Γιατί επετράπη η είσοδος στην Ελλάδα, σε αλβανό ακραίο βουλευτή του «τσαμικού» κόμματος; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γιατί επετράπη η είσοδος στην Ελλάδα, σε αλβανό ακραίο βουλευτή του «τσαμικού» κόμματος;

Συμφώνως με τηλεοπτική μετάδοση του αλβανικού δικτύου «News 24», αναφέρεται ότι, με ιδιαιτέρως επεισοδιακό τρόπο, επετράπη τελικώς(!), η είσ...


Συμφώνως με τηλεοπτική μετάδοση του αλβανικού δικτύου «News 24», αναφέρεται ότι, με ιδιαιτέρως επεισοδιακό τρόπο, επετράπη τελικώς(!), η είσοδος στην Ελλάδα, σε αλβανό ακραίο βουλευτή του «τσαμικού» κόμματος, που διαδήλωνε στην σχετική πορεία!
Χιλιάδες Τσάμηδες συγκεντρώθηκαν, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, στον σταθμό του Μαυρομάτη. Η διαδήλωση αποτελεί την κορύφωση των «εκδηλώσεων των Τσάμηδων», για την επέτειο της υποτιθεμένης «γενοκτονίας», έναντί τους, από την Ελλάδα! Εν είδει προβοκάτσιας, ο Αλβανός βουλευτής του Τσάμικου Κόμματος «RDIU», Dashamir Tahiri (Ντασαμίρ Ταχίρι), επιχείρησε να περάσει τα σύνορα με το διπλωματικό του διαβατήριο, ενώ στην Αλβανική πλευρά, ένα πλήθος κόσμους ωρυόταν κατά της Ελλάδας!
Ενώ αρχικώς, δεν επετράπη η είσοδος στον βουλευτή, μετά όμως ακολούθησαν στιγμές σοβαρών εντάσεων. Με φωνές και πιέσεις, ο Τσάμης βουλευτής κατάφερε να περάσει τελικώς (!) τα Ελληνοαλβανικά σύνορα, με σκοπό να επισκεφθεί τα δήθεν «πάτρια εδάφη»!
Ετσι οι Ελληνικές συνοριακές αρχές, φαίνεται να υποχώρησαν στις εκβιαστικές πιέσεις του κ. Ταχίρι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την βουλευτική του ιδιότητα αλλά και την ένταση!
Τον βουλευτή ακολουθούσε συνοδεία 7 ατόμων, στα οποία απαγορεύτηκε η είσοδος, ως άτομα επικίνδυνα για την Ελληνική Δημόσια Τάξη (όπως θα έπρεπε ασφαλώς και απαραιτήτως, να χαρακτηριστεί και ο βουλευτής φυσικά!).
Στην συνοδεία βρισκόταν και ο Επαρχος της περιοχής Μαρκάτι (περιοχή με «φιλο-τσαμικό» πληθυσμό) Αγ. Σαράντα και αρκετοί δημοσιογράφοι. Είναι άγνωστη μέχρι στιγμής η κατεύθυνση του αλβανού βουλευτού, μετά την είσοδό του στην Ελλάδα, το σίγουρο είναι, πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται εντός της Ελληνικής επικράτειας, με την ανοχή των Ελληνικών αρχών!
Ο Κυριάκος Βελόπουλος έφερε το θέμα στη βουλή και με ερώτησή του προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή ζητά να ενημερωθεί αν είναι σε γνώση του Υπουργείου, τα όσα μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ, από τα σύνορά μας;
Ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όσα αναφέρονται περί πιέσεων και επεισοδίων, με στόχο τελικώς να περάσει ο ακραίος Αλβανός βουλευτής, στην ελληνική επικράτεια;
Στην καταφατική περίπτωση που αληθεύει, γιατί επέτρεψαν οι ελληνικές αρχές την είσοδό του, όταν ήσαν απολύτως γνωστές και πασιφανείς, οι εχθρικές και ανθελληνικές του προθέσεις και ο τελικός σκοπός του, όταν εισήρχετο στο έδαφός μας; Τι θα πράξουν άμεσα οι αρμόδιες αρχές, για την αποτροπή, έστω και τώρα, των όποιων προθέσεων του αλβανού βουλευτή;
ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ
Αλλά το… νταβατζιλίκι των Αλβανών καλά κρατεί.
Όπως δημοσιεύεται ευρέως, στον αλβανικό τύπο, η ακραία σωβινιστική και ανθελληνική αλβανική οργάνωση «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία», αντιδρά στην απόφαση της Ελλάδος, για αναζήτηση πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Ιόνιο πέλαγος, ανοικτά της Κέρκυρας.
Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι, η έρευνα για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στο Ιόνιο, αποτελεί… προσβολή(!) της εδαφικής ακεραιότητος της Αλβανίας, σε μια εποχή, που δεν έχουν καθοριστεί (τάχα) ακόμη τα θαλάσσια σύνορα, μεταξύ των κρατών!
Μάλιστα καλεί τους Αλβανούς αρμοδίους, να εμποδίσουν την έρευνα! Όπως επισημαίνεται σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες του διαδικτύου, που εξετάζουν θέματα και εξελίξεις στην Βόρειο Ηπειρο, «οι πιέσεις και οι εκβιασμοί της νέο- Εθνικιστικής οργανώσεως, διαρκώς εντείνονται, με τις πλάτες του ιδίου του αλβανικού συστήματος κράτος – δικαιοσύνης, ενώ η μαζικότητα της αποδεικνύει περιτράνως, το λαϊκό έρεισμα που φαίνεται να έχει ο ανθελληνισμός, στην γειτονική χώρα».
Και αναρωτιόμαστε: Είναι δυνατόν να απειλούν τώρα οι ακραίες αλβανικές σωβινιστικές οργανώσεις στην Ελλάδα, να μην προχωρήσει σε έρευνες στο Ιόνιο;
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου