Περί εποικισμού ο λόγος - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Περί εποικισμού ο λόγος

Πρέπει πάση θυσία να διατηρήσουμε τον ανθρωπισμό μας μέχρι να είναι πλέον πολύ αργά για να αντιδράσουμε Γράφει ο Παναγιώτης Λιάκος ...


Πρέπει πάση θυσία να διατηρήσουμε τον ανθρωπισμό μας μέχρι να είναι πλέον πολύ αργά για να αντιδράσουμε

Γράφει ο Παναγιώτης Λιάκος

Στις φωτογραφίες Νο1 και Νο2 βλέπουμε μια σκηνή συγκινητική. Καλό είναι να δανειστούμε χαρτομάντιλα, από αυτά που χρησιμοποιούν οι συριζαίοι για να σφουγγίζουν τα δάκρυά τους όταν ψηφίζουν Μνημόνια. Ενα ασυνόδευτο… προσφυγόπουλο φιλοξενείται στο στούντιο της ΕΡΤ στην εκπομπή του κ. Αρβανίτη, ο οποίος παρουσιάζει το κα-τα-πλη-κτι-κό έργο μιας ΜΚΟ. Η έντονη τριχοφυΐα στο πρόσωπό του δεν πρέπει να μας ξεγελά. Τα βάσανα της προσφυγιάς σε κάνουν να γερνάς γρήγορα και, από εκεί που είσαι με τις φρουτόκρεμες για τα μωρά, με το γαλατάκι σου και τις πιπίλες, ξάφνου θέλεις κόντρα ξύρισμα. 

Ο ασυνόδευτος προσφυγόπουλος του Αρβανίτη βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2012. Τόσα χρόνια ασυνόδευτος και προσφυγόπουλο; Δεν του πολυφαίνεται, αλλά ας είμεθα καλόπιστοι. Χαριτωμένη στιγμή της εκπομπής ήταν όταν ο προσφυγόπουλος, αφηγούμενος τις περιπέτειές του, είπε: «Περάσαμε από Ιράν, Τουρκία και ήρθαμε στην Ελλάδα. Επειδή δεν μπορέσαμε να πάμε Ευρώπη, μείναμε στην Ελλάδα και περάσαμε μια χαρά». Συνεπώς, καμία σχέση με Ευρώπη η Ελλάς, αλλά του ασυνόδευτου Πακιστανού τού άρεσε.

Στην εικόνα Νο3 βλέπουμε τον χάρτη της Αφρικής. Αν κάνετε μια καλή προσπάθεια να εντοπίσετε τις λεπτομέρειες του χάρτη, μέσα στο Κονγκό, θα δείτε ένα μπλε σχηματάκι. Αυτό είναι ο χάρτης της Ιταλίας, σε κλίμακα ίδια με εκείνη του αφρικανικού χάρτη! Η έκταση της Αφρικής είναι 30.370.000 km² και της Ιταλίας 301.340 km². Δηλαδή, περίπου το 1/100. Ο πληθυσμός της Αφρικής είναι 1,225 δισ. νοματαίοι και της Ιταλίας 60.000.000. Χωρά ολόκληρη η Αφρική στην Ιταλία; Οχι βέβαια. Μπορεί να δεχτεί έστω ακόμα έναν λαθροέποικο η χώρα; Οχι. Ακριβώς επειδή η ιταλική κυβέρνηση προσπαθεί να θέσει ένα τέλος στον παραλογισμό της παράδοσης των ευρωπαϊκών πατρίδων σε τριτοκοσμικούς, τους λένε φασίστες. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι ο δείκτης γεννήσεων στην Υποσαχάρια Αφρική είναι περίπου 5, ενώ στην Ιταλία με το ζόρι 1,37.

Αυτά τα προβλήματα, λοιπόν, δεν λύνονται με τα κροκοδείλια δάκρυα εκείνων που θέλουν να μετατρέψουν την Ευρώπη σε Αφροαραβασία.


Από "Δημοκρατία"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου