Moody’s: Η απόφαση για την Κύπρο κρύβει πολιτικούς στόχους - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Moody’s: Η απόφαση για την Κύπρο κρύβει πολιτικούς στόχους

«Το πακέτο στήριξης της Κύπρου είναι αρνητικό για τις τράπεζες σε ολόκληρη την Ευρωζώνη ενώ οι επιπτώσεις στις αξιολογήσεις των χωρών ε...


«Το πακέτο στήριξης της Κύπρου είναι αρνητικό για τις τράπεζες σε ολόκληρη την Ευρωζώνη ενώ οι επιπτώσεις στις αξιολογήσεις των χωρών είναι αβέβαιες», αναφέρει σε έκθεσή του o οίκος αξιολόγησης Moody’s.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνει ο οίκος στην εβδομαδιαία ανασκόπηση των αγορών, η απόφαση να επιβληθούν απώλειες στους καταθέτες σηματοδοτεί τη βούληση των κυβερνήσεων της Ευρωζώνης να διακινδυνεύσουν ακόμα και την αναταραχή στις αγορές προκειμένου να προωθήσουν τους πολιτικούς τους στόχους.

«Η απόφαση να επιβληθούν ζημιές στους καταθέτες σηματοδοτεί την πρόθεση των φορέων χάραξης πολιτικής της Ευρωζώνης να διακινδυνεύσει ευρύτερη αναταραχή στις αγορές προκειμένου να προωθήσει άλλους στόχους πολιτικής», σημειώνεται.

Από "Ποντίκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου