Οι Έλληνες αποφάσισαν…ζήτω ο Κεμάλ και οι λαθρομετανάστες! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι Έλληνες αποφάσισαν…ζήτω ο Κεμάλ και οι λαθρομετανάστες!

Δια της αποχής πάμε από τον κακό στον χειρότερο…! Η εκλογική διαδικασία μας επεφύλασσε όντως δυσάρεστες εκπλήξεις τόσο σε Αθήνα όσο και σε Θ...


Δια της αποχής πάμε από τον κακό στον χειρότερο…!
Η εκλογική διαδικασία μας επεφύλασσε όντως δυσάρεστες εκπλήξεις τόσο σε Αθήνα όσο και σε Θεσσαλονίκη. Οι Έλληνες όμως φαίνεται πως δεν αντιλήφθηκαν το λάθος της πρώτης Κυριακής και μάλιστα φρόντισαν να αυξήσουν το ποσοστό της αποχής στον επαναληπτικό γύρο. Δεν κατάλαβαν πως το πολιτικό μας σύστημα ποθούσε διακαώς και προσευχόταν για να μην πάνε οι Έλληνες στην κάλπη.
Γιατί; Μα για να μπορούν ελεύθερα τα κομματόσκυλα, οι κομματικοί μηχανισμοί και οι βολεμένοι να αναμετρηθούν μεταξύ τους. Φυσικά από αυτήν την αναμέτρηση διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά πως το ΠΑΣΟΚ διαθέτει ευρύτερους… κομματικούς μηχανισμούς. Έτσι λοιπόν δια της αποχής ο Ελληνικός λαός αποφάσισε να δώσει το φιλί της ζωής στην πολιτική ΠΑΣΟΚ και στην καταδυνάστευση της χώρας μας.
Αποφάσισε να στεγάσει τους λαθρομετανάστες στον Δήμο Αθήνας σε κτίρια του Δήμου, τα οποία θα πληρώνουν φυσικά οι Έλληνες Δημότες, αλλά και να «νομιμοποιήσει» το παραεμπόριο δημιουργώντας πολυπολιτισμικές αγορές στις οποίες θα πωλούν τα προιόντα τους οι λαθρομετανάστες, όπως έχει δεσμευτεί ο κ. Καμίνης. Από την άλλη πλευρά, στην Ελληνική Θεσσαλονίκη μας, ο σοφός Ελληνικός λαός αποφάσισε την αλλαγή της ονομασίας της οδού Αγίου Δημητρίου σε Κεμάλ Αττατουρκ…. έτσι ώστε να τιμηθεί ο μέγας σφαγέας μας. Έδωσε τα κελιδιά της πόλης σε έναν άνθρωπο με ανύπαρκτη εθνική συνείδηση που όπου σταθεί και όπου βρεθεί αμφισβητεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας…! Συγχαρητήρια Έλληνες. Το μήνυμα σας ήταν εκκωφαντικό. Σίγουρα δεν τα επιθυμούσατε όλα αυτά…. όμως είχατε προειδοποιηθεί ότι η αποχή αυτό θα σημαίνει για τους κυβερνώντες. Σήμαινε και θα σημαίνει στο μέλλον αποδοχή της υπάρχουσας πολιτικής και σε καμία περίπτωση δεν τους ενοχλεί. Τους εξυπηρετεί έτσι ώστε να εφαρμόσουν ανενόχλητοι τις προδοτικές τους πολιτικές.
..(( Λ ))..

1 σχόλιο

  1. MHN EIΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΙ. ΌΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡ ΑΠΟΧΗΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ.ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚ(ΜΝΗΜΟΝΙΟ), ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ(ΛΑΤΡΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ), ΣΕ ΚΚΕ(ΝΟΣΤΑΛΓΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ) Ή ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΧΗ;; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΧΗ, ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ. ΆΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΟΦΑΣΚΙΑ ΣΟΥ ΥΠΕΡ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ή ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΈΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΗΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ;; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΧΗ, ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ. ΆΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΠΟΤΕ ΈΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΈΝΑ ΝΕΟ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ, ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ(ΌΧΙ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ) ΝΑ ΜΠΕΙ ΈΣΤΩ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΌΤΑΝ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ Ή ΌΤΑΝ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΕΧΕΙ;; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΧΗ, ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ. ΆΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΠΟΤΕ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ(ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ) ΌΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΙ ΚΡΥΦΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΌΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ(4-5 ΌΛΑ ΚΙ ΟΛΑ!!!!!) Ή ΌΤΑΝ ΑΠΕΧΕΙ;; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΧΗ, ΑΠΑΝΤΩ.
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΜΗΝ ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΟ(ΤΟΥΣ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΛΑΤΟΙ ΚΑΙ ΌΧΙ ΕΚΕΙΝΟΙ.ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ!!!!! ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΛΑΟΣ;;; NΔ;;; ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;; ΆΚΥΡΟ;;; ΛΕΥΚΟ;;;.ΜΙΛΑΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΦΗΡΗΜΕΝΑ KAI ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΥΠΟΝΟΙΕΣ, ΌΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου