Αισχρή η πολιτική της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό. Επίσημα η δομή μεταναστών στο Κλειδί από Τρίτη 5 Μαΐου είναι ανοιχτή! (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αισχρή η πολιτική της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό. Επίσημα η δομή μεταναστών στο Κλειδί από Τρίτη 5 Μαΐου είναι ανοιχτή! (Video)

Κλείσατε τους Έλληνες στα σπίτια τους, γεμίσατε τις πόλεις και τα χωριά με μετανάστες και τώρα κυκλοφορούν ελεύθεροι κατά ομάδες! ...


Κλείσατε τους Έλληνες στα σπίτια τους, γεμίσατε τις πόλεις και τα χωριά με μετανάστες και τώρα κυκλοφορούν ελεύθεροι κατά ομάδες!

Ας αντιληφθούν επιτέλους και οι Έλληνες ότι όσο ψηφίζουν ξανά τους ίδιους και τους ίδιους (Μπλε - πράσινους – ροζ) οδηγούν τη χώρα στην εξαφάνιση της και τα παιδιά τους εκτός Ελλάδος, αντικαθιστάμενα από τους «νέους Έλληνες».....τους ελληνοποιηθέντες μετανάστες!

Πριν από έναν μήνα ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Προμαχώνα Σπύρος Λεωνίδας είχε αναφέρει στο Δελτίο Ειδήσεων της Τηλεόρασης ΕΠΙΛΟΓΕΣ, στις 6 Απριλίου πως η δομή μετατρέπεται από κλειστή σε ανοιχτή κάτι που επιβεβαιώνεται σήμερα.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Την περασμένη Πέμπτη μετανάστες με σχετικό έγγραφο που τους δόθηκε από τη δομή μπορούσαν να κυκλοφορήσουν ελεύθερα σε μικρές ομάδες ωστόσο από σήμερα, σύμφωνα με το epiloges.tv τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς σύμφωνα, με τους κατοίκους της περιοχής περισσότεροι ήταν οι μετανάστες που κυκλοφορούσαν εκτός δομής.

Γι αυτό σήμερα οι κάτοικοι από τα χωριά Πετρίτσι, Άγκιστρο, Προμαχώνα, Χαρωπού και Σιδηροκάστρου προχώρησαν σε διαμαρτυρία ζητώντας να παρθούν αμέσως αποφάσεις για να μετατραπεί και πάλι σε κλειστή.

ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗΣ: ΔΕ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

Ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης ζήτησε να εισέλθει εντός του γραφείου μια ομάδα πέντε ατόμων από τους συγκεντρωμένους για να ακούσει τους προβληματισμούς τους και τις θέσεις τους. Ο κύριος Δομουχτσίδης από την πλευρά του δήλωσε ότι τα όσα δεσμεύτηκε η Κυβέρνηση και κατά συνέπεια το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου για την δομή στο Κλειδί δεν τηρήθηκαν και αθετήθηκαν οι λόγοι καθώς δεν ισχύουν πλέον.

Μάλιστα, όπως τόνισε η δημοτική αρχή και οι επικεφαλής Ζήσης Λούγγος, Όλγα Φυταγκουρίδου και Ιωσήφ Παναγιωτίδης ανταποκρίθηκαν θετικά στην εθνική ανάγκη που υπήρχε ωστόσο τα πράγματα έχουν αλλάξει σημειώνοντας ότι θα προβεί σε σειρά ενεργειών ζητώντας το δίκαιο όπως έχει εφαρμοστεί.



ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ

Από την όλη ιστορία δεν έλειψε η επέμβαση της Αστυνομίας όταν ο δικηγόρος Γιάννης Γιάντσιος θέλησε να συμμετέχει στη συνάντηση με το δήμαρχο με τον κύριο Γιάντσιο να καταγγέλλει το συμβάν.




Σχεδόν ταυτόχρονα με όλα αυτά, για άλλη μία φόρα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών λίγες ημέρες πριν, βρέθηκε στο Κλειδί, στη δομή μεταναστών με παιχνίδια, ρούχα για μικρούς και μεγάλους...δείχνοντας το «ανθρωπιστικό» του πρόσωπο. Για τους Έλληνες κατοίκους όμως της περιοχής, που έχει αλλάξει βίαια η ζωή τους και η καθημερινότητα τους...ποιος θα ενδιαφερθεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου