Ζητούν άρση της ασυλίας της Ζαν Μαρί Λεπέν για δηλώσεις της κατά των μουσουλμάνων. Σας θυμίζει κάτι; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ζητούν άρση της ασυλίας της Ζαν Μαρί Λεπέν για δηλώσεις της κατά των μουσουλμάνων. Σας θυμίζει κάτι;

Πληθαίνουν οι φόβοι για την άνοδο των εθνικιστικών κινημάτων παντού! Δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα αυτές οι δημοκρατικές κινήσεις ...


  • Πληθαίνουν οι φόβοι για την άνοδο των εθνικιστικών κινημάτων παντού!
  • Δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα αυτές οι δημοκρατικές κινήσεις αλλά και στη Γαλλία…!
  • Ο μόνος τρόπος αντίδρασης των «Δημοκρατών» φαίνεται να είναι η προσπάθεια άρσης ασυλίας όσων «ακραίων» φωνών φαίνεται να απειλούν το «Σύστημα». 

Τα δικά μας τα τεκταινόμενα τα γνωρίζουμε. Η «ακροδεξιά» Χρυσή Αυγή στο στόχαστρο επί μονίμου βάσεως και μάλιστα τώρα πάλι φουντώνουν οι συζητήσεις για την άρση της ασυλίας του Η. Κασσιδιάρη. Τώρα τα νέα έρχονται από το Παρίσι, όπως γράφει το Defencenet.gr, που ζήτησε από το Ευρωκοινοβούλιο να άρει την ασυλία της δεξιάς ευρωβουλευτού Μαρίν Λεπέν ώστε να της ασκηθεί δίωξη για τις εμπρηστικές δηλώσεις τις οποίες είχε κάνει το 2010 εξομοιώνοντας τις μουσουλμανικές προσευχές σε δημόσιους χώρους με τη ναζιστική Κατοχή. 

«Στις 26 Νοεμβρίου το (γαλλικό) υπουργείο Δικαιοσύνης διαβίβασε αίτημα προς τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς με το οποίο ζητεί ψηφοφορία δι' ανατάσεως της χειρός για το πρόσωπο της Μαρίν Λεπέν» επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος του υπουργείου Πιερ Ρανσέ. 

Τότε η Γαλλίδα «ακροδεξιά» πολιτικός Ζ.Μ.Λεπέν προέβη σε έναν παραλληλισμό ανάμεσα στις προσευχές στον δρόμο, που πράττουν οι μουσουλμάνοι, με την γερμανική Κατοχή στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο αφού η διαδικασία αυτή της προσευχής στη μέση του δρόμου περιορίζει την ελευθερία των άλλων θρησκευόμενων, στους οποίους το Ισλάμ θέλει να επιβληθεί.

Η υποκρισία όλων αυτών που έφεραν τους λαούς της Ευρώπης σε αυτό το σημείο δεν έχει όρια. Επειδή λοιπόν δεν έχουν πολιτικά επιχειρήματα το μόνο που τους μένει είναι να δικάσουν όποιον εκφράζει μιαν άλλη άποψη που δεν τους αρέσει. Να τη χαίρεστε αυτή τη δημοκρατία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου