Οργιάζει το παραεμπόριο κλείνουν τα μαγαζιά...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οργιάζει το παραεμπόριο κλείνουν τα μαγαζιά...!

Ποιοι έχουν όφελος...; Ένα μεγάλο σεντόνι,κατά προτίμηση σκούρο για να μη λερώνει, κάμποσα ρούχα και πάμπολλα αξεσουάρ "μαϊμού" με...


Ποιοι έχουν όφελος...;
Ένα μεγάλο σεντόνι,κατά προτίμηση σκούρο για να μη λερώνει, κάμποσα ρούχα και πάμπολλα αξεσουάρ "μαϊμού" με παραποιημένες ή πλαστογραφημένες φίρμες και το παραμάγαζο του παραεμπορίου στήθηκε.
Ο έγχρωμος λαθρομετανάστης μικροπωλητής άλλοτε το στήνει σε πλατείες,άλλοτε σε δρόμους ή σε πεζόδρομους και συνήθως μπροστά από ομοειδή νόμιμα καταστήματα Ελλήνων πολιτών,ιθαγενών!
Στης φτώχειας τον καιρό και χωρίς κανένα ουσιαστικά έλεγχο από την Αστυνομία ή τη Δημοτική τοιαύτη κάποια λαμόγια της αγοράς θησαυρίζουν εις βάρος των μικροκαταστηματαρχών και των υπαλλήλων τους.
Αλήθεια έψαξε κανείς να βρει ποιοι κρύβονται πίσω από τους λαθρομετανάστες μικροπωλητές;
Ποιοι τους εφοδιάζουν και ποιοι τους παρέχουν άσυλο σε περίπτωση που κυνηγηθούν από όργανα της τάξεως;
Η μάστιγα του παραεμπορίου έχει εξελιχθεί σε επιδημία που πλήττει καίρια μικρά συνοικιακά μαγαζιά αλλά και την Ελληνική οικονομία γενικότερα.
Δεν είναι δυνατόν να υπολογιστεί επακριβώς ο τζίρος του παραεμπορίου αλλά,λέγεται ότι ξεπερνάει τα 20 δις ευρό κι ότι το κράτος χάνει από φόρους περίπου 5 δις ετησίως.
Κανένας βέβαια δεν υπολογίζει τη ζημιά των καταστηματαρχών(πολλοί οδηγούνται σε κλείσιμο),την ανεργία των Ελλήνων υπαλλήλων αλλά και τη διαφυγή ασφαλιστικών εισφορών.
Επίσης κανένας δεν φαίνεται διατεθειμένος να βάλει τέρμα σ' αυτή τη μορφή παραεμπορίου.
Φωνάζουν διαμαρτύρονται οι εμπορικοί σύλλογοι αλλά μέχρι εκεί.
Το παραεμπόριο εξακολουθεί ν' ανθίζει και οι "μαϊμούδες" έχουν κατακλύσει την αγορά σε σημείο να μας εξολοθρεύσουν όλους κάποιοι στιγμή.
Εστάλη από http://zeidoron.blogspot.com/2010/01/blog-post_2643.html

1 σχόλιο

  1. Και οι έλεγχοι γίνονται μόνο στους Ελληνες καταστηματαρχες!!!!!!

    Μην απορείτε φίλοι μου είναι τέτοιες οι διαταγές που έχουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί. Χτυπήστε τους Ελληνες κι όχι τους αλλοδαπούς!!!!

    Πρόσφατα άκουσα στο ραδιόφωνο μια μικρή συνέντευξη που πήραν οι γνωστοί "Αδιάβροχοι" σε μέλος της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν οι διαμαρτυρίες των Ελλήνων καταστηματαρχών του κέντρου της Αθήνας οι οποίοι δέχονται συνεχείς ελέγχους από τα Ελεγκτικά όργανα την ίδια στιγμή που οι παράνομοι αλλοδαποί μικροπωλητές βρίσκονται έξω από τα καταστημάτά τους και τους στερούν μεγάλο ποσοστό του τζίρου τους.

    Δηλαδή φανταστείτε το. Οι καταστηματάρχες που πληρώνουν φόρους, ενοίκια, εισφορές υπαλλήλων, αγοράζουν νόμιμο εμπόρευμα με παραστατικά κλπ όταν καλούν τους ελεγκτές για να γλυτώσουν από τους αλλοδαπούς που τίποτα από αυτά δεν πληρώνουν στους παράνομους πάγκους τους, αυτοί (οι ελεγκτές) έρχονται και κάνουν εφόδους στα καταστήματα!!!!

    Μάλιστα κάποιοι από τους καταστηματάρχες μετέφεραν στους δημοσιογράφους ότι πιθανώς υπάρχει και μυστική προφορική συμφωνία με τους Κινέζους να μην ενοχλούνται οι πλανόδιοι έμποροί τους...... Ελπίζουμε να μην επαληθευτεί ποτέ κάτι τέτοιο.....

    Τι να κάνουμε ρε παιδιά. Κλείστε τα μαγαζιά σας. Βάφτε τα μούτρα σας. Πάρτε πάγκους και γεμίστε τους με παράνομο εμπόρευμα και παίξτε το αλλοδαποί να την γλυτώσετε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου