Μεταναστευτικό – Σέρρες: Αντιδράσεις κατοίκων για τη «Κλειστή» Δομή Μεταναστών στο Κλειδί που έγινε «Ορθάνοικτη». - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μεταναστευτικό – Σέρρες: Αντιδράσεις κατοίκων για τη «Κλειστή» Δομή Μεταναστών στο Κλειδί που έγινε «Ορθάνοικτη».

Αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις στην τοπική κοινωνία προκαλεί εδώ και καιρό η λειτουργία Δομής Μεταναστών στη θέση Κλειδί Σιντικής, στο...


Αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις στην τοπική κοινωνία προκαλεί εδώ και καιρό η λειτουργία Δομής Μεταναστών στη θέση Κλειδί Σιντικής, στο βόρειο τμήμα των Σερρών, με τη πολιτεία να κοροϊδεύει τους κατοίκους!

Η κυβέρνηση σε συνεργασία με τις τοπικές διοικήσεις φαίνεται να κοροϊδεύει όλους τους Έλληνες. Απλά κερδίζουν χρόνο μέχρι να ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση όλων των μεταναστών από τις πύλες εισόδου σε διάφορα σημεία της χώρας. Από τη στιγμή όμως που θα ξανά ψηφίσετε τους ίδιους ( μπλέ – πράσινους – ρόζ) μην περιμένετε διαφορετική αντιμετώπιση.

Αρχικά λοιπόν, όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές είχε ανακοινωθεί πως θα πρόκειται για «Δομή Κλειστού Τύπου», μετά τον πρώτο μήνα λειτουργίας μετατράπηκε σε «Ανοιχτού Τύπου» υπό την επίβλεψη του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, γεγονός που και τότε επιχειρήθηκε να «κουκουλωθεί». Σήμερα λοιπόν, φαίνεται να είναι μια ανοιχτή δομή και η εξέλιξη αυτή προκαλεί έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, καθώς και εντάσεις στο Δ.Σ. Σιντικής.

Το πρωί της Δευτέρας, οι επικεφαλής των τριών παρατάξεων της μείζονος αντιπολίτευσης, κ.κ. Ζήσης Λούγγος, Όλγα Φυταγκουρίδου και Ιωσήφ Παναγιωτίδης, σύμφωνα με το epiloges.tv επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Φώτη Δομουχτσίδη, προκειμένου να τον καλέσουν να παραιτηθούν από κοινού, ώστε ν’ ασκηθεί πίεση προς το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Τόσο ο δήμαρχος όσο και οι επικεφαλής των παρατάξεων της μείζονος αντιπολίτευσης, είχαν δεσμευτεί δημόσια τον περασμένο Μάρτιο, πως θα παραιτηθούν από τις θέσεις τους εάν η Δομή Μεταναστών στο Κλειδί, συνεχίσει να λειτουργεί παραπάνω από έναν μήνα, όπως φέρεται να τους είχε υποσχεθεί ο γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής Μάνος Λογοθέτης, όταν επισκέφθηκε την περιοχή.

Ωστόσο ο δήμαρχος Σιντικής, που απουσίαζε από το γραφείο του, ενημέρωσε την αντιπολίτευση πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί, ζητώντας τους να το πράξουν οι ίδιοι εάν το επιθυμούν. Η κίνηση αυτή, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και αποδοκιμασίες από κατοίκους της περιοχής, που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το δημαρχείο, στο Σιδηρόκαστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου