Από το χθες στο σήμερα…(Εξαιρετικό) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Από το χθες στο σήμερα…(Εξαιρετικό)

«Αφιερωμένο στους νοσταλγούς του ολοκληρωτισμού» Θέλω να υπενθυμίσω πως η ιστορία του κόσμου μας έχει πολλά να μας διδάξει, όπου ι...


«Αφιερωμένο στους νοσταλγούς του ολοκληρωτισμού»

Θέλω να υπενθυμίσω πως η ιστορία του κόσμου μας έχει πολλά να μας διδάξει, όπου ιδέες, καθεστώτα, ομάδες, και συστήματα, προσπαθούν να καθ υποτάξουν αυτούς που διαφωνούν ή διαφέρουν.


Σήμερα η επίσημη «Παστερική ιατρική» ως απόλυτος μονάρχης χρησιμοποιώντας τον αδόκιμο όρο, «για το γενικό καλό», προσπαθεί να καθυποτάξει τους έχοντας άλλη άποψη περί υγείας, πχ τους οπαδούς της Ιπποκρατικής ιατρικής που είναι υπό διωγμό, στιγματίζοντας μας ίσως ως επικίνδυνους για την δημόσια υγεία; ως μολυσμένους ή συμπτωματικούς-ασυμπτωματικούς φορείς…. κάποιου ιού;

Κι επειδή οι συμβιώντες μας ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου και τα αστέρια του ουρανού, εάν δεν αντισταθούμε προβάλλοντας τα πανανθρώπινα δικαιώματα της ελευθερίας, της δημοκρατίας, και της ελεύθερης επιλογής του ατόμου, δηλαδή την ατομική μας ελευθερία, θα βγαίνουν «οι ειδικοί» και θα μας τρομοκρατούν κάθε τόσο με «αόρατους και θανατηφόρους ιούς και μικρόβια» και ….θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα.

Δείτε ορισμένα ιστορικά παραδείγματα, είτε συμφωνείτε, είτε διαφωνείτε :

Η κόλαση της αρχαιότητας, η άμμος του Κολοσσαίου ήταν ποτισμένη από το αίμα των χριστιανών που έριχναν οι Ρωμαίοι στα λιοντάρια.

Η Ιερά Εξέταση στο Μεσαίωνα για να αντιμετωπίσει εκείνους που θεωρούσε αιρετικούς. Ανακρίσεις, σκληρά βασανιστήρια και βέβαια, "μάγισσες" να καίγονται στην πυρά.

Η συγκλονιστική ιστορία των σκλάβων της Αμερικής. Σκλάβωσαν τον ντόπιο πληθυσμό στην Αφρική, τους φώναζαν αγροίκους και τους πουλούσαν ως δούλους!...

Η γενοκτονία των Αρμενίων των Ελλήνων του Πόντου και άλλων εθνικοτήτων αλλά κυρίως χριστιανών της Μικράς Ασίας επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Ο Αλεξάντρ Σολζενίτσιν, ο λογοτεχνικός γίγαντας που έγραψε για το σοβιετικό σύστημα γκούλαγκ, υποστήριξε ότι ο πραγματικός αριθμός των θυμάτων του Στάλιν είναι πιθανό να έφτασε τα 60 εκατομμύρια.

Με τον όρο Ολοκαύτωμα περιγράφεται ο υποκινούμενος από το κράτος συστηματικός διωγμός και η γενοκτονία διαφόρων εθνικών, θρησκευτικών, κοινωνικών και πολιτικών ομάδων, πχ Εβραίων, κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου από τη Ναζιστική Γερμανία και τους συνεργάτες της.

Ως ισλαμική τρομοκρατία ή ριζοσπαστική ισλαμική τρομοκρατία ορίζεται οποιαδήποτε τρομοκρατική ενέργεια, δέσμη πράξεων ή εκστρατεία που διαπράττουν ομάδες ή άτομα που προβάλλουν ισλαμικά ή ισλαμιστικά κίνητρα ή στόχους. Οι ισλαμιστές τρομοκράτες δικαιολογούν τη βίαιη τακτική τους μέσω ερμηνείας του Κορανίου και του Χαντίθ.

ΤΩΡΑ ΤΟ 2020 ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΠΕΤΥΧΕ ΑΡΑΓΕ; ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ;

ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου