Οι Αλβανοί συμπεριφέρονται σαν στρατός κατοχής στην Σαντορίνη...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι Αλβανοί συμπεριφέρονται σαν στρατός κατοχής στην Σαντορίνη...!

Εξοργισμένοι οι κάτοικοι του νησιού ετοιμάζονται να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους! Οι κάτοικοι της πανέμορφης Σαντορίνης έχουν την εντ...


Εξοργισμένοι οι κάτοικοι του νησιού ετοιμάζονται να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους!
Οι κάτοικοι της πανέμορφης Σαντορίνης έχουν την εντύπωση ότι ζουν στο νησί τους υπό αλβανική κατοχή. Σύμφωνα με μαρτυρίες των ντόπιων, τους τελευταίους μήνες η εγκληματικότητα και οι βιαιοπραγίες των Αλβανών μεταναστών, ακόμη και εναντίον μικρών παιδιών, τείνουν να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Συγκεκριμένα, όπως καταθέτουν σε επερώτησή τους βουλευτές του ΛΑΟΣ, στο χωριό Εμποριό, Αλβανοί ενήλικοι ξυλοκόπησαν ανήλικα παιδιά χρησιμοποιώντας καδρόνια και σωλήνες. Δύο αγοράκια μεταφέρθηκαν μετά το συμβάν στο Κέντρο Υγείας, ενώ ένας από τους Αλβανούς έβγαλε και μαχαίρι για να τους επιτεθεί. Το φοβερό είναι ότι οι Σαντορινιοί έχουν δώσει δουλειά σε πάνω από 3.000 Αλβανούς μετανάστες, οι οποίοι μαζί με τα παιδιά και τις οικογένειές τους φτάνουν τα 5000 άτομα.
Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι η Αστυνομία φοβάται να παρέμβει κι αφήνει τους Αλβανούς κακοποιούς να κάνουν ό,τι θέλουν στο νησί. Πληροφορίες λένε ότι μια ομάδα Αλβανών έσφαξε Πακιστανό στη Σαντορίνη γιατί προσφέρθηκε να δουλέψει με χαμηλότερο μεροκάματο.
Απίστευτες καταγγελίες από ανθρώπους που βλέπουν το νησί τους να χάνεται από μία ομάδα βίαιων και τραμπούκων που προσπαθεί να λεηλατήσει περιουσίες, συνειδήσεις και ανθρώπους. Μήπως πρέπει να παρέμβει δυναμικά η Αστυνομία και να βάλει μια τάξη στο πανέμορφο νησί της Ελλάδας, πριν οι κάτοικοι πραγματοποιήσουν την απειλή τους και πάρουν το νόμο στα χέρια τους;
Πηγή

26 σχόλια

  1. Καλά ρε παιδιά δεν υπάρχουν καραμπίνες στην Σαντορίνη, δεν υπάρχουν άνθρωποι που να πήγαν φαντάροι;;; δεν υπάρχουν άνθρωποι με λίγο Ελληνικό φιλότιμο;;;;; δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ παλιά Τ.Ε.Α. να τους πετάξουν όλους του σκύλους στην θάλασσα;;;;;;;;;; πού είναι το Ελληνικό φιλότιμο;; και η υπηρηφάνεια;;;; δηλ. δεν κάνουν τίποτα!!!! Δεν σουβλίσανε κανέναν σκύλο ακόμα;;;;
    Μπράβο στους πολιτικάντηδές μας, έτσι που μας καταντήσανε!!!!!
    Κάνανε την άλωση της Ελλάδος χωρίς να ανοίξει μύτη!!!!
    Μπράβο ρε παπανδρείσκοι και λοιποί βρομοπροδότες ξεπουλήσατε την Ελλάδα, μέσα σε μια ημέρα, τα καταφέρατε όμως;;; να υποτάξετε τους Έλληνες για να πραγματοποιηθούν τα σχέδια των ιθυνόντων για μια παγκόσμια διακυβέρνηση;;;; για να γίνει παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση πρέπει πρώτα να δαμαστούν οι Έλληνες, σκέψου πόσο μας φοβούνται!!!!!!!!!! Γιατί αυτοί είναι οι μόνοι που μπορούν να συμπαρασύρουν όλη την ανθρωπότητα στην αφύπνιση από την καταστροφική κυριαρχία των καρχαριοδών κατασκευασμάτων όπως ……… βγάλτε τα συμπεράσματά σας!!!! (όπως έγινε και στο παρελθόν…..) (το κείμενο αυτό είναι αποσπάσματα και από άλλο μπλοκ)
    +++++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην τους δινετε δουλια κ θα φιγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν φταίει κανείς άλλος, αυτοί που τους δώσανε δουλειά ! Λίγδωσε το αντεράκι τους και τώρα μαγκέψανε ! Έτσι είναι ! Τώρα θα τα λουστούνε όλα ! Ξεχάσανε το " δώσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανέβει στο κρεββάτι "! Με τις υγείες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απίστευτα συμβαίνουν!Μοιάζουν σαν ταινία φαντασίας,στην ίδια μας τη χώρα συμπεριφέρονται έτσι?Το κράτος έχει καταλυθεί,δεν υπάρχουν αντιστάσεις,τρώνε ψωμί και συμπεριφέρονται έτσι οι Αλβανοί??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά να πάθουν μήπως? ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο νησί, δίνουν δουλειά σε αλλοδαπούς μη τυχόν βοηθήσουν ένα φτωχό Ελληνα άνεργο να βρει δουλειά και τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Νομίζουνε οτι θα την γλυτώσουνε? Ποιος τους είπε να παίρνουν αλλοδαπούς στην δουλεψή τους? Μη πείτε οτι οι αλλοδαποί φημίζονται για την εργατικότητα τους, την τιμιότητα τους και τις επιδεξιότητες τους, ανασφάλιστα δούλευα σε ξεφόρτωματα νταλικών στην Θεσσαλονίκη μαζί με αφγανους-υποτίθεται και αλβανούς, τεμπέληδες του κερατά είναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ 1990-91 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ... ΤΩΡΑ ΑΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΜΙΑ ΔΟΣΗ.....ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και καραμπινες εχει το νησι κ απο ολα. δευτερη φορα δεν θα υπαρξει κ αν υπαρξει θα χυθει πολυ αιμα. ηδη στο χωριο αυτο δεν κυκλοφορει πλεον αλβανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Nai yparxoun adelfes sti santorini pou tous ga...ne kai tous aresei. episis yparxoun kai florompatsoi pou ta ksinoun. nai nai tromaksame den tha ginei deuteri fora.. eki tha sas ga....ne oi alvani giati sas aksizei... mathate na stinete ko.o mono se touristes... den tha einai diskolo... kai se lathjrometanastes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε μη μασατε,αρπαξτε τις καραμπινες και οποιος αλλοδαπος στραβοκοιταξει εστω και ελληνικη γατα,τραβηξτε τον μια στα ποδια να τα δει ολα,2-3 φορες να γινει αυτο θα παρακαλανε να φυγουνε απο την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μην τους δινετε δουλεια υπαρχουν ανεργοι ελληνες με μισο απο αυτους μεροκαματο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συλλογή: ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Προδοσίες Ελλήνων και "προδοτικών " κυβερνήσεων, πολιτικές κόμματα κλπ. κουλκουτιαραίους

    1) Ο κ. Μπουτάρης, αφού αναφέρθηκε στο χρονικό της δωρεάς του νεοκλασικού που φέρεται να έζησε για ένα διάστημα ο φασίστας-σφαγέας του Ελληνισμού από το ελληνικό στο τουρκικό δημόσιο και της αλλαγής του ονόματος της οδού Αποστόλου Παύλου σε Κεμάλ Ατατούρκ.

    2) «Η Θεσσαλονίκη θα έπρεπε να έχει τιμήσει τον Κεμάλ γιατί είναι παιδί της πόλης», είπε ο νομαρχιακός σύμβουλος Μιχάλης Τρεμόπουλος

    3) Γιατί να μην είχε γεννηθεί και Μπι Λαντεν στη Θεσσαλονίκη για να κάνουμε και αυτόν άγαλμα.! !Λογική για κότες....

    Σημεία των καιρών (προδοτών) η υποτέλεια, η άρνηση πραγματικότητας από τα φαντασιόπληκτα ανθρωπάκια.

    Διάγομε μια περίοδο υποτέλειας προδοσίας και υποταγής, και σερνόμαστε σαν σκουλήκια επί της γης.
    Από κάτι κουλκουτιαραίους, αμόρφωτους και ψωραλέους, και υποπροϊόντα υποτιμημένο πέους. Τι περισσότερο μπορεί να κάνη ένας "προδότης" από το να πουλήσει την Ελλάδα στους ξένους;;; -Απλά να υποστηρίζει τους γείτονες τους, ενώ αυτοί συνεχώς θέλουν να σε φάνε το σπίτι το οικόπεδο και εσένα.….

    Όταν δεν έχουν κοινή γραμμή τα κόμματα σε εθνικά θέματα, πατρίδα κράτος έθνος κλπ. ένας από του δύο ή όλοι είναι
    σχεδόν προδότης.
    Ήμαστε Έθνος περιτριγυρισμένο από "πιράνχας", κλεπτών εδαφών. Όλοι οι γείτονες επιβουλεύονται να φάνε κανένα κομμάτι, εκτός από εκείνα που έχουν "φάει" κλπ.
    Είμαστε περιτριγυρισμένοι από σωβινιστές και εθνικιστές Τούρκους Βουλγάρους Σκοπιανούς Αλβανούς κλπ.

    Και από αρκετούς Έλληνας ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! Μια κλίκα των προδοτών, που θάβουν ξεφτιλίζουν τους γνήσιους Έλληνες.

    Ηγέτης ικέτης και επαίτης.

    Ποιοι Μ-βλάκες Έλληνες θέλουν την Τουρκία στην ΕΕ;; -Οι "Προδότες"

    Έξω πάμε "καλά".... ΑΛΛΑ από μέσα θα φάμε ( φάγαμε )το κεφάλι μας *Μ....

    Ο Γ. Παπανδρέου, αναφερόμενος στην ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας τόνισε, ότι "Η Ελλάδα θα είναι "πρωταθλήτρια" αναφορικά με την ευρωπαϊκή προοπτική της γειτονικής χώρας" Δηλαδή κάνει σαφές και σε όσους δεν έχουν πειστεί ακόμα ότι η επιστολή μιλάει για «διαπραγμάτευση εφ’ όλης της αντί-ύλης» και όχι μόνο για την (κουφαλοτριπιδα) Λάθος, ήθελα να πω υφαλοκρηπίδα...

    =Ρε-"πούστη"... τι θα γίνει με το βιβλίο τις έκτης δημοτικού; Λες...Made in USA..κλπ. ΣΙΑ ΜΙΑ και ΜΑΦΙΑ γιατί όπια πέτρα και αν σηκώσεις σε όλον τον κόσμο θα βρεις Αμερικάνους από κάτω! Σε όλον τον κόσμο: Βάσεις και επεμβάσεις, τι ν' αφήσεις και να πιάσεις, ποιο να χλευάσεις τι θαυμάσεις, ή ποιόν θεών τους να εκθειάσεις;
    Ρεπούση Γιαννάκου μας σκάψανε τον λάκκο, και η ιστορία που γράφτηκε με ΑΙΜΑ, την ξανάγραψαν με τα πόδια, και εγώ ας βόσκω βόδια, να πληρώνω τις βλακείας στα διόδια, στα βουνά και με τα πόδια.

    =Όχι και να ζητείται άδεια από τους Τούρκους για την συγγραφή σχολικών βιβλίων στην ψωρακώστηνα;
    =ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ: Θα ήσουν υπερήφανος αν έφτιανες κουμπάρο την Πάσαρη;

    =Θα ψήφιζες ένα κόμμα που παραποιεί την ιστορία από την κ. Ρεπούση;;;; -Όχι ρε πούστη!
    =Στην εξωτερική-πολιτική πρέπει να ισχύει το, οφθαλμοί αντί οφθαλμού, ίσον δικαιοσύνη.-Αλλιώς θεωρείσαι Μ-βλάκας........
    =Με τα όσα γίνονται στην πολιτική και πρωτίστως στην εξωτερική, δεν μπορεί παρά να γίνονται από μαλάκες για να μην πω από προδότες, ή τι περισσότερο θα έφτιανε ένας προδότης; Με την ενδοτική πολιτική της υποτέλειας.

    Χωρίς εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    Περισσότερα στη σελίδα: www.tzinis.com www.tzinis.blogspot.com/ http://users.otenet.gr/~tzinis tzinis@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ακόμα "ετοιμάζονται" ;
    Μήπως είναι κότες ;
    Να τους στείλουμε κανά φουστάνι της γυναίκας μας τότε, μήπως και ξεμείνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. με την ελευση των πρωτων αλβανων στη Μανη , πηγαν να κανουν τα ιδια και εκει αλλα δεν ξερανε που πεσανε .. ειναι κοινο μυστικο οτι ολα τα ξεροπηγαδα γεμισαν τοτε με αλβανους ' τσαμπουκαδες ', σημερα αν ερθει κανεις στη Μανη θα δει εκαντονταδες απο δαυτους αλλα ολοι τους καθοντε ΄κλαρινο ' ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. AΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ!ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΣΛΑΒΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ 8ου ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΑΥΤΟΙ ΚΟΝΟΜΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΡΟΜΕΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ!ΑΣ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ? ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ!!!!! ΕΙΧΕ ΠΕΙ.....ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.....ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΛΕΓΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΠΟΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΧΘΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΟΛΟΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ) ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΙΡΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΜΜΩΝΑ,ΔΙΑΓΡΑΨΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.ΟΠΩΣΔΗΠΩΤΕ Ο ΜΑΜΜΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ.ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΩΝ 29/11 1:25 ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΟΦΗ ΦΡΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αλβανοι κ τουρκοι τον περνετε τσιμπουκι!!οσο κ να προσπαθειτε δεν θα πετυχετε ποτε τον σκοπο σας.μολις τελειωσουμε μ εσας,σειρα εχουν οι προσκυνημενοι οι 'ελληνες'κ οι οικογενειες τους!δεν θα προλαβουνε τις πτησεις τους κ θα τους λιωσουμε σαν κατσαριδες! ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Kala o Samaras mas tous efere me ton Mitsotaki tote. Fysika kai den tha kanei tipota an ton psifisete, gia na mi paradextei lathos.
    ALLA RE KOUTORNITHIA ELLINES!!
    TI TOUS DINETE DOULEIA?
    KAI AFTO SE OLI TIN ELLADA ENNOEITAI.
    PARTE ELLINES I AN AFTOI EINAI TEMPELIDES TIPOTE ALLES ETHNIKOTITES.

    AS TA KANEI ELLINAS AFTA STIN ALVANIA, POLONIA, ROUMANIA...
    ENA KEFALI KONTOTERO THA TON KANOUN KAI THA FYGEI ME TA PODIA MPROSTA...

    NTROPI MAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αδέλφια επιτελούς ξυπνήστε , φτάνει πια όχι αλλο θάρρος στους αλβανούς είναι η χειρότερη ράτσα τον βαλκανιων.να φύγουν ,μη τους δίνετε δουλια κυνηγήστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλα να παθουνε..πηγε ελληνας και ζητησε δουλεια σε Σανορινη και του ειπαν να δουλεψει δυο μηνες τσαμπα επι δοκιμη και αν του κανει 8α τον παρουν..
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ντροπη κ αισχος.και οπως ειπε και ο Οδυσσεας στον τηλεμαχο....κρατα την οργη σου για το τελος. Το τελος πλησιαζει αδερφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου