Ο πλανητάρχης Ερντογάν και ο υποτακτικός κλόουν που προδίδει στην Τουρκία τα συμφέροντα των ΗΠΑ - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο πλανητάρχης Ερντογάν και ο υποτακτικός κλόουν που προδίδει στην Τουρκία τα συμφέροντα των ΗΠΑ

Μέσα στην παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα που δεχόμαστε καθημερινά, έρχεται στο φως και ένα μέρος αλήθειας, που ανακατεύεται όμως ...



Μέσα στην παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα που δεχόμαστε καθημερινά, έρχεται στο φως και ένα μέρος αλήθειας, που ανακατεύεται όμως με τα υπόλοιπα και δεν μπορεί ο αναγνώστης να μείνει σε αυτήν για να καταλάβει την σημασία της.


Μία μεγάλη αλήθεια λοιπόν, έγραψε στο άρθρο του ο Μιχάλης Ιγνατίου, που δημοσιεύθηκε στο «Έθνος»  με τίτλο:  «Ο Τραμπ… παραδόθηκε στον Ερντογάν» ,


με αφορμή τις καταιγιστικές αποκαλύψεις του πρώην συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζον Μπόλτον, που αναφέρει στο βιβλίο του πολλά παραδείγματα, για το πώς ο Αμερικανός ηγέτης «παραχώρησε» στον Τούρκο πρόεδρο τα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ συμφέροντα των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο 
και εκφράζει φόβους πως το ίδιο θα συνεχίσει να πράττει ο Τράμπ, ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις του Ερντογάν, εις βάρος των συμφερόντων των Η.Π.Α.

Αυτή είναι μία τρομακτική δημοσίευση που αποσιωπήθηκε από τα περισσότερα ΜΜΕ και αυτό δείχνει απίστευτα πράγματα.

Διότι μία τέτοια δημοσίευση ακόμα και επί θητείας Ομπάμα, θα τίναζε στον αέρα τις Η.Π.Α. και τις μυστικές υπηρεσίες της 
C.I.A.

Διότι αυτό που αποκαλύπτει για τον πρόεδρο Τράμπ ο σύμβουλος ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ του Λευκού Οίκου, ισοδυναμεί με φανερή ΠΡΟΔΟΣΙΑ των Η.Π.Α. από τον εκλεγμένο πρόεδρο Τράμπ, 
που κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία των Η.Π.Α.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν στην δημοσιότητα τέτοιες αποκαλύψεις για τις κρυφές σχέσεις του Αμερικανού προέδρου με τον Ερντογάν.

Είχαν υπάρξει και άλλα δημοσιεύματα παλαιότερα όπως αυτό: «Αποκάλυψη στο Ντάλας - Η «υπόγεια» σχέση Τραμπ με Ερντογάν»

Με λίγα λόγια ο "πλανητάρχης" σήμερα δεν είναι ο Τράμπ αλλά ο Ερντογάν και έχει στα πόδια του υποτακτικό ακόμα και τον πρόεδρο των Η.Π.Α. που με την στάση του και την γενική εικόνα και παρουσία του έχει καταντήσει ένας "κλόουν", που δουλεύει για την Τουρκία.

Εδώ βλέπουμε το πως εργάστηκαν επί δεκαετίες οι Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες της ΜΙΤ σε συνεργασία με την Ισραηλινή ΜΟΣΑΝΤ, για να μπορέσουν να διεισδύσουν και τελικά να ελέγξουν την C.I.A., για να κάνουν τις Η.Π.Α. υποπόδιο της Τουρκίας και του Ισραήλ.  

Διότι τα μεγάλα σχέδια του Ερντογάν σήμερα, να ξέρετε πως είναι εναρμονισμένα με τα μεγάλα σχέδια του Ισραήλ και βρίσκονται σε παράλληλη πορεία. Όποιους πολεμάει ο Ερντογάν σήμερα, είναι και εχθροί του Ισραήλ.

Και ο Αραβικός κόσμος και ο Ελληνισμός είναι εχθροί του Ισραήλ, για διαφορετικούς λόγους.

Και ο Ερντογάν αυτούς πολεμάει σήμερα.

Οπότε μην νομίζετε ότι μόνο η Ελληνική Κυβέρνηση προδίδει τα Ελληνικά συμφέροντα στον Ερντογάν, αλλά και ο πρόεδρος των Η.Π.Α. το ίδιο κάνει.

Αν θυμάστε, από την στιγμή που εξελέγη πρόεδρος ο Ντόναλτ Τράμπ, ξεκίνησε μεγάλη αντιπαράθεση εντός των Η.Π.Α. και είχε να κάνει ακριβώς με την επιχειρούμενη προδοσία των συμφερόντων των Η.Π.Α., υπέρ των Τουρκο-Ισραηλινών συμφερόντων,
που γνώριζαν οι πατριώτες Αμερικάνοι ότι θα επιχειρούσε ο Τράμπ.

Όταν λέμε για πατριώτες Αμερικάνους, να μην συγχέουμε αυτόν τον πατριωτισμό με τον ελληνικό.

Διότι αυτοί χρησιμοποιούν μόνο την ελληνική λέξη, αλλά όχι με την πραγματική ελληνική έννοια. 

Σε όλους τους λαούς και τα έθνη υπάρχει μέσα ο πατριωτισμός.

Και ο Χίτλερ Γερμανός πατριώτης ήταν και οι Εβραίοι Σιωνιστές, πατριώτες είναι. Και ο Ερντογάν πατριώτης είναι για τους Τούρκους. 

Πατριωτισμός είναι να αγωνίζεσαι υπέρ των συμφερόντων του έθνους και της πατρίδας σου, αλλά οι Αμερικάνοι, οι Γερμανοί οι Τούρκοι και οι Ιουδαίοι Σιωνιστές, έχουν έναν ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, προσπαθώντας να υποτάξουν τους άλλους λαούς, προς όφελος της δικής τους πατρίδας.

Μπορεί εμείς να κατηγορούμε τις επιθετικές «πατριωτικές» ενέργειες των προηγούμενων προέδρων των Η.Π.Α.

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να τους αποκαλέσουμε ΠΡΟΔΟΤΕΣ των συμφερόντων των Η.Π.Α.

Και το ίδιο ισχύει και για την Γερμανία και για τους Σιωνιστές και για τον Ερντογάν.
Έχουν τα δικά τους πιστεύω και τις δικές τους μεγάλες ιδέες, αλλά δεν τις παζαρεύουν, ούτε τις παραχωρούν στον αντίπαλο.

Γιατί δεν είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ της πατρίδας τους.

Ο Ντόναλτ Τράμπ είναι ένας ΠΡΟΔΟΤΗΣ των Η.Π.Α. σύμφωνα με τις επιδιώξεις του πατριωτικού χώρου και τα γενικά συμφέροντα των Η.Π.Α., όπως αυτά προβάλλονται και προωθούνται διαχρονικά από το  “United States Department of State”.

Αυτό είναι γεγονός και δεν αλλάζει και επάνω σε αυτό ακριβώς βασίζεται όλη η αντίδραση που υπάρχει για τον Τράμπ από την αρχή της εκλογής του.

Και βέβαια οι αντιμαχόμενες πλευρές εντός των Η.Π.Α. προσπαθούν να μήν έρθουν τουλάχιστον σε αιματηρή σύγκρουση.

Αυτό πάντως που διαφαίνεται, είναι ότι τα Τουρκο-Ισραηλινά συμφέροντα και ο μηχανισμός ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ των Η.Π.Α. έβγαλε μεγάλα πλοκάμια και έπνιξε το 
D.H.S.(Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας)  και είναι πιο ισχυροί από το πατριωτικό σκέλος, που εφάρμοζε τον επιθετικό "πατριωτισμό". 

Και για να καταλάβετε τι συμβαίνει μέσα στις Η.Π.Α. μην πάτε πολύ μακριά.
ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ με τις συνεχόμενες παραχωρήσεις των ελληνικών συμφερόντων, στα Τουρκικά επεκτατικά σχέδια, από την ελληνική Κυβέρνηση, που μόνο ελληνική δεν είναι. 

Και αν στις Η.Π.Α. βλέπουμε να υπάρχει ένα κομμάτι του πατριωτικού χώρου που αντιστέκεται σε αυτήν την παραχώρηση των Αμερικανικών συμφερόντων από τον  πρόεδρο Τράμπ, εδώ στην Ελλάδα αν μιλήσουμε για πατριωτικό χώρο θα μας πουν: «Το άλλο με τον τοτό, το ξέρεις»;;;; 
Δεν υπάρχει πια στην Ελλάδα οργανωμένος και ενεργός πατριωτικός χώρος για να αντισταθεί στους προδότες. Τα πλοκάμια της ΜΙΤ και την ΜΟΣΑΝΤ τον έχουν πνίξει. 

Αλλά και αντικειμενικά να εξετάσουμε την γενική εικόνα που έχουν δείξει και παρουσιάζουν στον κόσμο, από την μία ο  πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν και από την άλλη ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλτ Τράμπ και να μας ρώταγαν, ποιος από τους δύο είναι ο Πλανητάρχης και ποιος είναι ο περιφερόμενος «κλόουν», ένα είναι σίγουρο.

Τον Ερντογάν δεν τον λές ούτε «κλόουν» ούτε προδότη της Τουρκίας.
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ... ΥΠΟΠΟΔΙΑ....

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com  




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου