Η Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά κατά των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά κατά των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα!

Συγχαρητήρια κ. Παπανδρέου για τις ανθελληνικές επιλογές σας...! Οι Έλληνες θα θυμόμαστε...ο χειρότερος εχθρός είναι ο εσωτερικός! Η υποστηρ...


Συγχαρητήρια κ. Παπανδρέου για τις ανθελληνικές επιλογές σας...! Οι Έλληνες θα θυμόμαστε...ο χειρότερος εχθρός είναι ο εσωτερικός!
Η υποστηρίκτρια της Μαρίας Ρεπούση και «προοδευτική» ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά, προνοεί υπέρ λαθρομεταναστών και κατά των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα!
Συγκεκριμένα, στις 21 Δεκεμβρίου κατέθεσε ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, «για την απαγόρευση πρόσβασης παιδιών μεταναστών στην παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα». Διαβάστε το κείμενο της ερώτησης και θα καταλάβετε τις προθέσεις της, όπως και οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, οι οποίοι αγωνίζονται για τον τόπο τους:
«Από τις 16 Μαΐου, δηλαδή περισσότερους από έξι μήνες, η παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα, παραμένει κλειστή. Με κρεμασμένη μια ελληνική σημαία(!) στα κάγκελα απαγορεύεται η είσοδος στα παιδιά. Και όλα αυτά με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη. Στην Ελλάδα του 2010, η φυλετική καταγωγή, η εθνικότητα, αποτελούν σοβαρή αιτία απαγόρευσης της διασκέδασης της παιδικής ψυχής.
Οι "γνωστοί άγνωστοι" αντιδραστικοί κύκλοι της ακροδεξιάς, θεώρησαν "απαράδεκτο" να παρουσιάζεται βιβλίο αλβανού μετανάστη, εντός της παιδικής χαράς και με τον προσφιλή τους τρόπο, επετέθησαν, προπηλάκισαν και εξύβρισαν τους παρευρισκομένους, με συνέπεια να διαλύσουν την εκδήλωση και να εκδιώξουν τους απλούς πολίτες. Στην συνέχεια και μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες των κατοίκων και προς το αστυνομικό τμήμα και προς τον δήμαρχο Αθηναίων, ο τελευταίος, αποφάσισε να κλείσει την παιδική χαρά, με την δικαιολογία της "μελέτης ανακαίνισής" της. Από τότε και μέχρι σήμερα τα παιδιά "απαγορεύεται" να παίζουν. Η ιστορία λαμβάνει πλέον ευρύτερες διαστάσεις καθώς το κλείσιμο της παιδικής χαράς αποτελεί το "κερασάκι" στη τούρτα ενός οργανωμένου σχεδίου υποβάθμισης της περιοχής με αφορμή προφανώς την συγκέντρωση και διαμονή μεταναστών στην ευρύτερη περιοχή».
Mετά από αυτό το «προοδευτικό» κατεβατό, ρωτά την Ευρωπαϊκή Επιτροπή «αν συνάδει με το Κοινοτικό κεκτημένο και με την Χάρτα Θεμελιωδών Δικαιωμάτων, η απαγόρευση πρόσβασης, σε δημόσιους χώρους, με βάση την εθνικότητα ή την φυλετική καταγωγή». Λογική αριστεριστική και διεθνιστική, λογική παγκοσμιοποίησης, λογική υποκριτική. Η Κοππά μιλάει εκ του ασφαλούς, καθώς σίγουρα μένει σε «καλύτερη» περιοχή, όπου δεν παρατηρούνται «συγκέντρωση και διαμονή μεταναστών». Και επειδή η ίδια μάλλον δεν αντιμετωπίζει ανάλογο πρόβλημα, ζητάει από τους Έλληνες κατοίκους της περιοχής, να «συνηθίσουν» να ζουν με την εγκληματικότητα, τις λοιμώδεις νόσους και την απειλή κατά της ζωής τους και της περιουσίας τους και να δεχθούν αδιαμαρτύρητα την υποβάθμιση της συνοικίας τους. Όλα αυτά, βάσει δογματικών ιδεολογικών αντιλήψεων και μιας ασαφούς «προοδευτικότητας»...
Ίσως να μην είναι ενήμερη για τις επιθέσεις που έχουν κατά καιρούς δεχθεί γυναίκες της περιοχής, από ανεξέλεγκτους λαθρομετανάστες. Μήπως δεν είναι «πολιτικά ορθό» να της το υπενθυμίσουμε; Οι Ελληνίδες στερούνται δικαιωμάτων και προηγούνται οι λαθρομετανάστες, λόγω «θετικής διάκρισης» (αυτό που αγγλιστί αποκαλείται «positive discrimination»); Ερώτημα απευθύνουμε στην πανεπιστημιακό κ. Κοππά.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"

1 σχόλιο

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου