Ανάληψη ευθύνης - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ανάληψη ευθύνης

Στο κείμενο της προκήρυξης τα μέλη της οργάνωσης αναφέρονται αναλυτικά στον τρόπο με τον οποίο πραγματοποίησαν την επίθεση στην οικία Χηνοφώ...


Στο κείμενο της προκήρυξης τα μέλη της οργάνωσης αναφέρονται αναλυτικά στον τρόπο με τον οποίο πραγματοποίησαν την επίθεση στην οικία Χηνοφώτη και στα γεγονότα του Δεκεμβρίου.
Η οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς - Φράξια μηδενιστών", ανέλαβε, με προκήρυξη που απεστάλη σε ιστοσελίδα, την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στην οικία του πρώην υφυπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Χηνοφώτη.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην προκήρυξη, οι δράστες στις 10 Ιουλίου, στις 3.22 εισέβαλαν στο πίσω μέρος της οικίας του πρώην υπουργού, ενεργοποίησαν τους πυροκροτητές, αποτελούμενους από τέσσερα ρολόγια με τέσσερα κιλά εκρηκτικής ύλης και στη συνέχεια κατέβασαν τον σάκο με τον μηχανισμό στον ακάλυπτο χώρο.
Σε άλλο σημείο της προκήρυξης κάνουν λόγο για το θέμα των μεταναστών και απειλούν το νέο διοικητή της ΕΥΠ.
"Ο κ. Παπαγγελόπουλος, μπλεγμένος με τις υποθέσεις των απαγωγών και των υποκλοπών ανέλαβε τα ηνία, έχοντας το θράσος να προαναγγέλλει επιτυχίες κατά της τρομοκρατίας. θυμόμαστε που μένει. Αν επιμένετε να μας ψάχνετε ίσως ξαναπεράσουμε από τα μέρη σας" σημειώνεται χαρακτηριστικά.
Από "ΕΘΝΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου