Προεκλογική γιορτή του «Σπάρτακου» 2-11-2010 20:00 - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Προεκλογική γιορτή του «Σπάρτακου» 2-11-2010 20:00

Η ΝΤΟΠΙΑ ΥΛΙΚΗ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ» Αύριο (Τρίτη) βράδυ στις 8, στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνή...


Η ΝΤΟΠΙΑ ΥΛΙΚΗ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ»
Αύριο (Τρίτη) βράδυ στις 8, στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, η γιορτή του «Σπάρτακου» θα είναι μια γιορτή των ζωντανών δυνάμεων της πόλης. Θα τραγουδήσουν και θα παίξουν σε ένδειξη συμπαράστασης για το εκλογικό μας εγχείρημα οι πιο γνωστοί συντοπίτες μας μουσικοί (Θανάσης και Κώστας Γκαϊφύλλιας, Σγουρής Μαργαρίτης και Γιώργος Παναγιώτου, Γιάννης Βουλτσίδης και Χρήστος Ναλμπάντης).
Θα προσφερθεί δωρεάν η ντόπια μπύρα Βεργίνα και αναψυκτικά Έβρου, προϊόντα ποιοτικά της Θράκης. Δωρεάν θα μοιραστεί και το νέο φύλλο του «Αντιφωνητή» (1-11-10), του εντύπου που έκανε τη Θράκη γνωστή σε όλον τον ελλαδικό χώρο.
Και βεβαίως θα παρουσιαστεί το πολιτικό δυναμικό του «Σπάρτακου», ενός κινήματος πολιτών που φιλοδοξεί να γίνει πρότυπο για όλη τη χώρα, τώρα που η μεταπολιτευτική κομματοκρατία καταρρέει.
Η Κομοτηνή μπορεί στις 7 Νοεμβρίου να γυρίσει σελίδα και αυτό θα φανεί από αύριο!
Σπάρτακος
Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου