Η Ελλάς πολιορκείται από τον σατανά τής παγκοσμιοποίησης - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Ελλάς πολιορκείται από τον σατανά τής παγκοσμιοποίησης

  Έλληνες ήρθε η ώρα να ξεριζώσουμε την τυραννία. Να πούμε όχι στο ξεπούλημα τού Αιγαίου και τον εθνικό ακρωτηριασμό. Γράφει ο Καραχάλιος Σπ...

 


Έλληνες ήρθε η ώρα να ξεριζώσουμε την τυραννία. Να πούμε όχι στο ξεπούλημα τού Αιγαίου και τον εθνικό ακρωτηριασμό.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Η Ελλάς πολιορκείται από τον σατανά τής παγκοσμιοποίησης. Οι νεοταξίτες εντολείς με τούς εντολοδόχους πολιτικούς τού ψευτορωμέϊκου και την Τουρκία απειλούν τη ζωή τού Ελληνικού Έθνους στην κυριολεξία. Σαπίλα έχει απλωθεί μέσα στην κοινωνία ραγιάδων που επιθυμούν να επιβάλουν οι προδότες. Και τώρα πλέον Έλληνες ήρθε η ώρα να ξεριζώσουμε την τυραννία. Να πούμε όχι στο ξεπούλημα τού Αιγαίου και τον εθνικό ακρωτηριασμό, όχι στην νεοταξική φυλακή των εγκλεισμών και των κορονοϊών, όχι στην ισλαμοποίηση τής Ιερής Πατρίδος μας.

Γερμανοί και ψευτοευρωπαίοι ζήτησαν από την κυβέρνηση και ολάκερο τον κομματικό εσμό τής αστικής δημοκρατίας να προβούν είτε στον προδοτικό διάλογο με αντικείμενο την ελληνοτουρκική μοιρασιά τού Αιγαίου μας είτε στην χρεοκοπία τής Πατρίδος μας που έχουν υποθηκεύσει οι αχρείοι στους τοκογλύφους των σταυρωτήδων σιωνιστών. Το άλλο ενδεχόμενο που παζαρεύουν οι άθλιοι ψευτορωμιοί, φοβούμενοι την αντίδραση τού ελληνικού λαού, είναι το θερμό στρατιωτικό επεισόδιο που θα φέρει στο προσκήνιο την διαβούλευση ως δήθεν επιβεβλημένη με την μεσολάβηση των ψευτοσυμμάχων. Κι όλα αυτά, όταν ο εν Αθήναις αμερικανός πρέσβης μιλάει για διπλωματική λύση και συμβιβασμούς, ο δε υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ έρχεται στην Πατρίδα μας για να δρομολογήσει την διαδικασία τού προσυμφωνημένου παζαριού στις τεχνικές του λεπτομέρειες.

Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό από την κατοχική διακυβέρνηση και το ξενοκίνητο καθεστώς που έχουν αποδείξει ότι θέλουν μια Ελλάδα δίχως Έλληνες. Είδαμε άλλωστε ήδη τον πρωθυπουργό τής δήθεν Βόρειας Μακεδονίας Ζάεφ να έρχεται στην Αθήνα και να ευχαριστεί τον πρωθυπουργεύοντα πραιτοριανό τού νεοταξισμού Μητσοτάκη για την βοήθεια που προσέφερε στο ψευδοκράτος του που επί τής ουσίας εδράζεται σε προσωρινά κατεχόμενα ελληνικά εδάφη, όπως είναι το Μοναστήρι, η Γευγελή, η Δοϊράνη και πλήθος ακόμη κατά δικών μας εδαφών που σαφώς σκοπεύουμε να απελευθερώσουμε. Επί τού παρόντος  μάς βάζουν οι ψευτορωμιοί να πληρώνουμε, να εξευρωπαΐζουμε και να φυλάσσουμε αυτούς που θέλουν να μάς αρπάξουν εδάφη τής ελεύθερης Μακεδονίας μας.

Παράλληλα με την διεκδικητική επιθετικότητα των Τούρκων, οι νεοταξίτες και οι προδότες πιέζουν την ελληνική κοινωνία και την ελληνική οικονομία με τον κίνδυνο τής ασφυξίας. Οι δύο κίνδυνοι για την ζωή τού Ελληνικού Έθνους μάλιστα ακολουθούν το ίδιο χρονοδιάγραμμα. Ο διάλογος ψευτορωμιών και Τούρκων προσδιορίζεται για τις αρχές τού Οκτωβρίου. Στο ζήτημα τού σκοπίμως καλλιεργημένου κλίματος τρομοκρατίας για τον κορονοϊό, στις τρέχουσες ημέρες εντείνονται τα μέτρα ελέγχου των κινήσεων και προωθήσεως νέων ιατρικών τεστ, την στιγμή που τα παπαγαλάκια τού καθεστώτος διαδίδουν πως στην περίπτωση που τα μέτρα δεν πετύχουν το στόχο τους, θα ξεκινήσουν τοπικοί εγκλεισμοί από την Αττική στην αρχή με αφετηρία την 5η Οκτωβρίου, εν συνεχεία τη Θεσσαλονίκη με αφετηρία την 12η Οκτωβρίου και ενδεχομένως γενικό εγκλεισμό από τις 19 Οκτωβρίου!

Την ίδια στιγμή προχωράει η διασπορά των λαθροεισβολέων στην ελληνική ενδοχώρα. Το χρήμα των διεθνών οργανισμών ρέει άφθονο προκειμένου να επιβληθεί ο εποικισμός και ο εξισλαμισμός τής Πατρίδος μας με πληθυσμούς που προέρχονται από περιοχές στις οποίες το μίσος κατά τής Ορθοδοξίας και τής Ελλάδος μας βρίθει και κυριαρχεί. Μιλάμε για λαούς που έχουν εκφράσει ξεκάθαρα την συμμαχική τους σχέση με την Τουρκία σε έναν πόλεμο ενάντια στην Ελλάδα. Και μόνον η τοποθέτησή τους εντός οικισμών, στις εισόδους πόλεων και σε στρατόπεδα, καθιστά τον ρόλο τους ύποπτο και επικίνδυνο ως πέμπτη φάλαγγα των Τούρκων.

Η Ελλάς κυκλώνεται και η ώρα τής απαντήσεως με την ενεργοποίηση τής Εθνικής Δικαιοσύνης πλησιάζει. Η υποταγή των Ελλήνων δεν θα συνεχιστεί. Είναι αδιανόητο να παρακολουθούμε την καλλιέργεια τής ηττοπάθειας στο λαό μας. Τα περιστατικά με τις ποινικές διώξεις σε βάρος τού κτηνοτρόφου που αντιστάθηκε στην εισβολή Τούρκων λαθροεισβολέων στον Έβρο και τού ιερέα που αντιτάχθηκε στην ασελγή παράνοια τής μάσκας στον αγιασμό σχολείου στο Ρέθυμνο κάμπτουν το ηθικό των Ελλήνων. Όμως οι Ζωντανοί και Μαχόμενοι Έλληνες, οι Πιστοί, Πατριώτες και Εθνικιστές Έλληνες είμαστε εμπρός στο μετερίζι τού εθνικού αγώνα και τής αφύπνισης τής Φυλής μας, προκειμένου να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. Το ίδιο ζωντανός και μαχόμενος είναι στην γραμμή τού πυρός ο Ελληνικός Στρατός.

Αυτό που χρειάζεται να συμβεί είναι η ανατροπή τού προδοτικού νεοταξικού καθεστώτος. Διότι τα γεγονότα που μάς εμπιστεύθηκε ο Θεός με τις προφητείες των Αγίων Γερόντων τής Πίστης μας πλησιάζουν με γοργό ρυθμό στην εκπλήρωσή τους. Μάς μίλησαν για χρεοκοπία, πολιτειακή ανωμαλία, έγερση των ρέμπελων αναρχολαθραίων, φτώχεια και πόλεμο που θα λάβει χαρακτήρα παγκόσμιας στρατιωτικής σύγκρουσης. Αν βαδίσουμε στον γενικό εγκλεισμό, τότε είναι σίγουρο ότι τα αποθέματα τής οικονομίας θα εξαντληθούν και οι τοκογλύφοι θα εγκαταλείψουν την γη που λεηλάτησαν. Οι δε Τούρκοι θα επιδιώξουν να κινήσουν εναντίον μας τούς εισαγόμενους εισβολείς και να θέσουν στρατιωτικά τον στόχο αρπαγής ελληνικού εδάφους.

Δεν μάς ενδιαφέρει η ενδεχόμενη έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ. Η Ελλάς έχει πλούσια αγαθά, πλούσια γη και δυνατή παραγωγική μηχανή, πλέριες ποσότητες ορυκτών και υδρογονανθράκων. Κι αν ακόμη για λίγο περάσουμε ημέρες πρόσκαιρης φτώχειας, σύντομα θα ανακάμψουμε. Αν όμως μάς πάρουν την Πατρίδα μας, δεν θα έχουμε που να ακουμπήσουμε. Θα κινδυνεύσουμε με αφανισμό. Είναι λοιπόν ώρα να μεταβληθεί η πολιτική κατάσταση τής Ιερής Ελλάδος μας. Να ενωθούμε όλοι οι Ζωντανοί Έλληνες κάτω από τα λάβαρα τής Ορθοδοξίας, τού Έθνους και τής Φυλής μας. Να ακολουθήσουμε το ιερό και απαράβατο δόγμα Ένας Θεός, Ένας Λαός, ένα Έθνος, Μια Φυλή, μια Εθνική και Λαϊκή Εξουσία.

Πανελληνισμός και εθνική συστράτευση. Ελληνοορθοδοξία και Λαϊκός Εθνικισμός τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Να αποδιώξουμε βάρβαρο και νεοταξικό πόδι από την Γη των Μαρτύρων και των Ηρώων. Να φροντίσουμε την υγεία των παιδιών μας και τού λαού μας. Να τειχίσουμε με τις Ένδοξες Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις το Κάστρο τής Ελλάδος που ανοίγει σε μια και μόνη περίπτωση, στην πλήρη και πλέρια απελευθέρωση όλων των προσωρινά αλύτρωτων ελληνικών πατρίδων που θα επιστρέψουν οπωσδήποτε στην αγκαλιά τής Αγίας, Μεγάλης και Αυτοκρατορικής Ελλάδος. Η οδός είναι σαφής. Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού, Ελληνικός Λαός, Ελληνικός Στρατός.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου