Πυροβόλησαν αστυνομική περιπολία στην Κυψέλη στην οδό Σκιάθου - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πυροβόλησαν αστυνομική περιπολία στην Κυψέλη στην οδό Σκιάθου

Γενική κινητοποίηση ολόκληρης της δύναμης της ΕΛΑΣ στο λεκανοπέδιο Αττικής. Ανακαλούνται άδειες, όλοι οι αστυνομικοί σπεύδουν στις υπηρεσίες...




Γενική κινητοποίηση ολόκληρης της δύναμης της ΕΛΑΣ στο λεκανοπέδιο Αττικής. Ανακαλούνται άδειες, όλοι οι αστυνομικοί σπεύδουν στις υπηρεσίες τους.
Δύο αστυνομικοί της ομάδας «ΔΕΛΤΑ» σταμάτησαν μία μοτοσυκλέτα με δύο επιβάτες για έλεγχο στην οδό Σκιάθου στην Κυψέλη. Οι δύο άγνωστοι τράβηξαν όπλα και πυροβόλησαν τους δύο αστυνομικούς. Ο ένας αστυνομικός χτυπήθηκε από τη σφαίρα στο κεφάλι και ο δεύτερος στο λαιμό. Μετά τους πυροβολισμούς οι άγνωστοι απέσπασαν το πιστόλι του, τύπου CZ και εξαφανίστηκαν αναπτύσσοντας ταχύτητα.
Οι δύο αστυνομικοί διακομίστηκαν στον Ερυθρό Σταυρό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της τον αριθμό κυκλοφορίας της μοτοσυκλέτας.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις ενώ στις έρευνες συμμετέχει η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Στην περιοχή του συμβάντος επικρατεί τρομερή αναστάτωση με δεκάδες περιπολικά να ψάχνουν τους γύρω δρόμους και περιοχές να έχουν αποκλειστεί από την Αστυνομία. Στο νοσοκομείο έχει σπεύσει η ηγεσία της ΕΛΑΣ και ο αρχηγός της Βασίλης Τσιατούρας.
Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας αστυνομικός πυροβολήθηκε στο κεφάλι και είναι νεκρός ή σοβαρά τραυματίας. Μετά τον τραυματισμό και πριν εξαφανιστούν οι δράστες απέσπασαν το πιστόλι του αστυνομικού τύπου CZ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου