Ήρθε η ώρα της facebook να λογοδοτήσει για τη φασιστική λογοκρισία στους λογαριασμούς των Ελλήνων - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ήρθε η ώρα της facebook να λογοδοτήσει για τη φασιστική λογοκρισία στους λογαριασμούς των Ελλήνων

Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορία της Facebook στην Ελλάδα, θα κληθεί να ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...! Χιλιάδες χρήστες του facebook, βλέπουμε τις αναρ...



Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορία της Facebook στην Ελλάδα, θα κληθεί να ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...!

Χιλιάδες χρήστες του facebook, βλέπουμε τις αναρτήσεις μας είτε να «κατεβαίνουν» είτε να μην εμφανίζονται στους φίλους της σελίδας μας και αυτό γιατί δεν αρέσει στο Παγκόσμιο σύστημα της Νέας Τάξης το όποιο περιεχόμενο. Πλέον ήρθε η ώρα να αντεπιτεθούμε στην φασιστική αυτή λογοκρισία που προσβάλει την προσωπικότητά μας.

Μην φοβηθείτε τις απώλειες. Μη φοβηθείτε το πιθανό οριστικό κλείσιμο των προφίλ σας. Κοινοποιήστε την αγωγή που κάνει ο δικηγόρος κ. Νίκος Αντωνιάδης. Να το μάθουν όλοι! Να συμπαρασταθούμε όλοι! Ακολουθεί η ανακοίνωση του ιδίου:


Όπως σας έχω ήδη ενημερώσει, μετά από τη λογοκρισία της εταιρείας Teleperformance Greece σε ανάρτησή μου σχετικά με το σκάνδαλο της κακουργηματικής απιστίας σε βάρος των δημοσίων ταμείων, με τα 20 εκατομμύρια που η κυβέρνηση χάρισε στα ΜΜΕ για να εξασφαλίσει τη συνέργειά τους στα εγκλήματα σε βάρος του ελληνικού λαού, μεταξύ των οποίων ΚΑΙ οι υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις που ψηφίστηκαν από όλη τη Βουλή, την οποία ανάρτησή μου “κατέβασε” επειδή δήθεν παραβίαζε τους “όρους της κοινότητας”, είχα παραδώσει στον Δικαστικό Επιμελητή μου, σχετική εξώδικη καταγγελία-πρόσκληση-δήλωσή μου προς επίδοση. Φυσικά, έτυχε να με λογοκρίνουν για την ανάρτησή μου για τα 20 εκατομμύρια στα ΜΜΕ. Θα μπορούσε στη θέση της να είναι μία από τις αναρτήσεις μου για το εμβόλιο.

Το εξώδικο αυτό απευθύνεται στους “αστυφύλακες” της Facebook στην Ελλάδα, την εταιρεία Teleperfomance Greece, με έδρα το Μοσχάτο Αττικής, και κοινοποιείται στον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κ. Βασίλειο Παπακώστα, και στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κ. Ευάγγελο Ιωαννίδη.

Το εξώδικο επιδόθηκε, μετά από πολλή ώρα συνεννοήσεων των υπευθύνων της εταιρείας με το εξωτερικό, και το παρέλαβε Γαλλίδα υπήκοος, εκπρόσωπος της Teleperfomance.

Φυσικά, δεν έχει απαντήσει, ούτε πρόκειται. Δεν υπάρχουν απαντήσεις. Όπως και στην περίπτωση του κ. Τσιόδρα και της παρέας των 26.

Τις απαντήσεις θα τις δώσουν στη Δικαιοσύνη. Την Δευτέρα το πρωί θα επισκεφτώ τον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, θα του παραδώσω το εξώδικο και θα ζητήσω την αναζήτηση των ηλεκτρονικών ιχνών της διαγραφής της ανάρτησής μου, για την αποκάλυψη των δραστών (ουσιαστικά την επικύρωση της ταυτότητάς τους), και θα υποβάλω την έγκλησή μου για τη σε βάρος μου συκοφαντική δυσφήμηση. Με τα στοιχεία αυτά, καθώς και αυτά του νομίμου εκπροσώπου της Teleperfomance, θα επισκεφτώ εν συνεχεία τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, για την κίνηση της ποινικής δικογραφίας εναντίον τους για το έγκλημα αυτό.

Τις απαντήσεις όμως δεν θα τις πάρω ούτε στην ποινική διαδικασία. Εκεί, στην προκαταρκτική εξέταση, δεν έχουν καν υποχρέωση να έρθουν, ή αν έρθουν μπορούν να καταθέσουν ένα γενικόλογο κείμενο εγγράφων εξηγήσεων, με το οποίο θα αρνηθούν την κατηγορία αόριστα, γενικά και αφοριστικά, και “βλέποντας και κάνοντας”. Βέβαια, εγώ θα είμαι από πάνω και θα τους περιμένω στη γωνία, σε κάθε βήμα τους.

Τις απαντήσεις θα τις δώσουν στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, στο οποίο θα ασκήσω αγωγή εναντίον των φυσικών προσώπων – δραστών της αξιόποινης σε βάρος μου πράξης, και κατά του νομικού προσώπου της Teleperfomance. Εκεί ΔΕΝ μπορούν να μην έρθουν, γιατί κατά τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας θα γίνει δεκτή η αγωγή μου ως ομολογημένη. Επομένως, θα επιλέξουν το “μη χείρον βέλτιστον': Να έρθουν και να απαντήσουν. Και εκεί δεν μπορούν να απαντήσουν γενικά, αόριστα και αφοριστικά, γιατί πάλι η αγωγή μου θα γίνει άνευ άλλου δεκτή:

Οπότε, για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορία της Facebook στην Ελλάδα, θα ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ !!

Και θα δώσει εξηγήσεις για όλες αυτές τις χιλιάδες περιπτώσεις που κατεβάζει τις αναρτήσεις μας, επικαλούμενη αορίστως την δήθεν παραβίαση των “όρων της κοινότητας”. Που στην πραγματικότητα όμως ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ, όπως στα χειρότερα απολυταρχικά και ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Σε αυτή τη δίκη δεν πρέπει να πάω μόνος μου. Σας θέλω μαζί μου. Όλους όσοι έχετε υποστεί το αδιανόητο αυτό bullying από την Facebook. Θα σας ενημερώσω όταν έρθει η ώρα.

Με την ενέργειά μου αυτή, την οποία δημοσιοποιώ ξανά ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, πιστεύω ότι ξεκαθαρίζω οριστικά τους λόγους για τους οποίους επέλεξα την Avaaz του συστήματος για το ψήφισμα:

Αφού ούτως ή άλλως το σύστημα μπορεί να επέμβει, να χακάρει, να μπλοκάρει και να σαμποτάρει οποιαδήποτε πλατφόρμα επέλεγα (και δεν πιστεύω ότι οποιοσδήποτε έχει στοιχειώδη λογική δεν το πιστεύει αυτό), το καλύτερο που είχα να κάνω ήταν να ανεβάσω το ψήφισμα ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. Όπως κάνω εδώ με την Facebook. Ανέβασα δε ένα ψήφισμα που δεν έχει επιλογές, δηλαδή “συμφωνείτε” ή “διαφωνείτε”, σαν το “ΝΑΙ” και το “ΟΧΙ” του ανεκδιήγητου Τσίπρα, το αποτέλεσμα του οποίου δημοψηφίσματος το έκανε μετά σαν τα μούτρα του.

Εδώ είναι: ΖΗΤΑΜΕ την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ. Τελεία και παύλα. Ώστε να εξουσιοδοτηθώ από όλους εσάς να επιδώσω εξώδικο αίτημα στον Πρόεδρο της Βουλής, απευθυνόμενο στους 300 του Κοινοβουλίου, να καταργήσουν ΧΘΕΣ τις διατάξεις της ντροπής.

Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, δηλαδή, μετά την ολοκλήρωση του ψηφίσματος. Και πρέπει να ομολογήσω ότι με έχετε συγκινήσει όλοι! Μου στέλνετε πάρα πολλοί, συνεχώς, τον αριθμό των υπογραφών! Ώστε να γνωρίζουμε πού είχαμε φτάσει όταν και εφόσον το σύστημα αποφασίσει να “δράσει”.

Και αποφάσισα ήδη ότι ΔΕΝ πρόκειται να προκαλέσω νέα ψηφοφορία:

Θα πάω στον Πρόεδρο της Βουλής με τις βεβαιωμένες έως εκείνη την ώρα υπογραφές, και με το επιπλέον “όπλο” (γιατί ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ, θα είναι, ΑΝΟΗΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ) του μπλοκαρίσματος του ψηφίσματος, της απόλυτης απόδειξης δηλαδή της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΑΣ. Και θα μπορώ ΑΝΕΤΩΣ να ισχυριστώ ότι το νούμερο ήταν εκείνη τη στιγμή “τόσο”, άρα για να μας μπλοκάρουν σημαίνει ότι το Avaaz του συστήματός σας ΗΞΕΡΕ ότι το “τόσο” θα φτάσει στη νιοστή!!!

Οπότε, ΡΟΥΑ ΜΑΤ:

Ή θα μας αφήσουν να ολοκληρώσουμε τη ψηφοφορία και θα γίνουμε χιλιάδες, ή θα μας το μπλοκάρουν, και θα είμαστε οι έως τότε χιλιάδες (τώρα που γράφω πλησιάζουμε τις 3000 υπογραφές) και άλλες τόσες χιλιάδες επί χιλιάδων!! Ενώ ΜΠΟΡΩ επιπλέον να αμφισβητήσω τον αριθμό των υπογραφών και να ισχυριστώ ότι είναι πολύ μεγαλύτερος, επειδή ακριβώς ΕΙΝΑΙ ΤΟ AVAAZ!!

Καταλάβατε τώρα, γιατί επέλεξα το Avaaz; Για να τελειώνουμε με τις ειλικρινείς απορίες και τις προσχηματικές αμφισβητήσεις από τα έμμισθα παπαγαλάκια του συστήματος.

Σειρά έχουν τα ελληνικά HOAXES. Πρόκειται, μαζί με τους αστυφύλακες της Google στο Youtube, για τον τρίτο μοχλό της φασιστικής λογοκρισίας, του συστήματος.

Και μη νομίζετε ότι η επίθεση στη Facebook, στα Hoaxes και μετά στην Google, είναι άσχετη με αυτό που κάνουμε για τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις. Το διαδίκτυο είναι το μόνο μέσο ελεύθερης διακίνησης αληθινών ειδήσεων. Τα ΜΜΕ μας έχουν προ πολλού τελειώσει. Είναι απασχολημένα να μετράνε τα πενηντόευρα που τους μοιράζει το σύστημα. Ήδη πάρα πολλοί χρήστες δέχονται επιθέσεις από την Teleprfomance για λογαριασμό της Facebook, και οι αποκλεισμοί πέφτουν “σύννεφο”, άλλοι δέχονται επιθέσεις απο τα Hoaxes που βαπτίζουν ως “ψευδείς ειδήσεις” ό,τι κυριολεκτικώς γουστάρουν, και στο Youtube κατεβαίνει το ένα βίντεο μετά το άλλο. Τις τελευταίες ημέρες οι αναρτήσεις, τα κείμενα και τα βίντεο με αντικείμενο τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, έχουν την “τιμητική” τους.

Είναι η ώρα να τελειώνουμε και μ' αυτό το παραμύθι.

Τι θα κάνουν;

Θα μας φυλακίσουν όλους, αν αρνηθούμε να εμβολιαστούμε, ή θα μας μπλοκάρουν τα προφίλ, αν είμαστε χιλιάδες, και θα γίνουμε Τουρκία ή Κίνα;

Μία καλή, νέα φίλη, μου έγραψε στο Messenger:

“Σας θαυμάζω για τον άνισο αγώνα σας”:

Είναι ώρα να κάνουμε τον αγώνα αυτό άνισο γι αυτούς !!!

Είσαστε μαζί μου;

Πάμε μαζί, λοιπόν!! Σε όλα!!






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου