Νέα πρόταση ΣΟΚ της τρόικα για τους ανέργους. Λετονοποίηση. - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νέα πρόταση ΣΟΚ της τρόικα για τους ανέργους. Λετονοποίηση.

Μια νέα πρόταση σοκ έρχεται να υποβάλλει η τρόικα ως σχέδιο «εκτάκτου ανάγκης» σαν αυτό που εφαρμόστηκε στη Λετονία για να αντιμετωπιστ...


Μια νέα πρόταση σοκ έρχεται να υποβάλλει η τρόικα ως σχέδιο «εκτάκτου ανάγκης» σαν αυτό που εφαρμόστηκε στη Λετονία για να αντιμετωπιστεί η ανεργία.

Το σχέδιο αφορά δουλειά σε προγράμματα κοινωνικής εργασίας έναντι ενός ειδικού μισθού ύψους € 470,00 για 400.000 ανέργους.

Η τρόικα το βαπτίζει ειδικό μισθό πρόσληψης ο οποίος είναι κατά 20% χαμηλότερος από τον κατώτατο των 586 ευρώ.

Το σοκ έρχεται να μεγενθύνει ο “Τύπος της Κυριακής” με αποκλειστικές του πληροφορίες πως ο “ειδικός” αυτός μισθός θα περιλαμβάνει μόνο ιατροφαρμακευτική κάλυψη και όχι άλλες ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές εισφορές.

Τα κοινωνικά (;) αυτά προγράμματα αναμένεται να εφαρμοστούς στις κοινωνικές δομές των δήμων με πεντάμηνες συμβάσεις με την τρόικα να προωθεί:

1. Οικογένειες χωρίς κανέναν εργαζόμενο
2. Νέοι στην αγορά εργασίας
3. Μακροχρόνια άνεργοι
4. Γυναίκες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου