Ας βάλουν την «επιμήκυνση» τους εκεί που ξέρουν - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ας βάλουν την «επιμήκυνση» τους εκεί που ξέρουν

Η Ελλάς είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ για να υποκύψει σε τόσο μικρούς, σε τόσο τιποτένιους! Θρίαμβος για την κυβέρνηση και τον κυβερνητικό τύπο...


Η Ελλάς είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ για να υποκύψει σε τόσο μικρούς, σε τόσο τιποτένιους!

Θρίαμβος για την κυβέρνηση και τον κυβερνητικό τύπο, η απόφαση των Ευρωβαρβάρων για επιμήκυνση κατά δέκα χρόνια του ελληνικού χρέους! Σαν να σε έχουν ανεβάσει στο ικρίωμα, να σου έχουν περάσει σφιχτά την θηλιά στο λαιμό και να σου λένε, δεν θα σε κρεμάσουμε τώρα, αλλά σε λίγο! 

Το «αντάλλαγμα» λίγο ακριβό! Η Μακεδονία μας! Όχι ότι τους νοιάζει, όχι ότι τους ενδιαφέρει τους ανθέλληνες μειοδότες, αυτοί θα ξεπουλούσαν και τον Παρθενώνα σε τιμή όσο όσο, φτάνει να μείνουν στις υπουργικές τους καρέκλες έστω και για λίγα λεπτά της ώρας παραπάνω! 

Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα, όλοι οι «θεσμοί» που μέχρι χθες κατηγορούσαν την Ελλάδα ως μονίμως χρεοκοπημένη και τους Έλληνες ως τεμπέληδες, όλες οι φυλλάδες - ξένες και εγχώριες - που έσταζαν φαρμάκι κατά της χώρας μας, σήμερα ως δια μαγείας ανακάλυψαν την έξοδο από τα μνημόνια, την είσοδο στην κανονικότητα και ότι όλα πηγαίνουν καλά! Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την υπογραφή της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών! Τυχαίο; 

Για το Έθνος είναι μεγάλο το κόστος, για την Ελληνική Φυλή, η οποία αντιστέκεται, η οποία μάχεται, η οποία αναζητά τρόπο να απαλλαγεί από την «μισελληνική ακρίδα» που έχει πέσει πάνω της και Αγωνίζεται για τα Δίκαια της! Το Έθνος είναι στεναχωρημένο, όχι οι προδότες! Το Έθνος οφείλει αν θέλει να υπάρξει, αν θέλει να αποκτήσει και πάλι την χαμένη του Τιμή, να απαλλαγεί από τους μισέλληνες, να βρει Ηγεσία και να την ακολουθήσει στα Πεπρωμένα Του.

Ερχόμαστε από πολύ μακρυά, εμείς οι Έλληνες και πηγαίνουμε μακρύτερα! Δεν θα μας λυγίσουν πέντε ραγιάδες, δέκα μισέλληνες και είκοσι πουλημένα τομάρια! Δεν μας λύγισαν ΠΟΤΕ, δεν θα μας λυγίσουν και ΤΩΡΑ. Πολλές φορές στην μακραίωνη Ιστορία μας, είχαμε την δυστυχία να μας διοικούν «κοτζαμπάσηδες»«γραικύλοι» και «προσκυνημένοι». Πολλές φορές στο παρελθόν, όπως και σήμερα, είχαν πιάσει το «γκοβέρνο»ανθέλληνες και μειοδότες. Όμως πάντα, ο Ελληνισμός έβρισκε την διέξοδο από το αδιέξοδο που με λύσσα τον οδηγούσαν. Πάντα οι Έλληνες, με μόνη προϋπόθεση να είναι ενωμένοι και αδελφωμένοι, πετύχαιναν τους Εθνικούς Σκοπούς τους.

Σήμερα, τα πράγματα είναι σκληρά, αλλά πάντα ήταν. Το Έθνος ΔΕΝ θα επιτρέψει το ξεπούλημα, ΔΕΝ θα επιτρέψει την αλλοίωση όλων εκείνων των στοιχείων που το κράτησαν ζωντανό εδώ και χιλιετίες και που δεν είναι άλλα από την Πατρίδα, την Πίστη, την Οικογένεια, την Φιλία, την Γλώσσα, την Τιμή και την Ελευθερία! Για αυτά τα στοιχεία, για τούτες τις Αξίες αγωνιστήκαμε και ξανά θα αγωνιστούμε.

Ο Γέρος έλεγε: Την Ελλάδα θέλομεν και ας τρώγωμεν πέτρες!

Ας πάρουν την «επιμήκυνσή» τους και ας την βάλουν εκεί που ξέρουν!

Η Ελλάς είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ για να υποκύψει σε τόσο μικρούς, σε τόσο τιποτένιους!


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου