Επιστολή προς Εισαγγελείς για την αποδόμηση του «ιατρο-φασισμού» που ζούμε, και την αποκατάσταση της δημοκρατίας - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Επιστολή προς Εισαγγελείς για την αποδόμηση του «ιατρο-φασισμού» που ζούμε, και την αποκατάσταση της δημοκρατίας

Επιστολή από τον κ.Νικόλαο Βρούσγο προς την Ένωση Ελλήνων Εισαγγελέων Αξιότιμοι κύριοι εισαγγελείς, Ο αγώνας για την αποδόμησ...



Επιστολή από τον κ.Νικόλαο Βρούσγο προς την Ένωση Ελλήνων Εισαγγελέων

Αξιότιμοι κύριοι εισαγγελείς,

Ο αγώνας για την αποδόμηση του “ιατρο-φασισμού” που ζούμε, και η αποκατάσταση της δημοκρατίας, νομίζω πως πρέπει να γίνει ως εξής:

Α. Συντεταγμένη εισαγγελική απαίτηση από την ομάδα του κ. Τσιόδρα, ώστε να δοθεί ο κατάλογος των θανόντων “από τον ιό”; με τα εξής στοιχεία:

1. Ηλικία του κάθε ενός θανόντα/ούσης

2. Τα υποκείμενα νοσήματα του κάθε ενός θανόντα/ούσης

3. Την φαρμακευτική τους αγωγή για τα ως άνω υποκείμενα νοσήματα

4. Την “πειραματική αγωγή” που τους χορηγήθηκε πριν πεθάνουν

5. Τις παρενέργειες του κοκτέιλ φαρμάκων και της “πειραματικής αγωγής”

Β. Σύσταση επιτροπής ειδικών ανεξάρτητων επιστημόνων υγείας, ώστε να αξιολογήσουν τα ως άνω δεδομένα και να αποδείξουν, ότι πέθαναν ή δεν πέθαναν από τον ιό.

Γ. Να κινηθεί αυτεπάγγελτη εισαγγελική δίωξη προς τους υπεύθυνους, εάν και εφ' όσον αποδειχθεί επιστημονικά “απάτη ίσως”; για παραπλάνηση των Ελλήνων με ότι αυτό συνεπάγεται ποινικά/συνέπειες/σκάνδαλα/ την καταπάτηση του υπέρτατου αγαθού της ελευθερίας και της δημοκρατίας κλπ, που εσείς τα γνωρίζεται πολύ καλύτερα από εμένα.

Με βαθύτατη εκτίμηση προς το λειτούργημά σας,

Νικόλαος Βρούσγος
Κλινικός γεροντολόγος για μακροζωία με υγεία, Πρόεδρος του ΠΑΣΥΦΥ, Μέλος της ΕΓΓΕ, Πιστοποιημένος Λέκτορας UA (USA), CNM (UK)




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου