Η σελίδα της δημοτικής παράταξης "Ενότητα Πολιτών - Νέα Γιάννενα" - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η σελίδα της δημοτικής παράταξης "Ενότητα Πολιτών - Νέα Γιάννενα"

Δελτίο Τύπου Αγαπητοί φίλοι, έχουμε ξεκινήσει την προσπάθεια της επικοινωνίας με εσάς και την αναζήτηση των προτάσεών σας για να καταφέρουμε...


Δελτίο Τύπου
Αγαπητοί φίλοι,
έχουμε ξεκινήσει την προσπάθεια της επικοινωνίας με εσάς και την αναζήτηση των προτάσεών σας για να καταφέρουμε να συνοψίσουμε όλες τις προοδευτικές ιδέες στο πρόγραμμά μας.
Δημοσιεύσαμε το πρόγραμμά μας στο ιστολόγιο της παράταξης Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα και περιμένουμε τα σχόλιά σας και τις παρατηρήσεις σας.
Για την ακόμα μεγαλύτερη διασύνδεση με την κοινωνία έχουμε αναπτύξει την σελίδα μας στο facebook την οποία μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση: http://www.facebook.com/enotitapoliton . Εκεί μπορείτε να γίνετε φίλοι της παράταξης και να ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις, τις απόψεις της παράταξης και τις απόψεις των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.
Μπορείτε επίσης να μας καταθέτετε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις.
Με την συμμετοχή όλων, μπορούμε να αλλάξουμε την πόλη. Να δημιουργήσουμε τα Νέα Γιάννενα
Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου