50 χρόνια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Το Τσέρνομπιλ της πολιτικής μας… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

50 χρόνια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Το Τσέρνομπιλ της πολιτικής μας…

  Μόλυνε το πολιτικό μας σύστημα στο σύνολό του δημιουργώντας αμέτρητες τερατογενέσεις. Τόσο πολλές, που τελικά να θεωρείται φυσιολογική η τ...

 





Μόλυνε το πολιτικό μας σύστημα στο σύνολό του δημιουργώντας αμέτρητες τερατογενέσεις. Τόσο πολλές, που τελικά να θεωρείται φυσιολογική η τερατομορφία και αφύσικη η πολιτική υγεία.


 

Θα ευχόμουν να επιστρέψουν, όλα τα ΠΑΣΟΚ…πράσινο…ροζουλί και μπλέ, αυτά που χρωστούν, και εμμέσως τα φεσώθηκαν οι ιδιώτες, μέτοχοι τραπεζών και φορολογούμενοι, αλλά ποτέ κανένας εγκληματίας αυτού του βεληνεκούς δεν αποζημίωσε τα θύματά του.

 


Γράφει ο Θάνος Τζήμερος

 


«Προσθέτει λίγους, αφαιρεί πολλούς, πολλαπλασιάζει τα προβλήματα και διαιρεί το κόμμα.»



Αυτή ήταν η άποψη του Γεωργίου Παπανδρέου για τον κανακάρη του, τον Ανδρέα, στην προδικτατορική Ένωση Κέντρου. Σαν σήμερα, αυτός ο εξπέρ των 4 πράξεων της αριθμητικής όπως τον βόλευαν, ίδρυσε το μεγαλύτερο εκμαυλιστήριο συνειδήσεων της σύγχρονης ιστορίας μας, παράγοντας ανεξάντλητες στρατιές από λαμόγια, μιζαδόρους, κρατικοκηφήνες, θολοκουλτουριάρηδες του φραπέ, μαρξιστές του Κολωνακίου, επαναστάτες της Εκάλης, "αντιστασιακούς" που στην Κατοχή ήταν 5 ετών, διεθνιστές της πάρτης τους, συνδικαλιστές της λούφας, επιχειρηματίες του υποκόσμου και εκατομμύρια δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους.

 

Το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε τον νέο, παρακμιακό Έλληνα, ως πρότυπο: κρατικοδίαιτο, τεμπέλη, εφετζή, βολεψάκια, φιλοτομαριστή, κοσμοφοβικό, αμόρφωτο, απολίτιστο, ανήθικο. Το ΠΑΣΟΚ ανήγαγε την απραξία σε ιδανικό, την αργομισθία σε μαγκιά, την εξαπάτηση σε ιδεολογία, τη χυδαιότητα σε αισθητική, την κρατική σύνταξη στα 40 σε πανεθνικό όραμα, την κλοπή (των Ελλήνων και των Ευρωπαίων φορολογουμένων) σε πολιτική πεμπτουσία.

 

Το ΠΑΣΟΚ ήταν το Τσερνομπίλ της πολιτικής μας. Μόλυνε το πολιτικό μας σύστημα στο σύνολό του δημιουργώντας αμέτρητες τερατογενέσεις. Τόσο πολλές, που τελικά να θεωρείται φυσιολογική η τερατομορφία και αφύσικη η πολιτική υγεία. Παραλλαγές του ΠΑΣΟΚ μας κυβερνούν έκτοτε: μπλε, κόκκινες και ροζουλί.

 

Πολιτική ΠΑΣΟΚ, επιδομάτων και διορισμών μαζί με υπερφορολόγηση εφαρμόζει η ΝΔ. Ακόμα και η προπασοκική ΝΔ, του «Εθνάρχη», πολιτική ΠΑΣΟΚ επέβαλε: κρατικοποιήσεις σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και κρατικό νταβατζιλίκι με ασφυκτική υπερρύθμιση της αγοράς σε όσες απέμειναν. Για τα 50 χρόνια ΠΑΣΟΚ, εύχομαι εξαφάνιση και μόνιμη τοποθέτηση στο χρονοντούλαπο της ιστορίας (κι αυτή πασοκική έκφραση...) σε όλες τις μεταλλάξεις των πασοκικών τεράτων:

 

- Στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ (με άλλο ΑΦΜ) που έχει 100 φερέλπιδες αρχηγούς αλλά ούτε μία κυβερνητική πρόταση.

 

- Στο ροζουλί ΠΑΣΟΚ, που μάζεψε τη χυδαιότερη μούργα του Αντρεϊκού ΠΑΣΟΚ την οποία επιμόλυνε, επιπλέον, με το σταλινικό DNA των γκρουπούσκουλων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που θεωρούν καθοδηγητή τον Κουφοντίνα.

 

- Στο μπλε ΠΑΣΟΚ, που συνεχίζει την πολιτική του "Τσοβόλα δώστα όλα" και στα οικονομικά και στα εθνικά, απλώς, αντί για ζιβάγκο ή αμπέχονο, φοράει κοστούμι.

 

Θα ευχόμουν να επιστρέψουν, όλα τα ΠΑΣΟΚ, αυτά που χρωστούν, και εμμέσως τα φεσώθηκαν οι ιδιώτες, μέτοχοι τραπεζών και φορολογούμενοι, αλλά ποτέ κανένας εγκληματίας αυτού του βεληνεκούς δεν αποζημίωσε τα θύματά του. Άλλωστε, αν κατοικηθεί ξανά το Τσερνομπίλ, θα είναι μετά από πολλές-πολλές γενιές. Δυστυχώς, αυτό θα συμβεί, αν συμβεί ποτέ, και στο ΠΑΣΟΚΙΚΟ ελληνικό πολιτικό σύστημα. Μέχρι τότε και η χώρα και οι πολίτες της θα είναι εκτεθειμένοι στη θανατηφόρα "ακτινοβολία" του.



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου