Πολύς κόσμος για τον καθηγητή Χρίστο Γούδη - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πολύς κόσμος για τον καθηγητή Χρίστο Γούδη

Πολύ επιτυχημένη, καθώς η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, χαρακτηρίζεται η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Αστροφυσ...


Πολύ επιτυχημένη, καθώς η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, χαρακτηρίζεται η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών και Προέδρου του Ιδρύματος Ίων Δραγούμης, Χρίστου Γούδη. Tην εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας μας Νίκος Χιδίρογλου, ενώ τοποθετήθηκαν ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης, ο δικηγόρος και Πρόεδρος του ΔΣ του Δικτύου 21, Φαήλος Κρανιδιώτης και ο καθηγητής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Κωνσταντίνος Νιάρχος.
Ο συντονιστής, στην εισαγωγή του, αναφέρθηκε στα λόγια του Έζρα Πάουντ, σύμφωνα με τα οποία «αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι Ιδέες σου» και κάλεσε όλους να αναδείξουν την ανάλγητη τοκογλυφία των τραπεζών και να αντιπαλεύσουν τον υλισμό της αριστεράς.
Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Νιάρχος, επισήμανε τον ωφελιμισμό που χαρακτηρίζει την ελληνική κοινωνία, σε μια ομιλία με φιλοσοφικό περιεχόμενο. Από την πλευρά του, ο γνωστός δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης αποκάλεσε την πολιτική ορθότητα που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν «σύφιλη του πολιτικού λόγου», ενώ ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε στην ποικιλία των απόψεων οι οποίες περιλαμβάνονται στο βιβλίο του Γούδη, λέγοντας ότι θα προβληματίσουν τον αναγνώστη.

1 σχόλιο

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου