Ο ''ανοιχτόμυαλος'' πολιτικάντης Καμμένος και οι Μανώληδες της πολιτικής - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο ''ανοιχτόμυαλος'' πολιτικάντης Καμμένος και οι Μανώληδες της πολιτικής

Ο Καμμένος ήταν από τους βουλευτές που πριν τη πρώτη συνεργασία των 3 (Ν.Δ - ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΛΑ.Ο.Σ) τραβούσε το τότε ''αντιμνημονιακ...


Ο Καμμένος ήταν από τους βουλευτές που πριν τη πρώτη συνεργασία των 3 (Ν.Δ - ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΛΑ.Ο.Σ) τραβούσε το τότε ''αντιμνημονιακό'' κάρο της Ν.Δ. Όταν ο Καμμένος δημιούργησε τους Αν.Ελ. υπήρχε πολιτικό κενό. Δεν υπήρχε μέχρι τότε στην κεντρική πολιτική σκηνή ''αντιμνημονιακό'' κόμμα προερχόμενο από τα δεξιά.

Τότε...πολλοί απογοητευμένοι νεοδημοκράτες αλλά και πολίτες προερχόμενοι από διάφορους χώρους τον παρακαλούσαν να φτιάξει κόμμα. Το έκανε λοιπόν πράξη μόνο που δεν θέλησε να το περιορίσει στα στενά πλαίσια της αστικής δεξιάς. Αυτό το εκμεταλεύτηκαν οι κάθε λογής ''μπουμπούκοι'' που τον χαρακτήριζαν αν θυμάστε μέχρι και ''κομμουνιστή''!. Στη πορεία όμως και με την ραγδαία άνοδο της Χ.Α τα περιθώρια στένεψαν.

Ο Καμμένος με τις... καμμένες πολιτικές θέσεις ''Εντός της Ε.Ε και της Ευρωζώνης'' και την ακόμα χειρότερα του εναγκαλισμού με τις ΗΠΑ τα έκανε θάλασσα. Μπορεί να ξεκαθάρισε από την αρχή πως δεν θέλει στο κόμμα του πολιτικούς που έχουν ψηφίσει μνημόνια και καλά έκανε αλλά δέχτηκε τον Μανώλη στο κόμμα του και αποδείχτηκε ευάλωτος στις παγίδες της Ν.Δ.

Οι δεξιούληδες πολιτικάντηδες τύπου Μανώλη δεν μπορούν να δεχτούν ότι βρίσκονταν στο ίδιο κόμμα π.χ. με τον Μαριά και όχι με τον Νικολόπουλο (που ψήφισε τα μνημόνια). Δεν μπορούν να δεχθούν ότι θα αναγκαστούν στο άμμεσο μέλλον να συνεργαστούν με το ΣΥΡΙΖΑ. Προτιμούν να καταρεύσουν τώρα μαζί με τη Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ παρότι τη γλύτωσαν στη πρώτη στροφή. Ίσως να ευλπιστούν σε μια επιστροφή του μπούλη της Ραφήνας αλλά αυταπατώνται αν νομίζουν ότι ο Ελληνικός Λαός τρώει κουτόχορτο. Ο Καμμένος από την άλλη προτίμησε να υπηρετήσει διαφορετικά συμφέροντα (λέγε με Η.Π.Α)  και είναι βέβαιο ότι θα πάρει παράταση πολιτικής ζωής μέχρι την ώρα που θα καταρεύσει μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου