Θέλετε βοήθεια; Κάντε κάτι για τους Βορειοηπειρώτες! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Θέλετε βοήθεια; Κάντε κάτι για τους Βορειοηπειρώτες!

Δραματική έκκληση απήυθηνε προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργόπουλο, ο ομόλογός του των Τιράνων, Έντι Ράμα, ζητώντας συμπαράσταση του Δ...


Δραματική έκκληση απήυθηνε προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργόπουλο, ο ομόλογός του των Τιράνων, Έντι Ράμα, ζητώντας συμπαράσταση του Δήμου για την θεομηνία που έπληξε την Αλβανία με τις πλημμύρες.
Ο Παπαγεωργόπουλος, τονίζοντας ότι τα Τίρανα συμμετέχουν μαζί με τη Θεσσαλονίκη στο Βαλκανικό Δίκτυο Πόλεων (Balcinet), μετέφερε προχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο την έκκληση του Ράμα, ζητώντας από τα μέλη του να κάνουν ομόφωνα δεκτή μία επιστολή συμπαράστασης και την ανάληψη πρωτοβουλίας για υλική βοήθεια.
Σε παρέμβασή του ο δημοτικός σύμβουλος του ΛΑΟΣ, Γιάννης Κουριαννίδης, τόνισε τα εξής:
«Δεν θα είμαι εγώ που θα αρνηθεί την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον δοκιμαζόμενο λαό της γειτονικής μας χώρας.
Θεωρώ, όμως, πώς είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να επισημανθεί στην επιστολή του Δημάρχου Θεσσλαονίκης, η αναγκαιότητα να στηριχθεί από πλευράς του δημάρχου Τιράνων και το ομόφωνο ψήφισμα που υιοθέτησε το Συμβούλιο μας στην προηγούμενη συνεδρίασή του, με το οποίο κατήγγειλε την πρακτική διώξεων κατά του Έλληνα δημάρχου Χειμάρρας, Βασίλη Μπολάνου.
Έχουμε υποχρέωση να το ζητήσουμε αυτό από τον Ράμα, που και αυτός από την πλευρά του έχει υποχρέωση να στηρίξει έναν συναδελφό του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που διώκεται άδικα. Αν δεν το κάνουμε εμείς, για έναν δοκιμαζόμενο Έλληνα και συνάδελφό μας, ποιος θα το κάνει;», αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Κουριαννίδης.
Δυστυχώς, ο δήμαρχος δεν φάνηκε να συγκινείται ιδιαίτερα από την πρόταση του κ. Κουριαννίδη. Θα περιμένουμε να δούμε την αντίδραση του και θα επανέλθουμε.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου