Select Menu

Slider

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

My Place

ΚΟΣΜΟΣ

ΕΥΡΩΠΗ

ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

» » » » » » Κατοχικό το διάταγμα κλεισίματος της Βουλής - Εθνικό το έγκλημα! Τι θα κάνουν τώρα οι δικαστές;;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Ο ψεύτης πρωθυπουργός ο οποίος θα συγκροτούσε μια και μόνη εξεταστική για το μνημόνιο, εξασφάλισε με την απόφασή του συγχωροχάρτι ντροπής στα κατοχικά ανδρείκελα!

Η συνενοχή πλέον που ψεύτη πρωθυπουργού στο έγκλημα που συντελέστηκε σε βάρος του τόπου είναι δεδομένη και από κάθε άποψη αδιαμφισβήτητη...

Ο ψεύτης πρωθυπουργός με το έκτρωμα Βενιζέλου οδήγησαν στην παραγραφή το εθνικό έγκλημα

Η σημερινή απόφαση του αίσχους για το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Βουλής, δε συνιστά μονάχα απροκάλυπτο βιασμό της Δημοκρατίας, αφού κορυφαία ζητήματα και ολέθριες αποφάσεις εθνοκτονίας θα παραπεμφθούν για συζήτηση στα θερινά τμήματα.

Πρωτίστως συνιστά (σε συνάρτηση με το έκτρωμα Βενιζέλου περί συγκάλυψης της ευθύνης των υπουργών), παραγραφή των εγκλημάτων των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου. Ο ψεύτης πρωθυπουργός ο οποίος...

θα συγκροτούσε μια και μόνη εξεταστική για το μνημόνιο, εξασφάλισε με την απόφασή του συγχωροχάρτι ντροπής στα κατοχικά ανδρείκελα καθιστώντας εαυτόν απόλυτα συνένοχο για τα εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος της χώρας.

Συνιστά επίσης παραπομπή στις καλένδες για την άρση της ασυλίας Κασιδιάρη και των υπόλοιπων χρυσαυγιτών, γεγονός που αν το συνεκτιμήσουμε... 

Με τη σημερινή προκλητική ανοχή στο αίσχος της κατάληψης του κοινοβουλίου από τάγματα χρυσαυγιτών και...

Με τα υπόλοιπα βίντεο που δε δόθηκαν στη δημοσιότητα (αν και οι χρυσαυγίτες σήμερα ξέρασαν πολλά)... 

Παραπέμπει σε έναν απόλυτα ένοχο πρωθυπουργό και σε ενδεχόμενες συμφωνίες κάτω από το τραπέζι για πράγματα που αν αποκαλυφθούν, δε θα πρέπει να αποκλείουμε ενδεχομένως και τη συγκρότηση έκτακτων ειδικών δικαστηρίων.

Σε κάθε περίπτωση επιμένουμε ότι η δικαιοσύνη οφείλει να διερευνήσει από σήμερα κιόλας, το πλέγμα των σημερινών εξελίξεων και να αποδώσει άμεσα συγκεκριμένς ευθύνες.

Σε αντίθετη περίπτωση δυστυχώς αλλά εκ των πραγμάτων θ αέχει καταστεί συνένοχη συγκάλυψης ενός εγκλήματος που ιστορικά δε θα μείνει ατιμώρητο.

Από την άποψη αυτή, αποκτά ιδιαίτερη βαρύθτητα χθεσινό μας άρθρο στο οποίο μεταξύ άλλων τονίζαμε: "Ποια πραγματικά λαοπρόβλητη κυβέρνηση θα μπορούσε στο μέλλον να ρίξει στη λήθη αυτή την απίστευτη συνενοχή??? Θα μπορούσε άραγε να μη δικάσει και να μην καταδικάσει πολιτικούς αλλά και δικαστές (γιατί όχι), αν αποδειχτεί ότι με τρόπο προκλητικό, δεν απέδωσαν δίκαιο όταν η χώρα το είχε απόλυτη ανάγκη, αλλά απλά νομιμοποίησαν κατοχικές διατάξεις??? "

Και το οποίο συνιστούμε να διαβάσετε ΕΔΩ..


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν πάντα με τα περιεχόμενα του άρθρου

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε...

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου