«Το τέλος της ανθρωπότητας όπως έχει προγραμματιστεί από τους παγκόσμιους ηγέτες». Το νέο ντοκιμαντέρ που πρέπει να δουν ΟΛΟΙ (Video με ελληνικούς υποτίτλους) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

«Το τέλος της ανθρωπότητας όπως έχει προγραμματιστεί από τους παγκόσμιους ηγέτες». Το νέο ντοκιμαντέρ που πρέπει να δουν ΟΛΟΙ (Video με ελληνικούς υποτίτλους)

  Ένα από τα επιχειρήματά τους είναι ότι οι άνθρωποι είναι η αιτία της κλιματικής αλλαγής, και ως εκ τούτου πρέπει να αντικατασταθούν με τεχ...

 


Ένα από τα επιχειρήματά τους είναι ότι οι άνθρωποι είναι η αιτία της κλιματικής αλλαγής, και ως εκ τούτου πρέπει να αντικατασταθούν με τεχνητές εναλλακτικές λύσεις για να «σωθεί ο πλανήτης»…Αυτή η παγκόσμια αναμόρφωση ονομάζεται «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» και έχει σκοπό να ψηφιοποιήσει πλήρως κάθε πτυχή της ζωής στη Γη.Στην Ευρώπη, η δημόσια «Εκπαιδευτική Τηλεόραση» λέει στα παιδιά πόσο «cool» είναι να έχεις ένα τσιπ στον εγκέφαλό σου. Η Google διοργανώνει συμπόσια δηλώνοντας πώς οι άνθρωποι θα γίνουν ένα με τους υπολογιστές, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της Nokia λέει ότι, σε λίγα χρόνια, όλοι θα έχουν τα smartphone τους μέσα στο σώμα τους. Αυτό σημαίνει ότι κάθε λεπτομέρεια της ζωής μας μπορεί να παρακολουθείται συνεχώς. Εν τω μεταξύ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ φιλοξενεί συνέδρια σχετικά με τη «διαφάνεια του εγκεφάλου», συζητώντας πώς όλα τα πιο οικεία, προσωπικά μας δεδομένα θα αποθηκευτούν στο cloud και θα ελέγχονται από την Big Tech. Όλα αυτά συμβαδίζουν με την ανακοίνωση του WEF ότι μέχρι το 2030, κανείς δεν θα έχει ιδιωτικότητα.

 

Πηγή: Stop World Control

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Το ντοκιμαντέρ «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ» εκθέτει αυτήν την παγκόσμια ατζέντα, η οποία προωθείται δυναμικά με τη μαζική υποστήριξη από τους πιο ισχυρούς οργανισμούς παγκοσμίως...

Γνωρίζατε ότι υπάρχει μια επίσημη ατζέντα για την αντικατάσταση της ανθρώπινης φυλής με ρομπότ, cyborg και AI; Αυτή η ατζέντα προωθείται έντονα από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Το σχέδιό τους είναι να τερματίσουν την εποχή της ανθρωπότητας και να εγκαινιάσουν μια νέα εποχή μετανθρωπισμού, στην οποία οι άνθρωποι θα είναι ένα μείγμα ανθρώπου και μηχανής. Δηλώνουν επίσης ότι οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας θα παρακολουθούνται από την τεχνητή νοημοσύνη προκειμένου να καταπολεμηθεί η κλιματική αλλαγή. Αυτός είναι ο κόσμος που θέλετε για εσάς και τα παιδιά σας;


Το τέλος της ανθρωπότητας για να «σωθεί ο πλανήτης»


Πολλοί από εμάς έχουμε δει τις δημοφιλείς ταινίες επιστημονικής φαντασίας για τα ρομπότ που κυριαρχούν στον κόσμο και εξαφανίζουν την ανθρωπότητα. Αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν ότι αυτό ακριβώς προετοιμάζεται από τους παγκόσμιους ηγέτες. Είναι αυτό που προωθούν, αναπτύσσουν, χρηματοδοτούν και ζητούν, σε όλο τον κόσμο.


Οι παγκοσμιοποιητές ισχυρίζονται μάλιστα ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί η Γη από την ολοκληρωτική κατάρρευση. Αν δεν βγούμε από την εποχή της ανθρωπότητας για να μπούμε στην εποχή του Μετανθρωπισμού, ο κόσμος είναι καταδικασμένος, λένε. Ένα από τα επιχειρήματά τους είναι ότι οι άνθρωποι είναι η αιτία της κλιματικής αλλαγής, και ως εκ τούτου πρέπει να αντικατασταθούν με τεχνητές εναλλακτικές λύσεις για να «σωθεί ο πλανήτης».


Αυτή η παγκόσμια αναμόρφωση ονομάζεται «Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» και έχει σκοπό να ψηφιοποιήσει πλήρως κάθε πτυχή της ζωής στη Γη.


Η ταινία μας «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ» εκθέτει αυτήν την παγκόσμια ατζέντα, η οποία προωθείται δυναμικά με τη μαζική υποστήριξη από τους πιο ισχυρούς οργανισμούς παγκοσμίως.


Αυτό δεν είναι απλώς μια ταινία. Αυτή είναι η πραγματικότητα.


Ο Klaus Schwab, ιδρυτής και πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, δήλωσε κατά την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης στο Ντουμπάι:


«Το μέλλον είναι ήδη εδώ. Έρχεται σαν τσουνάμι! Αυτή η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση όχι μόνο θα αλλάξει όλα όσα κάνουμε, αλλά θα έχει αντίκτυπο στο ποιοι είμαστε.»


Σημαντικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τη μεταμόσχευση της ανθρώπινης προσωπικότητας σε ρομποτικούς φορείς, για να δοθεί στον άνθρωπο τεχνητή αθανασία. Αυτό είναι το απόλυτο όνειρο της ελίτ: να γίνεις αθάνατος…


Τα ρομπότ αντικαθιστούν ήδη νοσοκόμες, κοινωνικούς λειτουργούς, βοηθούς ψυχολόγους, γιατρούς, ταμίες, μάγειρες, αρχές επιβολής του νόμου κ.λπ., σε πολλές περιοχές του κόσμου. Τα πρώτα τσιπ υπολογιστών έχουν ήδη εμφυτευτεί στον άνθρωπο. Η ανάμειξη του ανθρώπου με τη μηχανή είναι πραγματικότητα, ενώ η τεχνητή νοημοσύνη καταιγίζει τον κόσμο, αφαιρώντας εκατομμύρια ανθρώπινες θέσεις εργασίας τη στιγμή που μιλάμε.


Το τρομακτικό είναι ότι ειδικά εκείνες οι ευαίσθητες δουλειές όπου οι άνθρωποι χρειάζονται ένα ανθρώπινο άγγιγμα, αληθινή κατανόηση και συναισθηματική υποστήριξη αντικαθίστανται από ρομπότ. Μπορείτε να φανταστείτε να σας φροντίζει ένα ρομπότ στο νοσοκομείο ή στο γηροκομείο; Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Αφαιρώντας την ανθρώπινη εμπειρία, που είναι τόσο πολύτιμη, όμορφη και βαθιά, και αντικαθιστώντας την με αδιάφορες ρομποτικές εναλλακτικές.


Εισάγοντας σκέψεις και συναισθήματα σε όλους


Ταυτόχρονα, σε κάθε έθνος του κόσμου εγκαθίστανται τεχνολογίες που θα καταγράφουν συνεχώς όλες τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα όνειρα όλων. Αυτές οι τεχνολογίες έχουν ακόμη και την ικανότητα να εισάγουν σκέψεις και συναισθήματα στον πληθυσμό. Αυτό δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας, όπως δηλώνεται δημόσια από τον πρώην πρόεδρο της Χιλής, Σεμπάστιαν Πινέρα, και από τη νεαρή παγκόσμια ηγέτη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Ida Auken, πρώην υπουργός περιβάλλοντος της Δανίας.


Στην Ευρώπη, η δημόσια «Εκπαιδευτική Τηλεόραση» λέει στα παιδιά πόσο «cool» είναι να έχεις ένα τσιπ στον εγκέφαλό σου.


Η Google διοργανώνει συμπόσια δηλώνοντας πώς οι άνθρωποι θα γίνουν ένα με τους υπολογιστές, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της Nokia λέει ότι, σε λίγα χρόνια, όλοι θα έχουν τα smartphone τους μέσα στο σώμα τους. Αυτό σημαίνει ότι κάθε λεπτομέρεια της ζωής μας μπορεί να παρακολουθείται συνεχώς. Εν τω μεταξύ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ φιλοξενεί συνέδρια σχετικά με τη «διαφάνεια του εγκεφάλου», συζητώντας πώς όλα τα πιο οικεία, προσωπικά μας δεδομένα θα αποθηκευτούν στο cloud και θα ελέγχονται από την Big Tech.


Όλα αυτά συμβαδίζουν με την ανακοίνωση του WEF ότι μέχρι το 2030, κανείς δεν θα έχει ιδιωτικότητα. Ο Klaus Schwab λέει ότι θα πρέπει να συνηθίσουμε σε μια κοινωνία «πλήρους διαφάνειας», όπου όλα όσα σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε και ονειρευόμαστε παρακολουθούνται.


Η ταινία «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ» είναι μια προειδοποίηση για την ανθρωπότητα, με σκοπό να αποτρέψει αυτό το κακόβουλο σχέδιο και να σώσει την ανθρώπινη φυλή, τόσο από την εξάλειψη όσο και από αυτή την ακραία μορφή σκλαβιάς. Δείτε το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ:

 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

  1. ΞΥΠΝΑΤΕ ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΙ ...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ !!!!! ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ...
    Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου