Παρέμβαση εισαγγελέα για το εμβόλιο της νέας γρίπης - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Παρέμβαση εισαγγελέα για το εμβόλιο της νέας γρίπης

Τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για το εμβόλιο της νέας γρίπης διέταξε ο ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρ...


Τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για το εμβόλιο της νέας γρίπης διέταξε ο ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, Κωνσταντίνος Μπούτσικος. Την αφορμή έδωσαν οι ενστάσεις που εξέφρασαν ιδιώτες γιατροί σχετικά με τις παρενέργειες που ενδέχεται να προκαλέσει.
"Έχοντας έρθει σε επαφή με ιδιώτες ιατρούς σχετικά με το εμβόλιο κατά του ιού Η1Ν1 (νέα γρίπη) διαπιστώθηκαν σοβαρές επιφυλάξεις για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου τα συστατικά αυτού, την διαδικασία δοκιμής του πριν τη παραγωγή του, τους ελέγχους στους οποίους υποβλήθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις παρενέργειες που θα έχει τις οποίες χαρακτηρίζουν σοβαρές έως επικίνδυνες", αναφέρει στην παραγγελία της έρευνας ο εισαγγελέας.
"Περαιτέρω μου μετέφεραν ότι οι επιφυλάξεις τους εντάθηκαν όταν διάβασαν το έντυπο οδηγιών που εσωκλείεται στο κουτί του εμβολίο", προσθέτει. Ζητεί από τον πταισματοδίκη Ρόδου να λάβει κατάθεση από:
• Τον διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου
• Γιατρούς σχετικών ειδικοτήτων του νοσοκομείου
• Τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου
• Ιδιωτών γιατρών που θα του υποδείξει ο πρόεδρος του συλλόγου
Η δικογραφία, η οποία θα περιλαμβάνει και τις οδηγίες του εμβολίου θα αποσταλεί στη συνέχεια στον πταισματοδίκη Αθηνών για να ληφθούν καταθέσεις από:
• Τον πρόεδρο της Επιτροπής Πανδημίας Γρίπης
• Τον πρόεδρο του ΚΕΛΠΝΟ
• οποιοδήποτε υπηρεσιακό παράγοντα σχετικό με τα θέματα της παραγγελίας
Από ΑΠΕ - ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Οι περισσότερες παρενέργειες θα παρουσιαστούν σε βάθος χρόνου και όχι αμέσως προφανώς!
    Εγώ πάντως δεν θα το κάνω! Συμφωνώ απολύτως με τον Κυριάκο Βελόπουλο,που δεν θα το κάνει και όχι με τον Άδωνι Γεωργιάδη,που το έκανε ήδη!
    ΑΝ ΤΟΛΜΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ(ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η ΕΛΛΑΔΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ!
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!
    Ο Εισαγγελέας δεν μπορεί να ζητήσει κάποια τέτοια ανάλυση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου