Επίθεση με τραυματία στο γραφείο του υφυπουργού Δικαιοσύνης - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Επίθεση με τραυματία στο γραφείο του υφυπουργού Δικαιοσύνης

Επίθεση σημειώθηκε σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι από ομάδα 15 αγνώστων, στο γραφείο του υφυπουργού Δικαιοσύνης Απόστολου Κατσιφάρα που βρίσκ...


Επίθεση σημειώθηκε σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι από ομάδα 15 αγνώστων, στο γραφείο του υφυπουργού Δικαιοσύνης Απόστολου Κατσιφάρα που βρίσκεται στην οδό Θεμιστοκλέους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την ώρα της επίθεσης ο υφυπουργός απουσίαζε, καθώς συμμετείχε στο Υπουργικό Συμβούλιο. Τραυματίστηκε από την επίθεση ο γραμματέας του πολιτικού γραφείου και ένας ακόμη συνεργάτης, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ενώ προπηλακίστηκε και ο πατέρας του υφυπουργού Γ. Κατσιφάρας, υπουργός επί κυβερνήσεων Α. Παπανδρέου.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία στο γραφείο του υφυπουργού, που βρίσκεται στον 1ο όροφο πολυκατοικίας στην Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια εισέβαλαν 5-6 άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, ενώ άλλα περίπου δέκα άτομα περίμεναν έξω από το κτίριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου