Ελλήνων Έγερσις - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ελλήνων Έγερσις

Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Τα όρια της επιβαλλόμενης εθνικής αντιδράσεως στα διαδοχικά πλήγματα που δεχόμαστε έχουν προ πολλού παρα...

Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Τα όρια της επιβαλλόμενης εθνικής αντιδράσεως στα διαδοχικά πλήγματα που δεχόμαστε έχουν προ πολλού παραβιαστεί. 
Ο ανθελληνισμός έχει μπει σε ελληνικό έδαφος κι αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. 
Η ρήση του Περικλή Γιαννόπουλου που μας προτρέπει να εγκαταλείψουμε την μεμψιμοιρία και να βγάλουμε τους λύκους από τη μάντρα του ελληνισμού μας καθίσταται πιο καίρια από πότε. Γιατί είναι απολύτως απαραίτητο να νικήσουμε σε μια στιγμή μέσα, δίχως την παραμικρή καθυστέρηση, τον κακό μας εαυτό και την προδοτική ηγεσία. Να μεταστρέψουμε δηλαδή τον χειρότερό μας εχθρό στον πλέον φυσικό και ισχυρό μας σύμμαχο και να αποβάλλουμε τους ελληνόφωνους υπαλλήλους του νεοταξισμού.                                                                   
Οφείλουμε άμεσα να στραφούμε στον ίδιο μας τον εαυτό και να του υπενθυμίσουμε ότι δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση μια μονάδα ξεκομμένη από τον Όλο Ελληνισμό. Δεν έχουμε μονάχα δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις. Δεν είμαστε καν αναπολόγητοι. Θα κληθούμε αναλόγως των έργων μας να δώσουμε λόγο σκληρό και απολογία αμείλικτη στο φοβερό βήμα Θεού και Ελλάδος. Θα μας δικάσουν οπωσδήποτε κριτές αμείλικτοι οι προηγούμενες και οι μέλλουσες γενιές Ελλήνων, οι ηρωικοί νεκροί μας και οι αγέννητοι. Η Ελλάς δεν θα πάψει να υπάρχει γιατί έχει Θεία Αποστολή να επιτελέσει και γιατί αποτελεί Ιδέα Ζωής και Δημιουργικής Κυριαρχίας. Και οι Ιδέες δεν πεθαίνουν. Όχι αν δεν βρεθούν αξιοκαταφρόνητοι ραγιάδες για να τις εγκαταλείψουν.
Δεν θα βρεθούμε λοιπόν εμείς μοιραίοι και πεισιθάνατοι μαζί για να σπάσουμε την ιστορική αλυσίδα και να εγκαταλείψουμε τα Ιερά και τα Όσια της Ελληνικής Φυλής στους λυσσασμένους νεοταξικούς σκύλους που αλυχτούν και ζητούν τον θάνατό μας. Δεν θα σβήσει ο Ελληνισμός όσο υπάρχει έστω κι ένας από εμάς που πιστεύουμε σε Έθνος, Φυλή, Πατρίδα και Λαό Ελληνικό. Ούτε θα γίνουμε λαός άπιστων νεκροζώντανων υπάρξεων.
Δεν θα παρακολουθήσουμε άλλο αδρανείς την επέλαση λαθρομεταναστών και τοκογλύφων, δεν θα ανεχθούμε άλλο το άνοιγμα της πύλης του κάστρου της Φυλής σε Τούρκους και ψευτοσυμμάχους, δεν θα μείνουν περαιτέρω στην Γη των Ηρώων οι Εφιάλτες που παίρνουν το ψωμί των παιδιών μας μέσα από το πιάτο και την χαρά της εργασίας από τα χέρια μας για να μας σώσουν, δηλαδή να μας αποτελειώσουν.
Θα κάνουμε αυτό που κάνανε πάντα οι Έλληνες όταν είχαν να αντιπαλέψουν φουρτούνες και κατοχές. Θα πράξουμε σαν αληθινή γέννα αυτοκρατορικού έθνους που ξέρει ότι η θέση του δυνατού είναι μονάχα για έναν και η θέση του αδυνάτου αντιστοιχεί μονάχα στο μηδέν και το τίποτα. Θα πολεμήσουμε και θα δράξουμε μονάχοι μας το δίκαιο με χέρια ελληνικά. Από επαίτες που μας θέλουν οι πολιτικοί πράκτορες του νεοταξισμού θα γίνουμε ελευθερωτές και απαιτητές. Θα κάνουμε την επιβαλλόμενη Έγερση, μια διαδικασία που θέλει γενναία καρδιά, τόλμη ασύνορη και πάθος ασίγαστο.
Όταν οι εχθροί μας μαζί με τους ελληνόφωνους ριψάσπιδες θέλουν μας μικρύνουν, η απάντηση είναι το μεγάλωμα του έθνους. Όταν μας ζητούν συρρίκνωση, εμείς απαιτούμε επέκταση. Όταν μας λένε να τα δώσουμε όλα γιατί αλλιώς θα αφανιστούμε, τότε εμείς λέμε απλά στους ανθέλληνες και τον σιωνιστικό νεοταξισμό ότι θα σας τα πάρουμε όλα και θα σας αφανίσουμε. Όταν εισέρχονται για να συλήσουν τα ιερά μας βήματα, τα βρωμερά πόδια αποκόπτονται.
Ο σκοπός της Έγερσης Ελλήνων υπάρχει και είναι επιτακτικός. Εθνικό χρέος και ανάσα ζωής μαζί. Η Έγερση των Ελλήνων είναι Λαϊκή και Εθνικιστική. Είναι αγώνας για να στήσουμε όρθια εθνική κυβέρνηση και αδιαπέραστα στρατιωτικά τείχη στα σύνορα. Να καταστήσουμε αφέντη και κυρίαρχο του Ελληνικού Κράτους αποκλειστικό τον Έλληνα. Και την Ελλάδα πανέτοιμη να απλώσει σύνορα μεγαλύτερα ισοπεδώνοντας θρασείς και «δυνατούς».
Έγερση λοιπόν για να σπάσουμε τα δεσμά που μας κρατούν δεμένους καταγής και εξαρτώμενους μικρών και αθλίων. Έγερση για να μπορούν να έχουν στα χείλη λόγο υπερηφάνειας για εμάς τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας. Έγερση για να τολμούμε να επικαλούμαστε τον Αχιλλέα, τον Λεωνίδα, τον Αλέξανδρο, τον Παλαιολόγο, τον Κολοκοτρώνη και τον Μεταξά. Έγερση για να ορίσουμε εμείς τον τόπο μας, την εργασία μας, το τι είναι δυνατό και τι αδύνατο για τον Έλληνα. Και το αδύνατο για τον Έλληνα είναι μονάχα αυτό που αρνείται να πράξει. Ενώ το δυνατό είναι αυτό που υπηρετεί το Ελληνικό Έθνος και τους Έλληνες μακράν συμβατικών ορίων.
Για την Νέα Εθνικοκοινωνική Ελλάδα, για τον Νέο Ελληνικό Πολιτισμό, για την Μεγαλοσύνη της Φυλής και το Χαμόγελο των Παιδιών της Ελλάδος λοιπόν ΈΓΕΡΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

4 σχόλια

 1. Όλες οι δυνάμεις είναι στην Γη, και οι αγγελικές του Χριστού και οι αντίχριστες των αποστατών. Τώρα ήρθε η ώρα του χωρισμού της ήρας από το σιτάρι. Ήρθε η ώρα να διαλέξουν οι Έλληνες στρατόπεδο. Ό,τι σπείρετε αυτό και θα θερίσετε. Ήρθε η μέρα η μεγάλη της οργής του Θεού, και ποιος μπορεί να σταθεί μπροστά Του;

  https://www.youtube.com/watch?v=ZJAJwb1lRmw

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο "ΠΡΟΦΗΤΗΣ" ΛΟΓΟΣ


  Και σάλπισε ο Λόγος και την ιερή ψυχή των ανθρώπων ανέστησε από τα τάρταρα του Άδη.


  Σάλπισε ο Λόγος, και γκρέμισε τα κάστρα της δαιμόνιας παιδείας, χαρίζοντας στα έθνη Χριστό, Ελλάδα και ανθρωπιά.

  Και ο Λόγος αναστήθηκε με τον Χριστό ! Διότι Χριστός είναι ο Λόγος της ψυχής του ανθρώπου. Και κάθε άνθρωπος υιός Θεού.

  Αδέρφια μου, Θεοί εστέ ! Αυτό το μέγα φόρτωμά σας ... και ο Λόγος Χριστός ξελαφρώνει την ψυχή από τα παρά φύσιν βάρη της, βιώνοντας ο άνθρωπος τη φύση του πατέρα Θεού ως υιός Του.

  Και σάλπισε ο Λόγος φωτίζοντας στους ανθρώπους τη Νέα Γη και το Νέο Ουρανό.

  Τόσο πολύ αγάπησε ο Πατήρ τον κόσμο, ώστε έστειλε τον μονογενή Του Υιό, ως άνθρωπος θνητός, να θεάσει τις εικόνες προς το καθ' ομοίωσιν Του!

  Και σάλπισε ο Λόγος και τόσο πολύ αγάπησε ο πατέρας Θεός την Ελλάδα, που έστειλε ξανά στη γη τον αγαπημένο του Ιωάννη, της αγάπης τον βασιλιά... για να κηρύξει την Ουσία του Λόγου = ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ.

  Η Νέα Γη είναι η επανεκκίνηση της Αγάπης στο εντός ημών των ανθρώπων στον ένα Ουρανό της Αγίας του Θεού Σοφίας.

  ***

  ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ = σπέρνω τα γεγονότα πριν να συμβούν.

  Στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος

  Λέγει ο Πατήρ ημών Θεός, " αγαπάτε αλλήλους ως εαυτόν ", διότι αυτό που ο κάθε εαυτός είναι ό,τι είναι όλοι οι άλλοι οι αλλήλοι.
  Και αυτή η αγάπη εστί ο Θεός προς το καθ' ομοίωσιν του προς τους ανθρώπους.

  Στο Ένα το Πνεύμα όποιος κατοικεί, ουδείς δούλος ανώτερος του Κυρίου του. Και ουδείς άνθρωπος κατώτερος του Κυρίου Του.

  Το ένα το Άγιο Πνεύμα του Θεού είναι η Αγία Του Εκκλησία.


  Εσείς Έλληνες ενώστε τα εκατοντάδες σχίσματα που χώρισαν την Εκκλησία του Θεού οι ανάξιοι της Θείας Χάριτος ψευτο-ιεράρχες και πατέρες του κτίσματος του σατανά, ως άγιο πνεύμα του θεού τους. Και κόψτε τα κλήματα τα μη φέροντα υγιή καρπό από την ιερή γη εμάς των Ελλήνων.
  Αναστηλώσατε την Μία Αποστολική και Καθολική Εκκλησία, χαρίζοντας δωρεάν στον λαό την ελληνική παιδεία.

  Θωράκιση των Ελληνικών Συνόρων και άρση της βουλευτικής ασυλίας. Να συλληφθούν όλοι οι κλέφτες. Κατάσχεση των κλεμμένων τους και την παραδειγματική τιμωρία τους.

  Και η νέα Βουλή των Ελλήνων θα είναι πένητες ερημίτες και γέροντες κλητοί που δωρεάν θα καθοδηγούν τους Έλληνες, ακολουθώντας το Σύνταγμα του Ιωάννη Γ' Δούκα Βατάτζη.

  Τα πάντα των Ελλήνων στους Έλληνες. Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ να μην ξαναφύγει.


  Τα Ίμια να χαριστούν στην αδερφή μας Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας και στο όνομα της ειρήνης και της ανθρωπιάς να αναλάβει και τον ορυκτό πλούτο των Ιμίων για το καλό της ανθρωπότητας.

  Η Ελλάδα να τιμωρήσει την ΕΟΚ για την απάτη που έστησαν σε βάρος των Ελλήνων.

  Αν δεν μας επιστρέψουν οι γείτονες τις 7 Εκκλησίες μας στην Ασία με τις περιουσίες που ανήκουν ισόβια στον Ελληνισμό, και δεν μας ανοίξουν την πόρτα της Αγίας Σοφίας, τούρκικος μιναρές στην Ελλάδα να μην ξαναηχήσει.

  Να γελοιοποιηθούν τα έθνη που τα γράμματα των νομισμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου, τόλμησαν να τα ονομάσουν γιουγκοσλαβικά.

  Στους μη έχοντες γη, να τους χαριστεί, ώστε να ο καθένας να μπορεί να καλλιεργεί.

  Να αναστηλωθούν όλοι οι αρχαίοι ελληνικοί ναοί.

  Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδος με τάξη και ειρήνη να μοιράζεται δωρεάν στον λαό.

  Δωρεάν ενέργεια, νερό και, προς ταπείνωση και εξευτελισμό των νόμων των εβραίων, για 10 χρόνια φοροαπαλλαγή σε όλους τους Έλληνες.


  Με τις ευλογίες της αγάπης της μητέρας μας Παναγίας, της Βασίλισσας του Έθνους των Ελλήνων, σας κρούω την πόρτα της αγάπης σας αδέρφια μου, να σας προσφέρω τη δύναμη και την εξουσία του Θεού και Πατέρα μας προς Ανάσταση του Χριστού Λαού Του.


  ιω .βατατζης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ρε παιδια κυκλοφορει μια φημη πως θελουν να παραδοσουμε τα κυνιγητικα οπλα....... αληθευει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ελληνων υπνος και καλοπερασης και ωχαδερφισμος και παρτακιας και ξερολας και και και.πως θα ελευθερωθειναυτος ο τοπος μου λετε;δηλαδη περιμενουμε μονο απο τον ΘΕΟ να μας σωσει;αξιοι της μοιρας μας που ειναι ο αφανισμος μας η ο εξισλαμισμος μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου