Έβαλαν πόδι και στην Κρήτη οι τουρκικές αερογραμμές... για να συνδέσουν το Ηράκλειο με την κατεχόμενη πρωτεύουσα μας, την Κωνσταντινούπολη! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Έβαλαν πόδι και στην Κρήτη οι τουρκικές αερογραμμές... για να συνδέσουν το Ηράκλειο με την κατεχόμενη πρωτεύουσα μας, την Κωνσταντινούπολη!

Την αεροπορική διασύνδεση της Κρήτης με την Κωνσταντινούπολη τέσσερις φορές την εβδομάδα από τον ερχόμενο Ιούνιο, προγραμματίζουν οι Το...


Την αεροπορική διασύνδεση της Κρήτης με την Κωνσταντινούπολη τέσσερις φορές την εβδομάδα από τον ερχόμενο Ιούνιο, προγραμματίζουν οι Τουρκικές Αερογραμμές.

Αυτό ανακοίνωσε σε ειδική ενημερωτική συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης, παρουσία του Περιφερειάρχη, Σταύρου Αρναουτάκη, η γενική διευθύντρια των Τουρκικών αερογραμμών στην Ελλάδα Γκιουλάι Οζτούρκ.

Όπως ανέφερε ο κ. Αρναουτάκης, «πρόκειται για μια σημαντική πρόταση των Τουρκικών Αερογραμμών, που θέλουν  να συνδέσουν την Κρήτη με την Τουρκία και συγκεκριμένα την Κωνσταντινούπολη, και τους υπόλοιπους διεθνείς προορισμούς ανά τον κόσμο». Ο περιφερειάρχης είπε ακόμα ότι «μέσα από την συγκεκριμένη αεροπορική διασύνδεση η Κρήτη αναμένεται να βγει ωφελημένη τουριστικά, και για αυτό συγκαλέσαμε αυτή την συνάντηση προκειμένου να ενημερωθούν οι φορείς του τουρισμού, οι εκπρόσωποι των οποίων θα καταθέσουν την γνώμη τους». 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η διευθύντρια των Τουρκικών Αερογραμμών, «μέχρι σήμερα οι Τουρκικές Αερογραμμές πετάνε 3 φορές την ημέρα από την Αθήνα στην Τουρκία, και μια φορά από τη Θεσσαλονίκη, ενώ ενώνουν περισσότερες από 200 πόλεις ανά τον κόσμο μέσω Κωνσταντινούπολης» και πρόσθεσε: «Η Κρήτη για εμάς είναι ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός. Μάλιστα προγραμματίζουμε το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου να φέρουμε στο νησί σας τους μεγαλύτερους Τούρκους τουριστικούς πράκτορες για να ενημερωθούν, και οι οποίοι με την σειρά τους θα προτείνουν την Κρήτη για Καλοκαιρινές διακοπές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου ένα εκατομμύριο Τούρκοι τουρίστες επέλεξαν για τις διακοπές τους την Ελλάδα το 2012. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου