"Καίει" τη Μαργαρίτα η κατάθεση Καραμάνου στην Προανακριτική (όλα τα Πρακτικά) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

"Καίει" τη Μαργαρίτα η κατάθεση Καραμάνου στην Προανακριτική (όλα τα Πρακτικά)

Μετά την ολοκλήρωση της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και την κατάθεση του στελέχους του ΣΔΟΕ Ε...


Μετά την ολοκλήρωση της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και την κατάθεση του στελέχους του ΣΔΟΕ Ευάγγελου Καραμάνου, έγινε σαφές πως ο πρώην περιφερειακός διευθυντής του ΣΔΟΕ Νίκος Λέκκας είχε πληροφορίες πως πίσω από το λογαριασμό των 550 εκατ. δολαρίων, είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου.
Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα πρακτικά
Ιδού η κατάθεση - "φωτιά" όπου επιβεβαιώνεται η κάθε αναφορά της Μαργαρίτας Παπανδρέου
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Κύριε μάρτυς, κύριε Καραμάνο, εσείς έχετε δώσει μία κατάθεση στις 9 Οκτωβρίου 2012 στους Οικονομικούς Εισαγγελείς, αναφέρετε ό,τι αναφέρετε μέσα και στο τέλος της καταθέσεώς σας λέτε το εξής: «Στην ίδια σύσκεψη, δηλαδή στη σύσκεψη στις 2-10-2012 ειπώθηκε κάτι το οποίο θεωρώ καθήκον μου να το πω.
Συγκεκριμένα ο κ. Λέκκας, Διευθυντής της Β' Διεύθυνσης ανέφερε ότι έχει πληροφορίες περί της ύπαρξης γνωστού γυναικείου ονόματος στο συγκεκριμένο αρχείο. Όταν ζητήθηκε από τον Ειδικό Γραμματέα να κατονομάσει το πρόσωπο αυτό, ανέφερε την κ. Μαργαρίτα Παπανδρέου.»
Κύριε Καραμάνο, θέλω με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια να μας μεταφέρετε τη διαλογική συζήτηση που έγινε ενώπιων σας κατά τη συνεδρίαση της 2ας Οκτωβρίου 2012 μεταξύ υμών, του κ. Λέκκα και του κ. Στασινόπουλου.
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Μάλιστα. Ο κ. Στασινόπουλος κάλεσε τους Διευθυντές της Υπηρεσίας που υπηρετούν εδώ στο κέντρο, οι οποίοι είναι πέντε τον αριθμό. Είναι τρεις στην Κεντρική Υπηρεσία και δύο στις Εκτελεστικές Υπηρεσίες, που διενεργούν ελέγχους.
Εμείς της Κεντρικής έχουμε το σχεδιασμό, την εποπτεία και όλα αυτά τα πράγματα. Εκεί πέρα, λοιπόν, κάλεσε και τους πέντε Διευθυντές και τους ρώτησε εάν έχουν χειριστεί ποτέ το συγκεκριμένο θέμα, εάν έλαβαν γνώση του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού αρχείου ή αν γνωρίζουν τίποτα επ' αυτού.
Όλοι, λοιπόν, είπαμε ότι δεν έχουμε. Εγώ συγκεκριμένα απάντησα και -από ό,τι άκουσα- και οι άλλοι το είπαν ότι δεν έχουν λάβει γνώση του συγκεκριμένου αρχείου. Ακολούθησε μια συζήτηση, η οποία περιεστράφη γύρω από το γεγονός ότι για να είχε μπει και να είχαμε διαχειριστεί ένα τέτοιο αρχείο, θα έπρεπε να έχει πρωτοκολληθεί, να έχει έρθει με ένα επίσημο έγγραφο και να έχει ακολουθηθεί η συγκεκριμένη νόμιμη διαδικασία.
Επειδή η κουβέντα περιεστράφη γύρω από το τι θα μπορούσε να είχε γίνει, αν θα είχε έρθει, τι θα είχε γίνει και όλα αυτά τα πράγματα, ο κ. Λέκκας είπε κάποια στιγμή ότι όλοι ξέρουμε για ποιο λόγο δεν δόθηκε το αρχείο σε εμάς –εννοούσε στους υπηρεσιακούς παράγοντες- και εκεί πέρα τον προκάλεσε ο κ. Στασινόπουλος και του είπε «πες το να το ακούσουμε και εμείς».
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ: Το λόγο που δεν σας το έδωσαν.
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Ναι, το λόγο που δεν μας το έδωσαν. Είπε τότε ο κ. Λέκκας με έναν αυθορμητισμό «δεν μας το έδωσαν, γιατί περιλαμβάνεται το όνομα μιας γνωστής κυρίας». Τον ξαναπροκάλεσε ο κ. Στασινόπουλος και του είπε «πες το μας, να το μάθουμε και εμείς. Όλοι το ξέρουμε εδώ πέρα;». Και είπα εγώ «και εγώ δεν το ξέρω και εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα». Και είπε ο κ. Λέκκας το όνομα της κ. Παπανδρέου, ότι έχει ακούσει ότι περιλαμβάνεται το όνομα της κ. Παπανδρέου.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ: Πάντως, εδώ δεν μας το επιβεβαίωσαν αυτό.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Ο ίδιος ο κ. Λέκκας σας ανέφερε κάτι πιο συγκεκριμένο εκτός από το πού αντλεί την πληροφορία, από πού γνωρίζει, κάτι δηλαδή μετά από αυτό το όνομα που ακούστηκε; Φαντάζομαι ότι το καταλαβαίνετε και εσείς ότι έχει μία βαρύτητα.
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Βεβαίως, έχει βαρύτητα.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Δεν τον ρωτήσατε κάτι; Οι συνομιλητές του, οι παρόντες;
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Εκείνη τη στιγμή συνέβη το συγκεκριμένο γεγονός, ότι κτύπησε η πόρτα –κάποιος κτύπησε την πόρτα- και ήταν ο κ. Κανελλόπουλος από το Γραφείο του κυρίου Πρωθυπουργού. Διεκόπη, λοιπόν, η συζήτηση εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Πιστεύω ότι θα ακολουθούσε μία συζήτηση, γιατί πραγματικά έπεσε σαν βόμβα εκεί μέσα, αλλά δεν συνεχίστηκε η κουβέντα.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Τι ώρα γινόταν αυτή η συζήτηση;
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Ήταν πρωινές ώρες, ήταν γύρω στις –αν θυμάμαι καλά- 11.00΄. Εκείνο το πρωί εγώ κλήθηκα να πάω στη σύσκεψη αυτή από το Μουσείο Ακροπόλεως, όπου μιλούσε ο Υφυπουργός Πολιτισμού για θέματα της αρμοδιότητάς του και είχα κληθεί να τον παρακολουθήσω. Έφυγα για να πάω σε αυτήν τη σύσκεψη.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Μάλιστα. Ήσαστε μπροστά κατά το χρόνο της παράδοσης αυτού του αρχείου από τον κ. Κανελλόπουλο στον κ. Στασινόπουλο;
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Όχι, ο κ. Στασινόπουλος, όταν μπήκε ο κ. Κανελλόπουλος, ζήτησε να βγούμε έξω. Βγήκαμε έξω οι Διευθυντές και του παρέδωσε ένα φάκελο. Είδα ότι κρατούσε ένα φάκελο.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Μάλιστα. Δεν ξέρετε, δηλαδή, αν άνοιξαν το φάκελο, αν άνοιξαν το αρχείο σε κάποιον υπολογιστή κλπ.; Αυτά τα γνωρίζετε;
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Δεν το γνωρίζω αυτό.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Δεν το γνωρίζετε. Η διαλογική συζήτηση, δηλαδή, διεκόπη με την έλευση του κ. Κανελλόπουλου;
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Μάλιστα, απ' ό,τι θυμάμαι, ναι.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Η συζήτηση είχε φθάσει μέχρι του σημείου που ο κ. Λέκκας είπε ότι έχει αυτές τις πληροφορίες και φάνηκε σίγουρος για ποιο λόγο δεν είχε παραδοθεί και το αρχείο στην Υπηρεσία σας.
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Ναι. Το είπε ακριβώς με τη διάθεση που σας είπα, έτσι, με έναν αυθορμητισμό που χαρακτηρίζει τον κ. Λέκκα.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Μάλιστα. Κύριε μάρτυρα, πώς κρίνετε το γεγονός ότι ο κ. Λέκκας, προσερχόμενος ως μάρτυρας στην Επιτροπή και από τη θέση στην οποία κάθεστε, αρνήθηκε ότι είπε αυτά τα πράγματα;
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Δεν μπορώ να κρίνω εγώ το γιατί το αρνήθηκε ο κ. Λέκκας. Εγώ είπα κάτι, όπως ακριβώς το λέω στην κατάθεσή μου, το οποίο θεώρησα καθήκον μου να το πω στον εισαγγελέα. Εξάλλου, ήταν πέντε Διευθυντές εκεί πέρα.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Μάλιστα. ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Δεν μπορούσα να το αποκρύψω, δηλαδή.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Και σωστά κάνετε και αναφέρετε αυτά τα οποία έχουν πέσει στην αντίληψή σας. Να σας κάνω μία ερώτηση, γιατί εμένα μου γεννάται ένα ερωτηματικό: Ο κ. Κανελλόπουλος ήρθε και παρέδωσε στον κ. Στασινόπουλο ένα αρχείο. Από ποια βάση ξεκίνησε αυτή η συζήτηση με τους πέντε συναδέλφους σας και τον κ. Στασινόπουλο περί του συγκεκριμένου αρχείου, περί της λίστας Λαγκάρντ, όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε; Γιατί σας φώναξε εκείνο το πρωί;
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Νομίζω ότι ήταν ένα θέμα, για το οποίο είχαμε ξανασυναντηθεί οι διευθυντές και είχαμε συζητήσει ξανά.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Εκείνο, όμως, το πρωί γιατί σας καλεί και συζητάτε γι' αυτό το ζήτημα;
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Δεν θυμάμαι τη συγκεκριμένη αιτία για την οποία κληθήκαμε εκείνο το πρωί. Δεν ξέρω τι συνέβαινε γύρω μας. Δεν το θυμάμαι ακριβώς. Πιστεύω κάποιος λόγος υπήρχε, που έχει να κάνει με τη δημοσιότητα ή με τη Βουλή ή με το...
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Σας είπε ο κ. Στασινόπουλος εάν ανέμενε κάτι από το Πρωθυπουργικό Γραφείο;
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Όχι, δεν είπε κάτι τέτοιο. Η προσωπική μου εντύπωση είναι ότι αιφνιδιάστηκε λίγο ο κ. Στασινόπουλος, γιατί η γραμματέας του –αυτό το θυμάμαι- δεν επέτρεψε στον κ. Κανελλόπουλο -δεν το γνώριζε- να μπει μέσα γιατί είπε ότι γίνεται μία σύσκεψη διευθυντών. Ο κ. Κανελλόπουλος την παρέκαμψε και μπήκε μέσα.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Αυτό σημαίνει ότι μάλλον ήταν ενημερωμένος...
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Δεν το γνωρίζω αυτό. Δεν μπορώ να το πω.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: ...ότι κάποιος έρχεται από το Πρωθυπουργικό Γραφείο. Εγώ αυτό το συμπέρασμα βγάζω.
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Δεν το γνωρίζω αυτό.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Θα είχε ενημερώσει τη γραμματέα προφανώς, όμως.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Εντάξει. Δεν θέλω να κάνω άλλη ερώτηση, κύριε Πρόεδρε.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Κύριοι συνάδελφοι, εγώ δεν θέλω να διακόψω κανέναν, οποιαδήποτε ερώτηση και αν θέλει να κάνει. Έχω, όμως, την εντύπωση ότι τον μάρτυρα τον καλέσαμε εδώ για έναν συγκεκριμένο λόγο.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Ναι, αλλά επειδή συνδυάζεται...
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Εντάξει, έληξε αυτό το θέμα. Καλώς τον ρωτήσατε.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Προσέξτε, κύριε Πρόεδρε...
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Πολύ φοβάμαι, όμως, ότι ανοίγουμε τώρα έναν κύκλο...
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Όχι. Εγώ ήθελα να διευκρινιστεί αυτό, γιατί έχουμε το μάρτυρα μπροστά μας και για την οικονομία της διαδικασίας. Θα ήταν πολύ άδικο και για εμάς και για τον μάρτυρα να τον καλέσουμε.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Και εσείς να μην τον ρωτούσατε, θα τον ρωτούσα εγώ. Απλώς, θα παρακαλούσα πάρα πολύ ας μην ανοίξουμε τώρα έναν ατέρμονα διάλογο εδώ πέρα.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Όχι ατέρμονα διάλογο, κύριε Πρόεδρε. Κάποιες διευκρινίσεις ζητήσαμε από έναν μάρτυρα ο οποίος μάλιστα λέει «θεωρώ καθήκον μου να το πω στους οικονομικούς εισαγγελείς».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Ήδη ζητούν το λόγο πολλοί συνάδελφοι, γι' αυτό το λέω. Ο κ. Κασιδιάρης έχει το λόγο. ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Στην επίμαχη συζήτηση, εκτός από το όνομα της κ. Παπανδρέου ανεφέρθη και ο αριθμός 500 εκατομμύρια και από ποιον;
ΜΑΡΤΥΣ (Καραμάνος Ευάγγελος): Αυτό εγώ, κύριε Βουλευτά, δεν το θυμάμαι. Δεν θυμάμαι να αναφέρθηκε το όνομα, η σύνδεση του ονόματος Παπανδρέου κ.λπ.
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Το όνομα σίγουρα αναφέρθηκε. Το είπατε.
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Το όνομα ακριβώς της κ. Παπανδρέου ειπώθηκε, όπως ακριβώς το είπα. Εάν συνδέθηκε με τα 500 εκατομμύρια δεν το θυμάμαι.
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Το ποσό αυτό, τα 550 εκατομμύρια για την ακρίβεια είναι στη λίστα Λαγκάρντ, ανεφέρθη;
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Ούτε αυτό το θυμάμαι.
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Ενδεχομένως δηλαδή να μην ανεφέρθη;
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Ανεφέρθη ότι υπήρχαν μεγάλα ποσά. Κάτι τέτοιο, «έχουμε ακούσει ότι υπάρχουν μεγάλα ποσά». Αυτά ανέφεραν οι...
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Άρα δεν θυμάστε τον αριθμό.
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Όχι, τον αριθμό δεν τον θυμάμαι.
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Εσείς από τα λεγόμενα του κ. Λέκκα εξάγατε το συμπέρασμα ότι ομιλούσε με απόλυτη βεβαιότητα για τη συγκεκριμένη λίστα, τη λίστα Λαγκάρντ που λέμε τώρα, ή ενδεχομένως να είπε ότι το όνομα Παπανδρέου υπάρχει σε κάποια λίστα.
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Η σύσκεψη είχε αποκλειστικά μόνο αυτό το θέμα, τη λίστα Λαγκάρντ.
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Άρα, σύμφωνα με τον κ. Λέκκα στη λίστα Λαγκάρντ βρισκόταν.
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Γι' αυτό το θέμα μιλούσαμε εκείνη την ημέρα. ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Ευχαριστώ. ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Η κ. Κωνσταντοπούλου έχει το λόγο.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Κύριε μάρτυς, σε σχέση με τη σύσκεψη αυτή της 2ας Οκτωβρίου, είπατε, απαντώντας στο συνάδελφό μου τον κ. Κοντονή, «είχαμε ξανασυναντηθεί οι διευθυντές».
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Μάλιστα.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Πότε ήταν αυτό;
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Θυμάμαι ότι είχαν προηγηθεί και άλλες συσκέψεις. Ξέρετε, κάθε εβδομάδα γίνονται συσκέψεις για διάφορα θέματα. Θυμάμαι ότι στο πλαίσιο και άλλων συσκέψεων είχε συζητηθεί το θέμα.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Θυμάστε, λοιπόν, ότι είχε ξανασυζητηθεί στο πλαίσιο και άλλων συσκέψεων.
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Ακριβώς.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Αυτής της κλίμακας συσκέψεων; Δηλαδή σε επίπεδο διευθυντών;
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Σε επίπεδο διευθυντών. Μάλιστα απ' ό,τι θυμάμαι η προηγούμενη, που είχε αναφερθεί το θέμα -μεταξύ άλλων, όμως, όχι με αποκλειστικό θέμα- ήταν λίγο ευρύτερη. Είχαν κληθεί νομίζω και οι υποδιευθυντές, γιατί η υπηρεσία έχει και υποδιευθύνσεις. Έτσι είναι διαρθρωμένη.... ....
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Εσείς, λοιπόν, μας λέτε ότι την ημέρα κατά την οποία εισήλθε ο κ. Κανελλόπουλος ήσασταν μόνο οι διευθυντές, πέντε πρόσωπα. Ποια πρόσωπα είναι αυτά;
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Είναι πρώτα απ' όλα ο κ. Στασινόπουλος, που ήταν ο Ειδικός Γραμματέας, η Διευθύντρια της Α΄ Διεύθυνσης, η κυρία Χατζηιωαννίδου, που ασχολείται με τα διοικητικά θέματα, ο κ. Λέκκας, ο Διευθυντής Σχεδιασμού Φορολογικών και Τελωνειακών Ελέγχων, εγώ ως διευθυντής της Γ΄ Διεύθυνσης Ειδικών Υποθέσεων, ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο Διευθυντής Περιφερειακής Αττικής και ο κ. Κυριακάτος, ο Διευθυντής της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Ειδικών Υποθέσεων.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Μάλιστα. Χατζηιωαννίδου, Λέκκας, Καραμάνος, Παναγιωτόπουλος, Κυριακάτος. Ήσασταν παρόντες.
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Ακριβώς.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Δεν ήταν οι υποδιευθυντές;
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Όχι, δεν ήταν.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Είστε βέβαιος γι' αυτό;
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Είμαι βέβαιος.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Είστε βέβαιος ότι ήταν ο κ. Παναγιωτόπουλος;
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Ναι, ήταν ο κ. Παναγιωτόπουλος.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Έχετε μία εξήγηση για το γεγονός ότι εσείς μεν και ο κ. Στασινόπουλος αναφέρετε ρητά αυτό το γεγονός, ο δε κ. Λέκκας το αρνείται και ο κ. Παναγιωτόπουλος λέει: «Δεν άκουσα να διατυπώνεται κάτι τέτοιο». Είναι μία πολύ στενή σύσκεψη, όπως μας την περιγράφετε και θα ήθελα να μας πείτε αν έχετε κάποια ερμηνεία γι' αυτήν την κραυγαλέα αντίφαση.
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Με συγχωρείτε. Δεν έχω καμμία ερμηνεία. Δεν μπορώ να ξέρω για ποιο λόγο το αρνήθηκε ο κ. Λέκκας ή για ποιο λόγο δεν θυμάται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Εγώ ξέρω πολύ καλά τι θυμάμαι, τι άκουσα και το είπα σαφώς.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Έχει συζητηθεί έκτοτε αυτό το πράγμα μεταξύ σας;
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Μεταξύ μας όχι.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Εσείς το έχετε συζητήσει έκτοτε με κανέναν υπηρεσιακό παράγοντα ή μη υπηρεσιακό παράγοντα;
ΜΑΡΤΥΣ (Ευάγγελος Καραμάνος): Το συζήτησα με την κυρία Χατζηιωαννίδου και με τον κ. Κυριακάτο, οι οποίοι μου επιβεβαίωσαν ότι το θυμόντουσαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου