Ερντογάν: «Θα ελέγξουμε και θα καταργήσουμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» - Πολιτικοί τριγμοί στους γείτονες - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ερντογάν: «Θα ελέγξουμε και θα καταργήσουμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» - Πολιτικοί τριγμοί στους γείτονες

«Τα τελευταία χρόνια, τόσο τα ανεξέλεγκτα μέσα ενημέρωσης όσο και η διευκόλυνση των οργανωμένων επιθέσεων έχουν διαδραματίσει ρόλο στ...



«Τα τελευταία χρόνια, τόσο τα ανεξέλεγκτα μέσα ενημέρωσης όσο και η διευκόλυνση των οργανωμένων επιθέσεων έχουν διαδραματίσει ρόλο στην αύξηση αυτής της ανηθικότητας.»

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε σήμερα στη συνεδρίαση των επαρχιακών προέδρων του κόμματός του. Ο Ερντογάν, ο οποίος αντέδρασε σε δημοσιεύσεις που σχετίζονται με ανάρτηση προσβολών στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με την κόρη του, Έσρα Αλμπαράκ, σύζυγο του Υπουργού Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαράκ, δήλωσε ότι οι αρχές θα ενισχύσουν σύντομα τον έλεγχό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή θα τα κλείσουν, δηλώσεις που προκάλεσαν ανησυχία μεταξύ των χρηστών, σύμφωνα με το site medyafaresi.

«Τα τελευταία χρόνια, τόσο τα ανεξέλεγκτα μέσα ενημέρωσης όσο και η διευκόλυνση των οργανωμένων επιθέσεων έχουν διαδραματίσει ρόλο στην αύξηση αυτής της ανηθικότητας.»
«YouTube, Netflix, Twitter. Κατανοείτε γιατί αντιτίθεμαι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτού του είδους; Για να μπει ένα τέλος σε αυτήν την ανηθικότητα», είπε ο Ερντογάν, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης στην Άγκυρα.

Ο Ερντογάν υπογράμμισε ότι, "Είναι επιτακτική ανάγκη αυτά τα κανάλια, στα οποία προβάλλονται ψέματα και αμαυρώνουν τη φήμη ή γίνεται επίθεση στα δικαιώματα προσωπικότητας και τελικώς δυσφήμισης, να μπουν σε τάξη.

Για αυτόν τον λόγο θα καταθέσουμε (νομοσχέδιο) ενώπιον του κοινοβουλίου σύντομα, διότι εμείς θέλουμε αυτά τα κοινωνικά μέσα να κλείσουν, να ελεγχθούν.

Πολιτική αντίδραση στη δήλωση κατά των κοινωνικών μέσων του Ερντογάν


Οι αντιδράσεις αυξάνονται στη δήλωση του προέδρου του AKP Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με τη ρύθμιση των κοινωνικών μέσων.

Η πρόεδρος του κόμματος IYİ Meral Akşener δήλωσε ότι «τα κοινωνικά μέσα είναι σαν τα ιδρύματα των μέσων ενημέρωσης που έχει πάρει υπό τον έλεγχο του με ένα δάνειο που έδωσε από τη δημόσια τράπεζα.»

 Ενώ ο Ozgur Ozel αντέδρασε λέγοντας «Τέτοιοι κανονισμοί θα μετατρέψουν τη χώρα σε Κίνα, Βόρεια Κορέα, Ρωσία».




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου