ΒΟΜΒΑ από Πρόεδρο Σκοπίων: «Ποια αλλαγή ονομασίας “έναντι όλων”; Εμείς Μακεδόνες είμαστε» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

ΒΟΜΒΑ από Πρόεδρο Σκοπίων: «Ποια αλλαγή ονομασίας “έναντι όλων”; Εμείς Μακεδόνες είμαστε»

«Η Μακεδονική μας ταυτότητα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί....» Προδότη Τσίπρα ακούς; Γιατί συνεχίζεις να διαπραγματεύεσαι; Κατη...


  • «Η Μακεδονική μας ταυτότητα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί....»
  • Προδότη Τσίπρα ακούς; Γιατί συνεχίζεις να διαπραγματεύεσαι;

Κατηγορηματικά αντίθετος σε μια ονομασία για όλες τις χρήσεις (προϋπόθεση απαραίτητη απο την Ελλάδα για την επίτευξη συμφωνίας στο σκοπιανό) δήλωσε ότι είναι ο πρόεδρος της χώρας Γκιόργκε Ιβάνοφ.

Όπως δήλωσε ο Ιβάνοφ, τόνισε ότι είναι «κατηγορηματικά αντίθετος σε μια ονομασία erga omnes».

«Η στάση του προέδρου Ιβάνοφ είναι συνεπής με τις απόψεις όλων των προηγούμενων προέδρων της ΠΓΔΜ. Ο πρόεδρος Ιβάνοφ δεν αποδέχεται μια λύση στο ονοματολογικό για συνολική χρήση ή erga omnes», αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Ιβάνοφ, σύμφωνα με τα σκοπιανά ΜΜΕ τονίζοντας ότι η μακεδονική μας ταυτότητα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. .

Ο πρόεδρος της χώρας θα συναντηθεί με τον Νικολά Ντιμιτρόφ την Πέμπτη και ο υπουργός Εξωτερικών θα τον ενημερώσει για όλες τις λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων σε Νέα Υόρκη και Βρυξέλλες, με τον Ελληνα ομόλογό του Νίκο Κοτζιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου