Ο Χρυσοχοϊδης σε ρόλο ...Κάλαχαν.! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Χρυσοχοϊδης σε ρόλο ...Κάλαχαν.!

Την πρόθεσή του να αντιμετωπίσει τα εντεινόμενα φαινόμενα βίας, τρομοκρατίας και εγκληματικότητας, επαναβεβαιώνει ο υπουργός προστασίας των ...


Την πρόθεσή του να αντιμετωπίσει τα εντεινόμενα φαινόμενα βίας, τρομοκρατίας και εγκληματικότητας, επαναβεβαιώνει ο υπουργός προστασίας των ...πολιτών Μιχ. Χρυσοχοϊδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Καθημερινή της Κυριακής".
Δηλώνει επίσης - ως νέος Κάλαχαν - ότι θα αναλάβει ο ίδιος προσωπικά την υπόθεση της Κωνσταντίνας Κούνεβα και θα προχωρήσει την "επιχείρηση Εξάρχεια".
Ο κ. Χρυσοχοϊδης δηλώνει ότι θα αναλάβει προσωπικά την υπόθεση Κούνεβα.
"...Η Κούνεβα είναι ένα σύμβολο.
Δεν έχουμε αντιληφθεί τον αντίκτυπο, που είχε και διεθνώς...", σημειώνει και χαρακτηρίζει "φασίστες»" και "δολοφόνους", τη νέα γενιά τρομοκρατών. "Άλλο να υπάρχει ένα πολιτικό υπόβαθρο, να φθάνεις μέχρι το λατινοαμερικάνικο αντάρτικο, ώστε να ξετυλίξεις τον μίτο και άλλο να μην υπάρχει τίποτα...", πρόσθεσε ο κ. Χρυσοχοίδης και επανέλαβε τη βούλησή του να προχωρήσει την "επιχείρηση Εξάρχεια", με την ΕΛ.ΑΣ, αφού εξασφαλίσει και "νέες συμμαχίες".
Η συνέχεια στο http://gianniotis.blogspot.com/2009/11/blog-post_3423.html

3 σχόλια

  1. Αφού ο αγαπητός υπουγός θέλει να είναι τόσο φιλάνθρωπος γιατί δεν κάνει κάτι και με τα χιλιάδες παιδιά που είναι ανεργοι ή χαμηλόμισθοι; Βαρεθήκαμε πια την ψεύτικη εικόνα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου