Ρατσισμός εναντίον Έλληνα Αξιωματικού…από Δήμαρχο - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ρατσισμός εναντίον Έλληνα Αξιωματικού…από Δήμαρχο

Ο  Δήμαρχος  Φαρκαδώνας Τρικάλων  (φώτο)  ''σέρνει'' στα δικαστήρια Αξιωματικό   γιατί  τόλμησε και ζήτησε μεταδημότευσ...


Ο  Δήμαρχος  Φαρκαδώνας Τρικάλων (φώτο) ''σέρνει'' στα δικαστήρια Αξιωματικό   γιατί  τόλμησε και ζήτησε μεταδημότευση στο…Δήμο του !

Δεν γνωρίζω αν έχει κάτι το νερό στα Τρίκαλα αλλά η αγάπη που τρέφουν για τους λαθρομετανάστες δεν  περιγράφεται !

Πριν από λίγες ημέρες η Δημοτική Αστυνομία Tρικάλων συνέλαβε και κατάσχε το παράνομο εμπόρευμα  λαθρομετανάστη ο οποίος κατέφυγε στο δήμο Τρικκαίων και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Σπανός Θεόδωρος  με την συνδρομή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάση Βαβύλη  αφού επέπληξαν τους Αστυνομικούς που έκαναν απλώς την δουλειά τους παρέδωσαν  το κατεσχεμένο εμπόρευμα στον λαθρομετανάστη που έφυγε γελώντας εις βάρος των Αστυνομικών !

Την Περασμένη Παρασκευή εκδόθηκε η απόφαση από το Πενταμελές Εφετείο Λαρίσης  που απήλλαξε  τον Αξιωματικό των Ειδικών Δυνάμεων   που τόλμησε να ζητήσει την μεταδημότευση στο δήμο Φαρκαδώνας το 2005 
  ! Ο Τότε υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου και νυν Δήμαρχος Φαρκαδώνας Τρικάλων Οικονόμου Κωνσταντίνος θεωρώντας ότι πρόκειται για Μουζαχεντίν  του τότε Δημάρχου, αφού έχασε τις εκλογές με διαφορά 300 ψήφων έσυρε στα δικαστήρια 17 Έλληνες Πολίτες ,ανάμεσά τους  επιχειρηματίες ,Καθηγητές Πανεπιστημίου ,νέων Ζευγαριών αλλά και του Αξιωματικού των Ειδικών Δυνάμεων διότι τόλμησε να υποβάλει αίτηση για μεταδημότευση στο Δήμο αν και ο Αξιωματικός  είχε  2 χρόνια στο δήμο παρά είκοσί ημέρες που ορίζει ο νόμος  !!! 

Για αυτές τις είκοσι ημέρες ο Δήμαρχος Οικονόμου Κώστας  έσυρε τον Αξιωματικό των Ειδικών Δυνάμεων στο Εφετείο όπου ο Αξιωματικός αλλά και οι υπόλοιποι Έλληνες Απηλλάχθηκαν !
Το επιλλήψιμο της υπόθεσης ειναι οτι ο Δήμαρχος ώς υπάλληλος του Υπουργείου τότε έκανε ιδιωτικές έρευνες για το που ο Αξιωματικός κατοικεί και που υπέβαλλε την φορολογική του δήλωση !!!!

Η ειρωνεία είναι ότι  κανείς σχεδόν από τους κατηγορουμένους δεν ψήφισαν στις Εκλογές για διάφορους  λόγους …Ο δε Αξιωματικός απουσίαζε σε Απόρρητη Εκπαίδευση !

Όμως ο ίδιος δήμαρχος που έσυρε στα δικαστήρια Έλληνες Πολίτες που τόλμησαν να ''μολύνουν'' τον δήμο του δεν κούνησε το δαχτυλάκι του ,ούτε βέβαια έσυρε  τους 22 Αλβανούς λαθρομετανάστες  που ψήφισαν στο δήμο του παράνομα σύμφωνα με τοΣτΕ στις εκλογές που εκλέχθηκε  το 2010
  
Οι 'Ελληνες δημότες του Δήμου Φαρκαδώνας  εγκαταλείπουν το δήμο τρέχοντας  ! 

Για την Ιστορία Ο Δήμος Οιχαλίας  που δήθεν έπαθε ηθική βλάβη κατά τα λεγόμενα του δημάρχου δεν παρέστη στη δίκη αλλά ο Βασικός μάρτυρας κατηγορίας και μηνυτής ήταν ο ίδιος ο Δήμαρχος ...Ανώτερος υπαλληλος του Υπουργείου Εσωτερικών πριν Εκλεγεί !!!

Τα συμπεράσματα σας  στην κρίση των Ελλήνων Πολιτών και προσοχή που ζητάτε μεταδημότευση γιατί μπορεί να βρεθείτε στα δικαστήρια ...και μάλιστα στο Πενταμελές ώς κοινός Εγκληματίας !

Νεώτερες πληροφορίες  μας ενημερώνουν οτι οι κατηγορούμενοι Ελληνες Πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν άδικα ότι ετοιμάζουνμαζικές αγωγές εναντίον του Δημάρχου !

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου