Προφητεία Albert Pike 1871: «Ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει για να επικρατήσει η Νέα Τάξη» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Προφητεία Albert Pike 1871: «Ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει για να επικρατήσει η Νέα Τάξη»

Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο χώρο της μασονίας, ο Άλμπερτ Πάικ το 1871, προβλέποντας με ακρίβεια τους δύο πρώτους παγκοσμ...


Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο χώρο της μασονίας, ο Άλμπερτ Πάικ το 1871, προβλέποντας με ακρίβεια τους δύο πρώτους παγκοσμίους πολέμους, είχε γράψει πως «ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τους Εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα…»

Εκατόν σαράντα (περίπου) χρόνια μετά, τα γραφόμενα του μασόνου ηγέτη αποδεικνύονται σχεδόν προφητικά(!), αφού η ραγδαία κλιμάκωση της έντασης που υπάρχει μεταξύ Ανατολής και Δύσης φαίνεται να οδηγεί σε μία ολική σύγκρουση, η οποία θα σημάνει το τέλος των παραδοσιακών θρησκειών και την τελική εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων…

Σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας(η αλήθειας;), υπάρχει μία επιστολή στη βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου του Λονδίνου, η οποία κάνει λόγο για τρεις παγκόσμιους πολέμους, το τέλος των οποίων θα εγκαθιδρύσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Την επιστολή είχε γράψει ο Άλμπερτ Πάϊκ, ηγέτης της αμερικανικής Μασονίας, στον Τζουζέπε Ματσίνι, επικεφαλής της ευρωπαϊκής Μασονίας, στις 15 Αυγούστου του 1871. Ο Πάικ, πέρα από τέκτοντας ήταν ιλλουμινάτι, αλλά και δημιουργός μίας σέκτας που πίστευε στον Εωσφόρο, με το όνομα «Τάγμα του Παλλάδιου»…

Σχετικά με την αυθεντικότητα της επιστολής, έχει ξεσπάσει μεγάλη διαμάχη μεταξύ συγγραφέων και ιστορικών, η οποία έχει μεταφερθεί και στο αμερικανικό διαδίκτυο, σε πολλά site και forum. Το περιεχόμενο όμως της επιστολής ανέφερε χαρακτηριστικά «Ο Α’ παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να έρθει προκειμένου να επιτρέψει στους ιλλουμινάτους να ανατρέψουν τους Τσάρους στην Ρωσία και να καταστήσουν την χώρα ένα φρούριο του αθεϊστικού κομμουνισμού…

Ο Β’ Παγκόσμιος θα επιτρέψει στους Σιωνιστές να οικοδομήσουν το κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη και, ταυτόχρονα, θα ισχυροποιήσει τους κομμουνιστές τόσο, ώστε να καταλάβουν την Ευρώπη (τελικά κατέλαβαν την μισή)… Ο Γ’ Παγκόσμιος θα γίνει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και στους εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα…» Ο Πάικ θεωρεί τις συνέπειες του Γ’ παγκοσμίου Πολέμου καταλυτικές, ενώ οι άνθρωποι που θα γλυτώσουν από την αιματοχυσία που θα προκαλέσουν οι χριστιανοί, οι μουσουλμάνοι και οι αθεϊστές, θα αντιδράσουν απέναντι σε αυτές τις θρησκείες και ιδεολογίες.

Θα είναι έτοιμοι τότε να δεχτούν την παγκόσμια εκδήλωση της θρησκείας του Εωσφόρου. Θα εγκαθιδρυθεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη και θα επικρατήσει η θρησκεία του Εωσφόρου και της λογικής. Μία σειρά από συγγραφείς, όπως η Κονστάνς Κάμπεϋ, ο Τεξ Μαρς, ο Ταλ Μπρουκ, ο Γουίλιαμ Στιλ, ο Ράνταλ Μπαέρ, ο Γουίλιαμ Γκάι Καρ,, αλλά και ο Ντέιβιντ Άικ, υποστηρίζουν πως οι Ελίτ, ήδη από την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης και παλαιότερα, επεξεργάζονται ένα σχέδιο κυριαρχίας στον πλανήτη, δημιουργώντας την δική τους παγκόσμια κυβέρνηση, με τον κωδικό όρο Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα, καθώς μία άλλη μερίδα –κυρίως αποκρυφιστών- συγγραφέων θεωρεί ότι ως τελικό αποτέλεσμα της επερχόμενης παγκόσμιας σύγκρουσης δεν θα είναι η ζοφερή επικράτηση των Ελίτ, αλλά η καθιέρωση μίας Νέας Εποχής που θα σηματοδοτεί την πνευματική ανάπτυξη και την ευημερία όλης της ανθρωπότητας, το περίφημο New Age. Πρόκειται για ένα ακμάζον κίνημα, που όμως οι επικριτές του –κυρίως χριστιανοί φονταμενταλιστές- θεωρούν με τη σειρά τους ως «θρησκεία του Εωσφόρου»,αυτήν ακριβώς που ο Πάικ είχε πει πως θα κυριαρχήσει μετά τη λήξη ενός Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Όπως και να έχει όμως, όλοι συμφωνούν πως μία μεγάλη παγκόσμια κρίση θα φέρει την ανθρωπότητα στα όρια της απόγνωσης –ένας Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος, ο οποίος ενδέχεται να καταλήξει σε έναν πυρηνικό Αρμαγεδώνα. Κάτι ακόμα πολύ σημαντικό είναι ότι, αυτή τη στιγμή, στις ΗΠΑ ακμάζει και μία χριστιανική σέκτα παίζοντας σημαντικότατο ρόλο. Στην Αμερική του σήμερα, ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού –περίπου 40 με 50 εκατομμύρια- δηλώνουν αναγεννημένοι (newborn) χριστιανοί… Αυτοί οι φονταμενταλιστές, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται και ο πρώην αμερικανός πρόεδρος Τζωρτζ Μπους, παρουσιάζονται να έχουν μία εμμονή με την Αποκάλυψη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, πιστεύουν ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να έρθει, ώστε οι ίδιοι να μπορέσουν, πριν συμβούν οι μεγάλες δοκιμασίες, να αναληφθούν στα σύννεφα(!) όπου θα τους παραλάβουν άγγελοι(!). Είναι δε χαρακτηριστικό ότι οι νεοεποχίτες ψηφίζουν δημοκρατικούς (θεωρούν «δικό» τους άνθρωπο τον Αλ Γκορ), ενώ οι newborns, ρεμπουμπλικάνους.

Και πράγματι, ένα μεγάλο μέρος αυτών των ανθρώπων πιστεύει στη θεωρία της «Αρπαγής των Πιστών». Μία τέτοια αντίληψη, σε συνδυασμό με τα θερμά κηρύγματα των τηλε-ευαγγελιστών που τους κατευθύνουν, τους οδηγεί στην υποστήριξη του Ισραήλ στον αγώνα εναντίον των Αράβων, αφού θεωρούν ότι το Ισραήλ πρέπει να εκδιώξει τους Παλαιστινίους για να εκπληρωθούν οι προφητείες. Είναι φανερό ότι η εμφάνιση των τηλε-ευαγγελιστών και η δημιουργία αυτής της μεγάλης ψύχωσης σε ένα σημαντικό κομμάτι του αμερικανικού λαού, δεν είναι διόλου τυχαία.

Με αυτόν τον τρόπο, έχει εξασφαλιστεί η τυφλή συγκατάθεση ενός μεγάλου μέρους των αμερικανών πολιτών για κάθε ενέργεια εναντίον των Αράβων, για κάθε ενέργεια που μπορεί να φέρει πιο κοντά τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Το θέμα του Παγκόσμιου Μονάρχη, ο οποίος θα είναι κατά πολλούς ο Αντίχριστος, απασχολεί πολλά χρόνια τους ερευνητές για το πως θα τον επιβάλλουν. Ιστορικά η επιβολή ολοκληρωτικών καθεστώτων πραγματοποιείται σε εποχές Απόλυτου Χάους.

Δυστυχώς ο Πλανήτης για πρώτη φορά ζει και Περίοδο Απόλυτου Χάους, αλλά και είναι όλα τα μέρη του απολύτως συνδεδεμένα το ένα με το άλλο, πράγμα ποου σημαίνει ότι δεν θα μείνει καμμιά χώρα όρθια για να αντισταθεί στην επέλαση της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αυτό στο παρελθόν δεν υπήρχε, μια καταστροφή στην Ισπανία, δεν επηρρέαζε τη Νέα Ζηλανδία, τώρα όμως λόγω της "φανταστικής" μη αντιστιχούσας στην πραγματικότητα οικονομίας, όλοι μπορούν να εξαϋλωθούν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Για να αντιδράσουμε σε αυτό πρέπει να αποκτήσουμε κοινωνική συνείδηση, και να νοιαστούμε ο εις για τον άλλο (κάτι που η τηλεόραση παγκόσμια φρόντισε να χαθεί,κάνοντας τους ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους βλέποντας απίστευτες γελοιότητες), και όλοι μας να αποκτήσουμε πραγματικές δεξιότητες (καλλιέργεια τροφής, πραγματική μόρφωση, χειρωνακτικές δεξιότητες)  χρήσιμες για την επιβίωση, και όχι δεξιότητες γραφείου (κατεξοχήν φανταστική οικονομία, αν κοπεί το ρεύμα δεν θα χρησιμεύουμε ΤΙΠΟΤΑ).

Μόνο έτσι η Νέα Τάξη δεν θα μπορεί να μας εκβιάζει, όπως κάνει γιατί γνωρίζει ότι είμαστε όλοι ΜΟΝΟΙ (κλεισμένοι στα χρυσά κλουβιά μας) και ΑΧΡΗΣΤΟΙ να κάνουμε οτιδήποτε παραγωγικό, γιατί φρόντισαν να μας κάνουν έτσι.

7 σχόλια

 1. Αν βγάζαμε την λέξη αντίχριστος ή εωσφόρος από την εξίσωση (το θεωρητικό/υποθετικό κομμάτι), μια παγκόσμια διακυβέρνηση, με ειρήνη, ελεύθερη διακίνηση προιόντων, αυστηρούς νόμους που εγγυώνται την ασφάλεια μας, βιοτικό επίπεδο για όλους, δεν ακούγονται άσχημα. Εξάλλου, η πλειοψηφία των αναγνωστών δεν θα έλεγε ΟΧΙ σε μια υποθετική χούντα που θα εξασφάλιζε τα παραπάνω για τους Έλληνες (και μόνο). Αυτή η "χούντα" απλά θα μπορούσε να είναι παγκόσμια, με τα καλά της και τα κακά της. Πάντως, εάν ο Ελληνικός πολιτισμός, η Ελληνική κουλτούρα, ή μια οποιαδήποτε θρησκεία είχε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ υποστηρικτές (εσένα, για παράδειγμα), δεν θα φοβόσουν ότι η ΝΤΠ τα υπονομεύει όλα αυτά με τουρκικά σήριαλ, με Κινέζικο λαπτοπ, Αμερικάνικο κινητό, Ταϋλανδέζικο παντελόνι και με την εκπομπή του Θέμου. Στο χέρι σου είναι, και δεν εννοώ να κάνεις POST στο Facebook ένα καυτό άρθρο που διάβασες για να "αφυπνίσεις" κόσμο. Οι συνήθειες σου σε χαρακτηρίζουν, όχι τα POST που εκφράζεις τις απόψεις σου, ούτε ο "πόλεμος" που κάνεις στη ΝΤΠ. Ο φόβος που σε κυριεύει όταν διαβάζεις τις "προφητείες" θα είναι εποικοδομητικός μόνο εάν σε κινήσει να αλλάξεις.

  Οπότε είτε άλλαξε συνήθειες, είτε πάψε να φοβάσαι.

  Σκέψου το...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Παγκοσμιοποίηση ,συγκεκαλυμμένη βία,υποταγή στούς ισχυρούς,εξόντωση των ανθισταμένων,είναι μερικές απ´τους παραμέτρους της.
  Κηδεμόνευση τής σκέψης,η ισοπέδωση τών αξιών του πολιτισμού μας,η επιβολή μιας φασίζουσας αντίληψης για τη ζωή.
  Δυστυχώς αδελφέ δέν γίνεται τίποτε για το καλό μας.
  Δες τήν εικόνα του γύπα που περιμένει να κατασπαράξει το παιδάκι μόλις ξεψυχήσει στήν Αφρική και ψάξε τούς υπαίτιους και τη φυλή τούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ας ειμαστε πιο πιασαρικοι οταν θελουμε να ερμηνευουμε τα διαφορα παρασκηνια αι αυτο μπορει να γινει μεσα απο την αναλυση της πραγματικοτητας με αυτο που εχουμε μεσα μας σαν απογονοι ΕΛΛΗΝΩΝ οποτε λοιπον εχουμε και λεμε 1)εμπνευοναστε απο τον γραφοντα και τον ευγνωμονουμε 2)η σκεψη μας πρεπει να παει ομως πιο περα και πιο βαθια 3)ενεργοποιουμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΝΩΣΗ μας 4)και ξεκινουμε το απλωμα του παρακατω απο την σκεψη του γραφοντα! ειναι η αληθεια οτι η ΨΥΧΗ βρισκεται στην ανατολη και η ΥΛΗ στην δυση αλλα η αποσταση που υπαρχει μεταξυ τους ειναι και μεγαλη και χαωδης γιαυτο και χρειαζεται ο συνδετικος κρικος που ειναι τοΠΝΕΥΜΑ ε! λοιπον αυτο βρισκεται μονον στην ΕΛΛΑΣ και στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ !!!!!! μοναχα και μονον οταν μπορεσει ενας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣνα το οραματισθει να το εμπνευστει και να το εδραιωσει θα μπορεσει μετα ναυλοποιηθει στην υλη της τεχνολογιας και της πρακτικοτητας ετσι λοιπον εαν ο σαμαρικος στο ποκερ του λευκου σπιτιου κατεβασε κανενα ΕΛΛΗΝΙΚΟ οραματισμο που θα ηταν προαγγελος ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ κατευθυνσης καλα εκανε (δυστυχως ομως αμφιβαλλω γιαυτο......διοτι οι συγχρωνοι ελληνες πολιτικοι μακραν απεχουν απο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΔΕΣ-ΛΕΩΝΙΔΕΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ..... δυστυχως το μονον που ξερουν νακαμνουν ειναι να γλυφουν υποτακτικα τους ξενους(;) για να κρατιουνται στην προσωπικη εξασφαλιση τους στον θωκο της προστασιας τους που τους παρεχει η εξουσια ) για τους λογους αυτους και για τα χαζοχαρουμενααποτελεσματα του"σακσες στορι" που θα ερθει πισω να μας φλομωσει επικοινωνιακα και που το αποτελεσμα για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ δεν θα ειναι για το καλο τους ας ετοιμαζομαστε να δεχθουμε οτι ειναι η ωρα της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ του καθενος απο εμας και των πραξεων της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ για να καταφερουμε την ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ωστε να ερθει το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ που να ειστε σιγουροι θατο μιμηθουν και οι εξωελληνες και αυτομπορει να ερθει μεσααπο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ. Εμεις φτιαχουμε την φιλοσοφια αυτοι την υλοποιουν σε τεχνολογια και χρημα θελετε να συνεχισουμε να ειμαστε οι υλωτες ας παραμεινουμε στο κωλοευρω τους θελετε να ειμαστε ΣΩΚΡΑΤΙΔΕΣ-ΠΡΩΤΑΓΩΡΕΣ-ΗΡΑΚΛΕΤΟΙ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΔΕΣ τοτε ας μην φοβομαστε τον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ πιυ πρεπει να αναλαβει να κανει ο καθενας μας (στα μετρα των δυνατοτητων του.....) τελικα το ποκερ αγαπητε 'η αγαπητη γραφοντα μπορει να παιχθει με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ορους και μακρια απο τον ωχαδελφισμο μας και οχι μονον με τους δικους κανονες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. πρέπει να γίνουμε όλοι Λακεδαιμόνιοι... όσοι ξέρετε... καταλάβατε τι εννοώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙ... ΟΣΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ποιος νομιζει οτι ειναι αυτος ο Άλμπερτ Πάικ ; Κανενας που πιστευει στον δημιουργο που μας δημιουργησε ; Ενας αντιχριστος ειναι οπως και κυβερνησαν στην Ελλαδα , Μητσοτατεικοι, Σαμαραιοι, Καραμανληδες, Σημιτης, Παπανδρεικοι, Βενιζελικοι , Προκοπης Παυλοπουλος , Στεφανοπουλος , Καρολος Παπουλιας..... Και οσο αφορα τον τριτο παγκοσμιο πολεμο το ειχε προβλεψει ο Αγιος Κοσμας ο Αιτωλος ενας πραγματικα χριστιανος αυτον να πιστεψετε ολοι και οχι εναν Μασονο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. θα μας ...σουν τα φρυδια ....στον ιδιο πλανητη μενουμε.....θα κανουμε επανασταση.....και στο τελος θα κερδισει το συναισθημα την λογικη!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου