέφονται γύρω από την oπλiσμένη μετανάστευση.

Τα σχολεία στο Ηνωμένο Βασίλειο θα αρχίσουν να διδάσκουν τους μαθητές για τη λεγόμενη «παραπληροφόρηση» και τους κινδύνους του «εξτρεμιστικού περιεχομένου», καθώς το έθνος συνεχίζει να εξελίσσεται σε βίαιες ταραχές στους δρόμους που τροφοδοτούνται από Ισλαμιστές μετανάστες.

Σύμφωνα με το  Fox News , η νέα πρωτοβουλία θα καθοδηγήσει τους μαθητές πώς να διακρίνουν πραγματικές πληροφορίες από ψεύτικες ειδήσεις, ενσωματώνοντας την «κριτική σκέψη» στο σχολικό πρόγραμμα σπουδών, συμπεριλαμβανομένων των μαθημάτων αγγλικών και μαθηματικών.


Όχι πραγματική κριτική σκέψη, προσέξτε, ουσιαστικά η πρωτοβουλία στοχεύει την ίδια την αλήθεια. Μια καλύτερη λέξη για αυτό θα ήταν «πλύση εγκεφάλου» ή «εκπαίδευση ευαισθησίας» .

Οι παγκοσμιοποιητές δεν θα ήθελαν οι νεαροί Βρετανοί να μεγαλώσουν και να είναι σαν τον 61χρονο Άγγλο που μόλις καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση επειδή αμφισβήτησε την εξουσία του Αλλάχ. Τέτοιες παραφρονήσεις του κόστισαν την ελευθερία του για τον επόμενο ενάμιση χρόνο…

Στις 31 Ιουλίου σε μια διαδήλωση έξω από την Ντάουνινγκ Στριτ, ο Ντέιβιντ Σπρινγκ, ένας ισόβιος Βρετανός πολίτης, έδειξε το δάχτυλό του στην αστυνομία και φώναξε «ποιος είναι ο Αλλάχ;» Στη συνέχεια είπε στους αξιωματικούς ότι «δεν είναι πλέον Άγγλοι».



 

Η Zero Hedge αναφέρει ότι η τιμωρία που επιβλήθηκε στον κύριο Σπρινγκ είναι το πιο πρόσφατο «σοκαριστικό παράδειγμα του πόσο χαμηλά έχει τεθεί τώρα ο πήχης όσον αφορά την ελευθερία του λόγου ως απάντηση στις ταραχές που σημειώθηκαν μετά τη δολοφονία τριών κοριτσιών στο Σάουθπορτ τον περασμένο μήνα».

Σημειώνει ο Paul Joseph Watson για το Zero Hedge:

«Ενώ η συμπεριφορά του Spring θα μπορούσε να περιγραφεί ως προσβλητική και απείθαρχη, το γεγονός ότι θα περάσει τον επόμενο ενάμιση χρόνο πίσω από τα κάγκελα επειδή είπε άσχημα λόγια δείχνει πώς το Ηνωμένο Βασίλειο έχει διολισθήσει σε ακραίο αυταρχισμό μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες 

Όχι, αυτό δεν συνέβη σε διάστημα δύο εβδομάδων. Και σίγουρα δεν θα έπρεπε να ήταν σοκ . Στην πραγματικότητα, προέβλεψα ότι θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο στο βιβλίο μου Stealth Invasion του 2017 , το οποίο εξηγούσε το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών να εξαλείψουν τον δυτικό πολιτισμό μέσω της μετανάστευσης με όπλα.

Όποιος έχει διαβάσει το Stealth Invasion γνωρίζει ότι οι πικροί καρποί της διχαστικής μεταναστευτικής πολιτικής των παγκοσμιοποιητών παρασκευάζονται εδώ και πολλά χρόνια. Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου εισάγει μη αφομοιωτικούς μουσουλμάνους μετανάστες εδώ και δεκαετίες, κατακλύζοντας ορισμένες πόλεις σε σημείο που ακόμη και η αστυνομία φροντίζει να πορεύεται ελαφρά από φόβο μήπως προσβάλει την ξένη κουλτούρα, η οποία σταδιακά έχει γίνει η κυρίαρχη κουλτούρα. Εκκλησίες, που εγκαταλείφθηκαν από κάποτε πιστές χριστιανικές κοινότητες, μετατρέπονται συνήθως σε τζαμιά. Το μουσουλμανικό κάλεσμα για προσευχή ηχεί από ταυροκέφαλα τρεις φορές την ημέρα. Όποιος προσβάλλει αυτήν την ξένη κουλτούρα ή πληγώνει τα αισθήματα ενός μουσουλμάνου, γελοιοποιείται ως «ρατσιστής» και «ισλαμοφοβικός». Τώρα μπορούν ακόμη και να συλληφθούν.

Στην πόλη Rotherham της Αγγλίας, εκατοντάδες μικρά λευκά βρετανικά κορίτσια περιποιήθηκαν και διακινήθηκαν σεξ, περνούσαν ανάμεσα σε Πακιστανούς μουσουλμάνους και τους φίλους τους, ακριβώς κάτω από τη μύτη της αστυνομίας και των υπηρεσιών της οικογένειας και των παιδιών. Όποιος παραπονέθηκε χαρακτηριζόταν ως ρατσιστής, μισητής, οπότε δεν καταγγέλλονταν για χρόνια. Μπροστά σε αυτήν την ισχυροποιημένη ξένη κουλτούρα, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου υποτάχθηκε σταδιακά στην πιο φυσική πορεία δράσης, συλλαμβάνοντας στην πραγματικότητα όσους διαπράττουν το ισλαμικό αμάρτημα της βλασφημίας εναντίον του ψεύτικου θεού Αλλάχ και των λυσσασμένων οπαδών του. Έτσι λειτουργεί η Σαρία. Και αυτό το ξένο νομικό σύστημα κυριεύει σιγά σιγά τις βρετανικές πόλεις εδώ και χρόνια. Μόνο χειρότερα θα γίνει. Δεν πρέπει να σοκαριστούμε. Συμβαίνει και στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε πόλεις όπως η Μινεάπολη, το Dearborn και το Hamtramck.

Καθώς η ξένη κουλτούρα ενισχύεται, η κυβέρνηση την ευνοεί ολοένα και περισσότερο σε όποιες διαφωνίες προκύπτουν με την γηγενή κουλτούρα.

Γι' αυτό η Bridget Phillipson, Υπουργός Παιδείας και Υπουργός Γυναικών και Ισοτήτων, δήλωσε πρόσφατα σχετικά με τη νέα εκπαίδευση ευαισθησίας για Βρετανούς φοιτητές:

«Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να δώσουμε στους νέους τις γνώσεις και τις δεξιότητες ώστε να μπορούν να αμφισβητήσουν αυτό που βλέπουν στο διαδίκτυο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ανασκόπηση του προγράμματος σπουδών μας θα αναπτύξει σχέδια για την ενσωμάτωση κριτικών δεξιοτήτων στα μαθήματα για να οπλίσουμε τα παιδιά μας ενάντια στην παραπληροφόρηση, τις ψεύτικες ειδήσεις και τις σάπιες θεωρίες συνωμοσίας που κατακλύζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Η Phillipson εξήγησε ότι η έμφαση στην «παραπληροφόρηση» θα ενσωματωθεί σε όλες τις πτυχές του βασικού προγράμματος σπουδών. Για παράδειγμα, τα μαθήματα αγγλικών θα επικεντρωθούν στη γλώσσα που χρησιμοποιείται από «πραγματικά» άρθρα και «ψευδείς» ιστορίες, ενώ τα μαθήματα υπολογιστών θα διαχωρίζουν τους ιστότοπους που θεωρούνται νόμιμοι από εκείνους που θεωρούνται «προκατειλημμένοι». Τα επίσημα κρατικά κανάλια μέσων ενημέρωσης όπως το BBC, φυσικά, δεν είναι ποτέ προκατειλημμένα στα ρεπορτάζ τους.

Η δολοφονία των τριών κοριτσιών στις 29 Ιουλίου στο Σάουθπορτ από τον γιο μεταναστών από τη Ρουάντα ήταν απλώς το πιο πρόσφατο παράδειγμα βίας που προέκυψε από την απρόσκοπτη μαζική μετανάστευση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό ώθησε κυρίως συντηρητικούς πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου να αρχίσουν να διαδηλώνουν ειρηνικά, πολλοί από αυτούς έξω από τζαμιά και ξενοδοχεία που στεγάζουν την ατελείωτη ροή μεταναστών. Οι ισλαμιστές μετανάστες προσβλήθηκαν και άρχισαν να σχηματίζουν τις δικές τους αντιδιαδηλώσεις, οι οποίες γρήγορα κατέληξαν σε εκτεταμένο όχλο βίας και οδήγησαν σε πολλές περιπτώσεις μεταναστών να επιτίθενται άγρια ​​σε τυχαίους λευκούς αμάχους στους δρόμους.

Η βρετανική κυβέρνηση, υπό την ηγεσία του νέου πρωθυπουργού του Εργατικού Κόμματος, Κιρ Στάρμερ, έδωσε εντολή στους βρετανούς πολίτες να σταματήσουν να μοιράζονται βίντεο και εικόνες Ισλαμιστών μεταναστών που επιτίθενται σε Βρετανούς πολίτες. Για να γίνει αυτό, απλώς η τεκμηρίωση των γεγονότων στο έδαφος, θέτει κάποιον σε κίνδυνο άμεσης σύλληψης και δίωξης από τους στρατιώτες καταιγίδας του Starmer.

Η Εισαγγελική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου δήλωσε στο X:

«Το περιεχόμενο που υποκινεί τη βία ή το μίσος δεν είναι απλώς επιβλαβές – μπορεί να είναι παράνομο».

Σε αυτό το σενάριο, είναι η αλήθεια που λέγεται ότι «υποκινεί τη βία».

Περισσότεροι από 3.000 πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για το «έγκλημα» της ανάρτησης των απόψεών τους στο Διαδίκτυο σχετικά με τη μεταναστευτική κρίση και τις επιπτώσεις της στον βρετανικό τρόπο ζωής.

Ένας Βρετανός πολίτης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 20 μηνών για μια ανάρτηση στο Facebook που δεν έκανε τίποτα άλλο από το να αναφέρει γεγονότα. Δείτε τον διεφθαρμένο δικαστή να εξηγεί την ποινή εδώ . 


Δεν είστε χαρούμενοι που δεν ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο; Όμως, δυστυχώς έχουμε σε λειτουργία την ίδια ατζέντα, που επιδιώκει τη ποινικοποίηση του λόγου και στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ολόκληρη την Ευρώπη...

Υψηλά κυβερνητικά στελέχη, συμπεριλαμβανομένου του Υπουργού Εξωτερικών Antony Blinken και του Γενικού Εισαγγελέα Merrick Garland, έχουν μιλήσει ανοιχτά για την πάταξη της παραπληροφόρησης, της παραπληροφόρησης και της κακής πληροφόρησης. Δεν βγαίνουν ποτέ και λένε σε τι ακριβώς συνίσταται αυτός ο τύπος εγκληματικού λόγου, αφήνοντάς τον ανοιχτό σε ερμηνείες.


Οι Ρεπουμπλικάνοι, όσο κουτοί κι αν είναι, συχνά μιλούν για τη μεταναστευτική κρίση με όρους που υποβαθμίζουν τη σημασία. Διαλαλούν ότι οι Δημοκρατικοί χρησιμοποιούν τους μετανάστες για να δημιουργήσουν ασφαλείς περιοχές στο Κογκρέσο εκλέγοντας περισσότερους Δημοκρατικούς και μερικές φορές μιλούν για τους μετανάστες που παίρνουν τις δουλειές των Αμερικανών.


Αν και αυτές οι κατηγορίες είναι αληθινές, δεν λένε όλη την ιστορία.


Στο τέλος, τα σύνορα άνοιξαν και οι μετανάστες προσκλήθηκαν να έρθουν όχι μόνο για μια έγχυση ψήφων και φθηνό εργατικό δυναμικό, αλλά ως αποσταθεροποιητική δύναμη που βοηθά τους δισεκατομμυριούχους της παγκοσμιοποίησης και τους κολλητούς της κυβέρνησης να αυξήσουν τον έλεγχό τους στις ζωές μεμονωμένων πολιτών. Χρησιμοποιούν τους μετανάστες για να δημιουργήσουν πολιτιστική ένταση, αχαλίνωτο βίαιο έγκλημα και τελικά, στα τελευταία στάδια της εξαγοράς, βλέπετε εμφύλιες εξεγέρσεις. Αλλά όταν οι πολίτες ξεσηκώνονται για να εκφράσουν την περιφρόνηση τους για τέτοιες πολιτικές, είναι αυτοί που δαιμονοποιούνται ως εξτρεμιστές και εγκληματίες. Το σύστημα δικαιοσύνης δύο επιπέδων που βλέπουμε τώρα να παίζει στη Βρετανία είναι το ίδιο ακριβώς σχέδιο για τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αυστραλία και άλλα πρώην ελεύθερα δυτικά έθνη. Οι παγκοσμιοποιητές δημιουργούν το πρόβλημα εισάγοντας μουσουλμάνους και άλλους κακοπροαίρετους περιεχομένου του Τρίτου Κόσμου, στη συνέχεια, όταν ο τοπικός πληθυσμός συνειδητοποιεί τελικά ότι κακοποιούνται και ξεσηκώνεται με θυμό, οδηγούνται στη φυλακή. Όσοι δεν είναι φυλακισμένοι εκφοβίζονται τώρα να υποταχθούν στη νέα κανονικότητα, που είναι η τυραννία.


Στους μετανάστες θα προσφερθεί επίσης κάποια στιγμή η υπηκοότητα εάν υπηρετήσουν στο στρατό. Αυτό επιτρέπει στους παγκοσμιοποιητές να υποβαθμίσουν τις στρατιωτικές δυνάμεις, αντικαθιστώντας τους πολίτες πατριώτες με ξένους μισθοφόρους που δεν έχουν πραγματική πίστη στη χώρα ή στην υπόθεση της ελευθερίας. Σχεδόν σίγουρα θα χρησιμοποιηθούν κάποια στιγμή για να επιτεθούν στους Αμερικανούς και να συντρίψουν περαιτέρω τη διαφωνία.


Δεν υπονοώ ότι όλοι οι μετανάστες είναι κακοί. Όσοι έρχονται εδώ για τους σωστούς λόγους, για να κάνουν μια καλύτερη ζωή και να γίνουν Αμερικανοί, προσθέτουν πολλά στη χώρα μας. Όμως, όσοι έρχονται εδώ για φυλλάδια ή ειδικά προνόμια που δεν παρέχονται στους πραγματικούς πολίτες, αποτελούν καθαρό αντίκτυπο στο σύστημα και θα πρέπει να αποσταλούν στην πατρίδα τους αμέσως.


Δεν είναι ενδιαφέρον ότι η Κίνα, η Ρωσία, η Ινδία, η Σαουδική Αραβία και τα έθνη των BRICS δεν δέχονται ποτέ καμία πίεση από τα Ηνωμένα Έθνη, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ή οποιοδήποτε άλλο παγκοσμιοποιητικό όργανο να ανοίξουν τα σύνορά τους σε ατελείωτες ροές μεταναστών; Μόνο στη Δύση έχουμε αυτή την πίεση και τα προβλήματα που προκύπτουν.


Αυτή η διαδικασία διάλυσης μιας ελεύθερης κοινωνίας μέσω του οπλισμού της μετανάστευσης ήταν το κύριο θέμα του βιβλίου μου, Stealth Invasion , το μήνυμα του οποίου είναι εξίσου επίκαιρο και πιο επείγον, σήμερα από ό,τι όταν πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2017. αναρωτιέστε ότι το βιβλίο απαγορεύτηκε τον Ιανουάριο του 2022 από την Amazon; Περιείχε το playbook της τάξης των παγκοσμιοποιητών αρπακτικών που ακόμη και τώρα χρησιμοποιούν απεριόριστη μετανάστευση και ανοιχτά σύνορα για να αποδομήσουν μεθοδικά τον δυτικό πολιτισμό και να τον αντικαταστήσουν με κάτι άλλο - ένα νέο σύστημα που επιτρέπει πολύ πιο αυστηρό έλεγχο της ανθρώπινης συμπεριφοράς.




Σχολιάστε το άρθρο μας. 

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου