Πολυπολιτισμός...Καπούτ! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πολυπολιτισμός...Καπούτ!

Γράφει ο Γιάννης Νάκος Ομολογία ΣΟΚ της κ. Μέρκελ...! Τον επικήδειο του κοινωνικού μοντέλου που επέλεξε ερήμην των πολιτών της να ακολουθεί ...


Γράφει ο Γιάννης Νάκος
Ομολογία ΣΟΚ της κ. Μέρκελ...!
Τον επικήδειο του κοινωνικού μοντέλου που επέλεξε ερήμην των πολιτών της να ακολουθεί η Δυτική Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια, εκφώνησε ουσιαστικά η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ δηλώνοντας χθες ότι οι προσπάθειες οικοδόμησης μίας πολυπολιτισμικής κοινωνίας στη χώρα της, «την ατμομηχανή» της ΕΕ, απέτυχαν.
Λίγο καιρό μετά την επέτειο της επανένωσης της Γερμανίας και ενώ τα τελευταία γεγονότα δείχνουν να εξαπλώνεται ραγδαία η ιδεολογία της Αλ Κάιντα στους μουσουλμάνους κατοίκους της χώρας, ο διάλογος για το μεταναστευτικό έχει φουντώσει για τα καλά στους κόλπους της γερμανικής κοινωνίας, αναγκάζοντας και την καγκελάριο να λύσει τη σιωπή της για το θέμα.
«Το ούτως αποκαλούμενο μοντέλο “multi-kulti» όπου οι άνθρωποι θα ζούσαν δίπλα-δίπλα δεν λειτούργησε και οι μετανάστες θα πρέπει να κάνουν περισσότερα πράγματα ώστε να ενσωματωθούν, όπως το να μάθουν γερμανικά», είπε η κ. Μέρκελ, πιεζόμενη από τις δημοσκοπήσεις στις οποίες ένας στους τρεις γερμανούς δηλώνει ότι η χώρα του «πνίγεται στους ξένους».
«Στην αρχή της δεκαετίας του ’60 η χώρα μας κάλεσε ξένους εργάτες να έρθουν και τώρα αυτοί ζουν εδώ, κοροιδεύαμε τους εαυτούς για λίγο λέγοντας πως θα φύγουν κάποια στιγμή, αλλά τελικά αυτό δεν είναι αλήθεια», συνέχισε μιλώντας στη διάσκεψη της νεολαίας του κόμματός της στο Πότσνταμ.
Η γερμανίδα καγκελάριος κατέληξε τονίζοντας ότι δεν πρέπει να δοθεί η εντύπωση πως οι μετανάστες δεν είναι καλοδεχούμενοι στη χώρα αλλά ξεκαθάρισε ότι η χώρα χρειάζεται πλέον μετανάστες με υψηλή επαγγελματική ειδίκευση και θέληση για ενσωμάτωση και όχι ανειδίκευτους.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου