Παρέμβαση Καρατζαφέρη σε Χρυσοχοϊδη για τον Δημήτρη Παπαγεωργίου - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Παρέμβαση Καρατζαφέρη σε Χρυσοχοϊδη για τον Δημήτρη Παπαγεωργίου

Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ: «Δεν γνωρίζω τίποτα»...! Παρέμβαση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη για την εγκληματική ενέργεια κατά του συντά...


Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ: «Δεν γνωρίζω τίποτα»...!
Παρέμβαση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη για την εγκληματική ενέργεια κατά του συντάκτη της Ελεύθερης Ωρας Δημήτρη Παπαγεωργίου που κρατείται χτυπημένος στη ΓΑΔΑ.
Ο κ. Καρατζαφέρης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και του επισήμανε ότι θεωρεί casus beli την κράτηση του δημοσιογράφου της Ε.Ω. από την Αστυνομία. Ο κ. Χρυσοχοϊδης απάντησε επί λέξει: «Γιώργο, δεν γνωρίζω τίποτα»!
Προφανώς ο κ. Χρυσοχοϊδης δεν... είδε το σημερινό πρωτοσέλιδο της Ε.Ω. Όπως και να έχει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. του απάντησε πως τώρα ξέρει και περιμένει τις ενέργειές του. Το ίδιο και εμείς!
Αν δεν… γνωρίζει ο κ. Χρυσοχοϊδης ας ενημερωθεί εδώ
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"

1 σχόλιο

  1. Δεν διώκεται μόνο ο παπαγεωργίου, διώκονται δεκάδες αγωνιστές. Τι σόι αλληλεγγύη είναι αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου