Λουκέτο αιφνιδιαστικά στη Βουλή για να παραγράψουν αδικήματα του ΓΑΠ και των υπολοίπων! Αφυπνισθείτε! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Λουκέτο αιφνιδιαστικά στη Βουλή για να παραγράψουν αδικήματα του ΓΑΠ και των υπολοίπων! Αφυπνισθείτε!

Το σίγουρο είναι ότι το κλείσιμο της Βουλής οδηγεί σε παραγραφή τυχόν ποινικών ευθυνών μελών της κυβέρνησης του κ. Γιώργου Παπανδρέου. ...

Το σίγουρο είναι ότι το κλείσιμο της Βουλής οδηγεί σε παραγραφή τυχόν ποινικών ευθυνών μελών της κυβέρνησης του κ. Γιώργου Παπανδρέου.

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση η κυβέρνηση προχωρεί στο κλείσιμο της Βουλή, γεγονός που προκαλεί έντονα ερωτηματικά, καθώς, η κίνηση αυτή, εκτός των άλλων, συνεπάγεται και την παραγραφή αδικημάτων.

Το Προεδρικό Διάταγμα για τη λήξη των εργασιών της παρούσας συνόδου της Ολομέλειας και την έναρξη των θερινών τμημάτων θυροκόλλησε ο Φρούραρχος της Βουλής.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι στις επόμενες ημέρες και πιθανότατα μετά τον ανασχηματισμό θα αρχίσει να τρέχει το Α'Θερινό Τμήμα της Βουλής το οποίο και θα λειτουργήσει όπως προβλέπει ο Κανονισμός με το 1/3 της δύναμης της Ολομελείας, δηλαδή 100 βουλευτές. Καθώς όμως για τους βουλευτές των θερινών τμημάτων υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης οι κινδύνοι για "αντάρτικα" εκμηδενίζονται.

Η κυβέρνηση δεν έχει δώσει ως τώρα κάποια πειστική εξήγηση για τη κίνηση αυτή, με το επιχείρημα που διαρρέουν κυβερνητικά στελέχη ότι δήθεν δεν υπάρχει νομοθετική ή άλλη κοινοβουλευτική διαδικασία σε εκκρεμότητα, να μην πείθει.

Κι αυτό γιατί στην πραγματικότητα εκκρεμεί το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την πολύκροτη υπόθεση Μπαλτάκου. Εξάλλου για αύριο ήταν προγραμματισμένο να εξεταστεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης για τη μαγνητοσκόπηση της συνομιλίας του με τον πρώην γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο. Αύριο ήταν προγραμματισμένο να συζητηθούν και υποθέσεις που αφορούν τους Άδωνι Γεωργιάδη (ΝΔ), Γιάννη Μιχελάκη (ΝΔ) και Βασίλη Καπερνάρο (ανεξάρτητος). Οι υποθέσεις αυτές θα κριθούν το φθινόπωρο, μετά τη λήξη των Θερινών Τμημάτων της Βουλής.

Επιπλέον στα θερινά τμήματα της Βουλής αναμένεται να έρθουν κρίσιμα νομοθετήματα όπως η «μικρή» ΔΕΗ, ο αιγιαλός – που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων – οι επικουρικές συντάξεις και οι φόροι υπέρ τρίτων.

Στο παρασκήνιο ακούγεται ότι η κυβέρνηση προχώρησε στο εσπευσμένο καλοκαιρινό κλείσιμο της Βουλής λόγω του επικείμενου ανασχηματισμού.

Επίθεση στην κυβέρνηση από το ΣΥΡΙΖΑ

«Καταγγέλλουμε αυτές τις προθέσεις της κυβέρνησης, αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ότι πάμε αιφνιδιαστικά και εσπευσμένα σε λήξη της Συνόδου» τόνιζε λίγο πριν τη θυροκόλληση του Προεδρικού Διατάγματος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης. «Εμείς θεωρούμε πως αν η κυβέρνηση θέλει να κλείσει την Ολομέλεια, αυτό θα πρέπει να γίνει μόνο για εκλογές» πρόσθεσε.

Επίθεση στην κυβέρνηση από τους ΑΝΕΛ


«Ενώ οι δανειστές, ο ένας μετά τον άλλον, μιλούν για νέα επιβεβλημένα δάνεια με νέα μνημόνια και ανακοινώνεται μείωση των επικουρικών συντάξεων, η κυβέρνηση σπεύδει να κλείσει τη Βουλή, προκειμένου να περάσει «αναίμακτα» από τα θερινά τμήματα τα μέτρα που έχει διατάξει η τρόικα. Μήπως στο βάθος υπάρχει και κάποια παραγραφή;», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το κλείσιμο της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου