Η Πιπιλή ζήτησε από τον Αρχιεπίσκοπο να καθαιρέσει τον Αμβρόσιο για τις δηλώσεις περί Δήμου - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Πιπιλή ζήτησε από τον Αρχιεπίσκοπο να καθαιρέσει τον Αμβρόσιο για τις δηλώσεις περί Δήμου

H βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και στενή συνεργάτης και φίλη του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, Φωτεινή Πιπιλή, στρέφεται κατά της Ορθοδοξίας...

H βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και στενή συνεργάτης και φίλη του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, Φωτεινή Πιπιλή, στρέφεται κατά της Ορθοδοξίας και υπερασπίζεται τις απόψεις του Νίκου Δήμου και του "Ποταμιού" κατά του Αγίου Φωτός.

Χθες κάλεσε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να καθαιρέσει τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε ο πρώτος κατά του Ν.Δήμου και της "Ποταμιάς" που χαρακτηρίσει "δήθεν Άγιο Φως" την φλόγα της Ορθοδοξίας από τους Άγιους Τόπους!

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ν.Δήμου είχε πει σε άρθρο του ότι «Όσο πλησιάζει το Πάσχα και σκέπτομαι πως πάλι θα ξοδέψουμε χρήματα για να φέρουμε το (δήθεν) Άγιο Φως και να το υποδεχθούμε με τιμές αρχηγού κράτους, γίνομαι εμμανής αντικληρικός».


«Μακαριώτατε αρχιεπίσκοπε. Η βλασφημία του Αμβροσίου μας σοκάρισε. Δεν ταιριάζουν στην ορθοδοξία τα φασιστοειδή», έγραψε η βουλευτής στο Twitter νωρίς σήμερα το μεσημέρι, ενώ σε δηλώσεις της στο Mega τόνισε ότι "οι ιερείς δεν πρέπει να μιλούν με φασιστοειδή τρόπο καθώς κάνουν ζημιά στην εκκλησία".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου