ΣΥΡΙΖΑ προς Α.Σαμαρά: "Τι κάνεις με την Τουρκία;" - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ προς Α.Σαμαρά: "Τι κάνεις με την Τουρκία;"

Aφού και ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση και τον Α.Σαμαρά ότι δεν έθεσε στον Ρ.Τ.Ερντογάν τα ελληνικά δικαίωματα που απορρέουν από το ...


Aφού και ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση και τον Α.Σαμαρά ότι δεν έθεσε στον Ρ.Τ.Ερντογάν τα ελληνικά δικαίωματα που απορρέουν από το Δίκαιο της Θάλασσας του 1982 και υποστηρίζει ότι πάνε να μετατρέψουν το Αιγαίο σε Ειδική Οικονομική Ζώνη, κάτι δεν πάει καλά με το ταξίδι Σαμαρά.
"Mεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι αλλά και πολυεθνικές εταιρείες εξετάζουν την μετατροπή μεγάλων περιοχών στις δύο χώρες (παράλια Τουρκίας και νησιά Αιγαίου) σε ζώνες ειδικής οικονομικής εκμετάλλευσης, μίας ειδικής οικονομικής ζώνης σε φτηνή εργασία στα πλαίσια ενός σύγχρονου δουλεμπορίου.
Σε ότι αφορά τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας οφείλει η ελληνική κυβέρνηση να γνωρίζει και να επικαλείται το διεθνές δίκαιο και ιδιαίτερα η συνθήκη για το Δίκαιο της Θάλασσας του 1982 που αποτελεί την μοναδική βάση διαπραγμάτευσης για να εξασφαλιστεί η σταθερότητα και η ειρήνη στην περιοχή" αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο

  1. ο Συριζα θελει συνεκμεταλλευση του Αιγαιου με τους Τουρκους................

    τωρα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου