Αυτό το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες;; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αυτό το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες;;

Πακιστανός υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ βγάζει λόγο σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος!! Αφυπνισθείτε Έλληνες!! Αυτό είναι το όραμα σα...

Πακιστανός υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ βγάζει λόγο σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος!!
Αφυπνισθείτε Έλληνες!!
Αυτό είναι το όραμα σας για την Ελλάδα και τους Έλληνες κ. Παπανδρέου;
Αυτή είναι η μηδενική ανοχή που διατυμπανίζατε (ξαφνικά μετά την αύξηση των ποσοστών του ΛΑ.Ο.Σ) για τη λαθρομετανάστευση;; Θα τους νομιμοποιήσετε όλους και μάλιστα θα τους βάλετε και στα ψηφοδέλτια σας....έτσι ώστε να μην είναι πλέον λαθρομετανάστες αλλά και να έχετε δεξαμενή σίγουρων ψηφοφόρων;;!
Προσπαθούμε με πολύ κόπο να μη βγούμε από τα ρούχα μας με αυτά που βλέπουμε, σε προεκλογική περίοδο, όμως μας αναγκάζετε να αντιδράσουμε! Εσείς συνέλληνες που ακούγατε τον συμπαθέστατο κατά τα άλλα Πακιστανό να σας μιλάει για ΠΑΣΟΚ και "Ανρέα Παπανδρέα" δεν ανατριχιάσατε; Τις Ελληνικές σημαίες τι τις θέλατε σε αυτή τη συγκέντρωση;;; Το μόνο μέλημα σας ήταν να φωνάζετε συνθήματα όπως "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά", αντί να αρχίσετε να καταλαβαίνετε ότι το σχέδιο που προωθείται για την Ελλάδα είναι ο σταδιακός αφελληνισμός της μέσω τέτοιων τακτικών;! Είναι δυνατόν να μπαίνει στη διαδικασία διακυβέρνησης της χώρας κάποιος ο οποίος δεν μιλάει ούτε καν κατανοητά Ελληνικά, να τον βλέπετε μπροστά σας, να σας μιλάει, και εσείς να τον χειροκροτάτε γιατί ήταν επιλογή του Γιωργάκη; Αυτή είναι και η κατάντια της κοινωνίας μας και του πολιτικού μας συστήματος. Μας έχουν ναρκώσει και δεν αντιδρούμε σε τίποτα! Τί είναι πιο σημαντικό επιτέλους Έλληνες για εσάς; Η πατρίδα ή το κόμμα;;!! Επιτέλους Έλληνες αφυπνισθείτε, βγείτε από το λήθαργο στον οποίο σας έχουν βάλει!! Σε αυτές τις εκλογές διακυβεύονται τα εθνικά μας συμφέροντα! Έχουμε στα χέρια μας το μεγαλύτερο όπλο. Την ψήφο. Χρησιμοποιήστε την κατάλληλα για το καλό της Ελλάδος, για το καλό του έθνους, για το καλό των παιδιών μας! Ξυπνήστε και δείτε τι γίνετε μπροστά σας επιτέλους! Τέλος να αναφέρουμε απλά ότι πρέπει να είχε πολύ κουράγιο η κ. Δαμανάκη που ήταν στο ακροατήριο και άκουγε τα όσα έλεγε ο συνυποψήφιος της Πακιστανός. Να το χαίρεστε τέτοιο ΠΑΣΟΚ!! Πού είσαι Ανδρέα να "καμαρώσεις" το γιο σου..!
..(( Λ ))..

4 σχόλια

  1. Εσείς που ζορίζεστε που μιλάει ο πακιστανός , απορώ...όταν φέρνατε επι μητσοτάκη αλβανούς και πακιστανους ήταν καλά...τώρα , σας ενοχλέι που έχουν δημοκρατικά δικαιώματα?
    Μοσχάρια κωλοδεξιοί..
    ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΟΩΤΕΣ ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΟΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΕΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΡΙΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΔΗΘΕΝ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ), ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ ΜΑΥΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΤΩΡΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ. ΑΝΑΓΚΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΗ Η ΕΡΜΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ!! ΚΑΡΑΜΑΣΩΝΟΥΣ ΕΧΕΕ ΤΙΓΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΚΑΝ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΗΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΑΣΕΣΣΑΙ ΗΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΗΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ Ο,ΤΙ ΘΕΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθαρά ρατσιστική ανάρτηση εναντίον της καταγωγής του υποψηφίου του χ κόμματος ( δεν έχει σημασία) . Ειδικά όποιος δει το video θα καταλάβει ότι απλά οι κοινωνικοπολιτικές σας ιδέες είναι βαθιά στο χώρο της συντήρησης και τείνουν προς άκρα δεξιά. Καταλαβαίνω ότι σας είναι δύσκολο να αποδεχθείτε μια πραγματικότητα και προτιμάτε να την αρνείστε. Ο στρουθοκαμηλισμός αυτός όμως δεν προσφέρεται για κάτι, παρά για εσωτερική κατανάλωση εντός των ομοϊδεατών σας.
    Οι μετανάστες είναι στη χώρα μας, είναι εκατομύρρια και πολλοί ήρθαν για να μείνουν για πάντα. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε , τόσο το καλύτερο για την ισορροπία της κοινωνίας μας. Τόσο πιο γρήγορα θα ενσωματωθούν και θα αποτελέσουν - εφόσον το επιθυμούν - τους Έλληνες του αύριο. Έτσι λειτουργεί ο Ελληνισμός επί χιλιάδες χρόνια και έτσι θα συνεχίσει. Όχι γιατί έτσι θέλουν κάποιοι και το επιβάλλουν. Αλλά γιατί αυτό είναι το ορθό, το λογικό , το φυσικό και το ιστορικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ συνέλληνα(;), κατανοούμε το γεγονός ότι ιστορικά πάντα όταν υπήρχε μια μερίδα Ελλήνων που προσπαθούσε να αφυπνίσει τους Έλληνες, πάντα υπήρχε και ένα κομμάτι άλλων που προσπαθούσε είτε να κρατήσει τα μάτια των Ελλήνων κλειστά, είτε να προβεί σε χαρακτηρισμούς έναντι όσων Ελλήνων είχαν ήδη αφυπνισθεί. Προφανώς σας ενοχλεί αγαπητέ αναγνώστη το γεγονός ότι οι φωνές πληθαίνουν. Και δεν είναι φωνές ακραίων, όπως θέλετε να πιστεύετε. Είναι φωνές απλών Ελλήνων, οι οποίοι βλέπουν καθημερινά με τα μάτια τους το πρόβλημα της συνεχόμενης άκρατης εισροής μεταναστών στη χώρα μας. Βλέπουν το σύστημα υγείας να είναι ανήμπορο να περιθάλψει τον Έλληνα γιατί ο χώρος είναι ελάχιστος λόγω μεταναστών, βλέπει τα δημόσια σχολεία πλέον να είναι γεμάτα από μη ελληνόπουλα, με αποτέλεσμα να μειώνεται αναγκαστικά το επίπεδο εκπαίδευσης των παιδιών μας, βλέπει την εγκληματικότητα να καλπάζει και σε ποσοστό 70% και πλέον αυτή να οφείλεται σε αλλοδαπούς...λαθρομετανάστες..! Το όραμα μας λοιπόν ΔΕΝ είναι να ενταχθούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στην Ελληνική κοινωνία και σιγά σιγά να αντικαταστήσουν τους Έλληνες...όπως προφανώς θέλετε εσείς...!Γιατί έτσι σε λίγο δεν θα υπάρχει Ελλάδα και δεν θα λεγόμαστε Έλληνες. Συμφωνούμε ότι πρέπει να μείνουν κάποιοι και να ενταχθούν πλήρως στην κοινωνία μας. ΌΧΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ. Να μείνει και να ενταχθεί πλήρως στην Ελληνική κοινωνία το ποσοστό το οποίο χρειαζόμαστε ως εργατικό δυναμικό και μάλιστα ανάλογα με τα κενά θέσεων εργασίας που υπάρχουν στην Ελληνική κοινωνία. Είμαστε λοιπόν αυτοί οι Έλληνες που δεν θέλουμε να μένουν Έλληνες άνεργοι για να δουλεύουν αλλοδαποί. Είμαστε Έλληνες οι οποίοι θέλουμε στην πατρίδα μας να μην είμαστε μετανάστες. Όταν αγαπάς την ιστορία σου, τη χώρα σου, το έθνος σου λέγεσαι πατριώτης! Όχι ακραίος. Ακραία είναι αυτά τα οποία γράψατε παραπάνω. Ακραίος ρατσισμός (εναντίον των Ελλήνων) είναι να ζητάτε από τους Έλληνες να σκύψουν το κεφάλι και να μην αντιδράσουν στον επικείμενο αφελληνισμό της πατρίδας μας, καλώντας τους μάλιστα να το καταλάβουν γρήγορα. Ακραίο είναι να υποχωρούν πάντα οι Έλληνες και μάλιστα στην ίδια τους τη χώρα, όπου κάτι αντίστοιχο δεν συμβαίνει πουθενά στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μόνο εδώ κάποιοι σαν εσάς έχουν τέτοιες απαιτήσεις. Εμείς λοιπόν όπως και εκατομμύρια Ελλήνων δεν δεχόμαστε ότι οι Έλληνες του αύριο θα είναι οι σημερινοί μετανάστες και λαθρομετανάστες. Και θα σας παρακαλούσαμε ως συντακτική ομάδα να μην προσπαθήσετε να μας απαντήσετε με παράδειγμα τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ο οποίος είναι αφροαμερικανός αλλά κατάφερε να γίνει Πρόεδρος...! Και αυτό επειδή η απάντηση είναι απλή. Η Αμερική δεν υπήρξε ποτέ έθνος! Η Αμερική είναι ένα συνονθύλευμα φύλων..! Η Ελλάς, δυστυχώς για πολλούς, προφανώς και για εσάς αγαπητέ Apan, ήταν είναι και θα συνεχίσει να είναι έθνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου