Γιάννης Λαγός: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ραγιά υποτακτικό να δώσει το όνομα της Μακεδονίας - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γιάννης Λαγός: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ραγιά υποτακτικό να δώσει το όνομα της Μακεδονίας

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός δήλωσε μετά τον αγιασμό των υδάτων από το λιμάνι του Πειραιά: "Η Χρυσή Αυγή εύχεται σε ...

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός δήλωσε μετά τον αγιασμό των υδάτων από το λιμάνι του Πειραιά:

"Η Χρυσή Αυγή εύχεται σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες σε όποιο σημείο της γης και να βρίσκονται Χρόνια Πολλά και κυρίως με αξιοπρέπεια ατομική και Εθνική.

Στα δύσκολα χρόνια που περνάμε η Χριστιανοσύνη μας και η Ορθοδοξία κρατάει σε συνοχή το Ελληνικό Έθνος. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ.

Τέλος, να τονίσουμε σαν Χρυσή Αυγή ότι ο Αγώνας που κάνουμε για να μην πουληθεί το όνομα της Μακεδονίας μας θα είναι ολομέτωπος και μέχρι τελικής πτώσεως. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ραγιά υποτακτικό να δώσει το όνομα της Μακεδονίας. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα αυτό. Κανένας από τα πολιτικά ανδρείκελα δεν μπορεί και δεν θα τολμήσει να πουλήσει το όνομα αυτό.

Όταν ένα κράτος είναι απέναντι σε ένα Έθνος, τότε η Χρυσή Αυγή φωνάζει "Κάτω το κράτος, Ζήτω το Έθνος". Χρόνια πολλά σε όλους".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου